Çağlar Bayur 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 Adnan Çakır yazdı: Ne kadar duman o kadar randıman değil miydi 🤔 sonuçta mazota indirim var yakında tdci candır gerisi heyecan 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 Devir elindekini tutabilmenin devri maalesef 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Ekim 2023 Yazar Paylaş 7 Ekim 2023 Furkan Bakırel yazdı: Benim koca oğlanda yoğun bakımlık oldu egrden dolayı 🥹🥹 yatıyoruz 2 haftadır. Niye yatıyor? Parça mı bekliyor? Çağlar Bayur yazdı: oldukça hem de.... mahalle ne derse desin , dur bi cila daha atayım ben arabaMa hala orhinal yazılım mı var iptal et gitsin Bi ara iptal ettim bir faydasını görmedim, orijinal iyidir, dumansız randuman bizimki. 😄 Remap vardı iptal etmiştik yakında geliyor tekrar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de edeyim? Senin araba egzoz gazı üretiyor muydu? Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: tdci candır gerisi heyecan Bi tdci can oluyor bi lpg hangisini seçelim? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: Senin araba egzoz gazı üretiyor muydu? sürücününkini koltuktan toplayıp egzostan atıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 Koray Demir yazdı: Bi tdci can oluyor bi lpg hangisini seçelim? hafta sonu tdci haftaiçi lpg candır Selim Bilgin yazdı: dumansız randuman bizimki. duman yok duman yok egr lamabaıs ile uğraşılmaz, toplam egrmiz putinin bi füzesinden az 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Niye yatıyor? Parça mı bekliyor? Evet açılmışken yağ soğutucu felan hep söktüm komple contaları değiştirelim diye düşündüm ama set halinde bulamıyorum bekliyor o yüzden. 7 Ekim 2023 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2023 Paylaş 7 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: üzerine 1 milyon daha koyup C sınıfı otomobil alma Ben 3 C5 parası verirsem C5 ayarında bir arabayı ancak alabiliyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: Senin araba egzoz gazı üretiyor muydu? Yiyor dün cumartesi - otoban 2.köprü - ikitelli kurtköy git gel yaptım. Saat 14-17 arası. Bi trafik varki üff. 3,5 saatte 130km yol. Bezdirdi. Ama tüketim 3,4 olunca güldürdü. Bence al bi hibrit, yakıttan kalan parayla siyah tankın bakımını yaparsın Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3,5 saatte 130km yol. Bezdirdi. Ama tüketim 3,4 olunca Aynı yakıt ile aynı yolu max 1saatte alırdım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Emin Önal yazdı: Aynı yakıt ile aynı yolu max 1saatte alırdım Hasta olursun Yav nasıl hasta olmıyor bu motorcular anlamıyorum. Ben o rüzgarı yesem yarın entübe ederler beni valla Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Ekim 2023 Yazar Paylaş 8 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yiyor dün cumartesi - otoban 2.köprü - ikitelli kurtköy git gel yaptım. Saat 14-17 arası. Bi trafik varki üff. 3,5 saatte 130km yol. Bezdirdi. Ama tüketim 3,4 olunca güldürdü. Bence al bi hibrit, yakıttan kalan parayla siyah tankın bakımını yaparsın Golf’ün yerine MG4 alasım var da site yönetimiyle şarj işini çözmemiz lazım, her gece takmazsak hanım kesin unutur onu yolda kalır. 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: Golf’ün yerine MG4 alasım var da site yönetimiyle şarj işini çözmemiz lazım, her gece takmazsak hanım kesin unutur onu yolda kalır. 😄 Abi pilli alınacaksa ucuz bişe almak lazım. Piller hızlı gelişiyor. 1,5 milyonluk araba fluence gibi çöplükte kalmasın sonra. Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hasta olursun Yav nasıl hasta olmıyor bu motorcular anlamıyorum. Ben o rüzgarı yesem yarın entübe ederler beni valla Ben terliyorum. Mont ve kask o derece koruyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hasta olursun Yav nasıl hasta olmıyor bu motorcular anlamıyorum. Ben o rüzgarı yesem yarın entübe ederler beni valla Bende aynı soruyu sana soracaktım. Hibritin içinde nasıl hasta olmuyorsun? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Bende aynı soruyu sana soracaktım. Hibritin içinde nasıl hasta olmuyorsun? ooo güzeldi. Yarın satıp motor alıyorum. İkna oldum yani 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi pilli alınacaksa ucuz bişe almak lazım. Piller hızlı gelişiyor. 1,5 milyonluk araba fluence gibi çöplükte kalmasın sonra. Fluence başka bir olaydı ama daha ucuzu da yok ki binilebilecek gibi olan. Ben bakınıyorum, muhtemelen test sürüşü de yapacağım MG ile ama kısa vadede alacağımı sanmıyorum, dediğim gibi otoparkta şarj aleti hazır olacak, ancak öyle. Zaten yetişemiyoruz hayata, bir de AVM'de filan şarj bekleyemem. Ama hanımın güzergahında müthiş ekonomik ve konforlu olur o kesin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: Fluence başka bir olaydı ama daha ucuzu da yok ki binilebilecek gibi olan. Ben bakınıyorum, muhtemelen test sürüşü de yapacağım MG ile ama kısa vadede alacağımı sanmıyorum, dediğim gibi otoparkta şarj aleti hazır olacak, ancak öyle. Zaten yetişemiyoruz hayata, bir de AVM'de filan şarj bekleyemem. Ama hanımın güzergahında müthiş ekonomik ve konforlu olur o kesin. kısa mesafeyse dacia spring. Ya da kona Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Selim Bilgin yazdı: Golf’ün yerine MG4 alasım var da site yönetimiyle şarj işini çözmemiz lazım, her gece takmazsak hanım kesin unutur onu yolda kalır. 😄 courier alalım? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: courier alalım? Bir boşanma davası kaça patlıyor haberin varmı ? 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Ersen Tapan yazdı: Bir boşanma davası kaça patlıyor haberin varmı ? Ses etmesene yahu😈 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 EGR filan diyorduk yuvamı mı yıkacaksınız yahu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: courier alalım? Hani küfür etmek yasaktı forumda 🤣 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: Ses etmesene yahu😈 herkes ekmmeeeniğn peşinde Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: Ses etmesene yahu😈 Hâl hatır sormak ne kadardı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts