Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: . E = mc² atmosferi geçince onlar kifayetsiz, ışıktan hızlı şeyler de var, mesela patates fiyatları 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Mahmut Yıldız yazdı: 4,7*100*k= 190 k=tecrübe kat sayısı k = gaz pedalı pozisyon PWM değeri / benzin fiyatı x 5 volt. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: atmosferi geçince onlar kifayetsiz, ışıktan hızlı şeyler de var, mesela patates fiyatları Poaatttes deyince bilim, ilimsiz kalıyor İçelim güzelleşelim. Zaten ne gerek var bunca şeye subhanallah de geç git. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: bir maddenin var olduğu yerde olmaması da mümkündür, var olmaması gereken yerde de maddeye rastlanabilir Buradan anladığım, kıyma bulunmayan lahmacunlarla, eser miktarda tavuk eti bulunan dana sucuklar 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: kitabını yazanın arka kapaktaki son cümlesi: ben bu kitabı yazdım ama hala anlamadım , bir maddenin var olduğu yerde olmaması da mümkündür, var olmaması gereken yerde de maddeye rastlanabilir Bunlar hep Schrödinger'in başının altından çıktı.. Bir de zavallı kediyi alet etmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Buradan anladığım, kıyma bulunmayan lahmacunlarla, eser miktarda tavuk eti bulunan dana sucuklar kuantum fiziğinde bir geleceğin var kesin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Bir ekleme daha yapayım, top speed arabayı ve lastiği çok yoruyor. Örn. lastik 5 yıl gidecekse sürekli böyle kullanan birisi 1.5-2 senede bitirir. Eskiden focusla continentali 20 bin km'de bitirdiğimi bilirim.. Şimdi çıkma lastikle 50-60 bin km yapıyorum 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiden focusla continentali 20 bin km'de bitirdiğimi bilirim.. Şimdi çıkma lastikle 50-60 bin km yapıyorum Bunun sebebini biliyorum da yazmayayım şimdi. 😄 Önder Özcan yazdı: Öncekli gün otobandan Balıkesire gidiyordum, yol hem boş hem de her tür hıza müsaitti. Uzun zamandır kurum yakma fırsatım olmamıştı, biraz da bu sebeple hazır otobanı bulmuşken 180-200-220 arası hızlarda seyrediyordum. Bir tane W212 kasa E250 denk geldi, en az 30 dk. 190-200 arası peşpeşe gittik. Normalde 200 kırmızı çizgimdir ama aracın durumunu da test etmek için (2004 model 326 k km) ayağımı gazdan çekmedim. 30 dk sürekli bu hızda peşpeşe gittik. Daha bassam tabi ki gideri var (ama 5 vites olduğu da unutulmamalı). Diyeceğim, motor uzun süre bu hızda gitmem demedi (zaten dememeli de, ben test etmiş oldum). Yol bitmese daha da giderdik. Mercedes de ne güzel oturur yola hızlandıkça. Ama Audi geçer onu tabi ki. 😄 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Bunun sebebini biliyorum da yazmayayım şimdi. 😄 Mercedes de ne güzel oturur yola hızlandıkça. Ama Audi geçer onu tabi ki. 😄 Zaten bagaj full dolu, zor kapattık yere yakınız. O haliyle yani iyiydi Ayrıca evet, Audi geçer 🤭 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Mersonun arka tekerler açılıyor mu hızlandıkça Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Evren Erakçora yazdı: Mersonun arka tekerler açılıyor mu hızlandıkça Audi kullananlara sormak lazım onu. Malum arkadan görenler onlar 🤣 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Önder Özcan yazdı: Audi kullananlara sormak lazım onu. Malum arkadan görenler onlar 🤣 Vaaay çok iddialı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Önder Özcan yazdı: Audi kullananlara sormak lazım onu. Malum arkadan görenler onlar 🤣 Yazin geleyimde bi deneyelim su pembe mercedes ile. Sonra yazilim yaptiririz sap.. gecemezsem 😂 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Önder Özcan yazdı: Audi kullananlara sormak lazım onu. Malum arkadan görenler onlar 🤣 Tampon yapmadan sağa geçseniz o kadar görmeyiz 😛 Sol şerit işgalinden hep. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: 1.2 motor 120'yi geçiyor mu ya? 1.2 çekmez yeyenim. saat 16:05 feribottan indim. 20:20 Aydın’da idim 😅 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Servet Aydın yazdı: Hayat 230dan sonra başlıyor Ve aniden son buluyor https://www.instagram.com/p/Chh0b9bjsnj/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Koray Demir yazdı: Ve aniden son buluyor https://www.instagram.com/p/Chh0b9bjsnj/ üzülmedim hatta sevindim. başkasına zarar vermeden bir zararlı daha eksildi. kurallar bize zarar gelmesin diye var. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: üzülmedim hatta sevindim. başkasına zarar vermeden bir zararlı daha eksildi. kurallar bize zarar gelmesin diye var. Yalnız forumda hala müstakil 2xx km/h giden üyelerimiz var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: üzülmedim hatta sevindim. başkasına zarar vermeden bir zararlı daha eksildi. kurallar bize zarar gelmesin diye var. yaşıyor ve hala deli gibi sürüyor demişler bilemedim ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: yaşıyor ve hala deli gibi sürüyor demişler bilemedim ama Peygamberliğini ilan etsin Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Eylül 2022 Yazar Paylaş 4 Eylül 2022 Cuma günü yağ bakımı yapıldı, 8 litre LM 4200 Top Tec yağ LM Engine Flush Plus LM Ceratec Orijinal yağ ve hava filtresi kullandık. Ceratec ilk defa kullandım bakalım izlenimlerimi yazacağım. Dün KMO'da biraz bastım, üst hızlarda çok azalmıştı motor sesi ama yeni yağdan mı Ceratec'den mi bilmiyorum, zaman gösterecek. Video da çekecektim ama trafik yoğundu, dur-kalk yapmak istemedim. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: LM Ceratec Orijinal yağ ve hava filtresi kullandık. Ceratec ilk defa kullandım bakalım izlenimlerimi yazacağım. Ceratec için bir yerde 100k km’ye kadar olan motorlarda etkili olduğu daha yüksek kmli araçlar için MoS2 (molibden disülfür) içeren LM oil additiv isimli yağ katkısının önerildiğini okumuştum teknik olarak olumsuz bir yönü var mıdır? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Ceratec için bir yerde 100k km’ye kadar olan motorlarda etkili olduğu daha yüksek kmli araçlar için MoS2 (molibden disülfür) içeren LM oil additiv isimli yağ katkısının önerildiğini okumuştum teknik olarak olumsuz bir yönü var mıdır? CeraTec’in kendi dahasheet’inde bu tarz bir uyarı yok. Türk satıcılardan bir kaçı yazmış bu uyarıyı. Yabancı gruplarda da hiç karşılaşmadım. 200k üstü BMW dahil bir çok araçta kullandı arkadaşlarım. Ben de keza kendi aracımda kullanıyorum. Sorun teşkil edecek bir durumla karşılaşmadık. Selim Bilgin yazdı: Cuma günü yağ bakımı yapıldı, 8 litre LM 4200 Top Tec yağ LM Engine Flush Plus LM Ceratec Orijinal yağ ve hava filtresi kullandık. Ceratec ilk defa kullandım bakalım izlenimlerimi yazacağım. Dün KMO'da biraz bastım, üst hızlarda çok azalmıştı motor sesi ama yeni yağdan mı Ceratec'den mi bilmiyorum, zaman gösterecek. Video da çekecektim ama trafik yoğundu, dur-kalk yapmak istemedim. Hayırlı olsun bakım. 8lt kısmı biraz can sıkıcı 4 Eylül 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: Cuma günü yağ bakımı yapıldı, 8 litre LM 4200 Top Tec yağ LM Engine Flush Plus LM Ceratec Orijinal yağ ve hava filtresi kullandık. Ceratec ilk defa kullandım bakalım izlenimlerimi yazacağım. Dün KMO'da biraz bastım, üst hızlarda çok azalmıştı motor sesi ama yeni yağdan mı Ceratec'den mi bilmiyorum, zaman gösterecek. Video da çekecektim ama trafik yoğundu, dur-kalk yapmak istemedim. Ne tuttu duygusalı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 projectfarm createc in işe yaramadığını bulmuştu. psikolojik olmalı etkileri. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts