İçeriğe Yönlendir

A6 3.0 TDI Quattro

Selim Bilgin

Recommended Posts

Selim Bilgin
Dogan Arsiray yazdı:

ne aldin ?

4 amortisör + 4 yay

Çağlar Bayur yazdı:

kaçıncı paketti?

Çok değil aslında ama 30 kg’lık koli olunca direk açmışlar. Gümrükçüyle konuştum TSE filan bir dünya işi var dedi, geri göndereceğiz. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

4 amortisör + 4 yay

Çok değil aslında ama 30 kg’lık koli olunca direk açmışlar. Gümrükçüyle konuştum TSE filan bir dünya işi var dedi, geri göndereceğiz. 

Neyin tse’si yav. Amortisörün tse ile işi ne. Marka zaten birkaç tane uygunluk belgesi almıştır. Onları sunsanız? 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Neyin tse’si yav. Amortisörün tse ile işi ne. Marka zaten birkaç tane uygunluk belgesi almıştır. Onları sunsanız? 

Bireysel gümrük işi tamamen saçmalıktan ibaret, bir kaç kişi başından geçenleri anlattı da çıldırmamak elde değil.

Bu zaten keyfe kederdi ama çok gerekli bir şey olursa hali hazırda ithalat yapan bir şirket üzerinden alacağız artk, prosedür daha kolay oluyormuş.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Bireysel gümrük işi tamamen saçmalıktan ibaret, bir kaç kişi başından geçenleri anlattı da çıldırmamak elde değil.

Bu zaten keyfe kederdi ama çok gerekli bir şey olursa hali hazırda ithalat yapan bir şirket üzerinden alacağız artk, prosedür daha kolay oluyormuş.

Şirket ithalatında zorunlu değil mi tse vb prosedürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

4 amortisör

cısssss, yıllar önce yazmıştım, amortisör getiremez artık kimse diye, rafta buldun mu alıp kaçacaksın kaliteli birşeyse, 150 avro başlangıç kapitali lazım ürün hariç

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Neyin tse’si yav. Amortisörün tse ile işi ne.

amortisör+far tse ye tabiidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şirket ithalatında zorunlu değil mi tse vb prosedürler

Zorunlu ama hali hazırda prosedür işlediği için +1 ürün çok sorun olmuyor.

Çağlar Bayur yazdı:

cısssss, yıllar önce yazmıştım, amortisör getiremez artık kimse diye, rafta buldun mu alıp kaçacaksın kaliteli birşeyse, 150 avro başlangıç kapitali lazım ürün hariç

Yazdığını okudum da nedense geçeceğine dair inancım vardı. :D 

Neyse vesileyle spor amortisör ile devam edeceğiz, havalar ısınınca araba yumuşadı zaten.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

Neden yurtdışından aldın özel bir modelmi

Yay TR'de yok stokta, amortisör de Bilstein olarak yok. Fiyat da daha makule gelecekti. Olmadı.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Selim Bilgin yazdı:

4 amortisör + 4 yay

30 kg'ı geçen ürünleri posta yoluyla alamazsınız. Ayrı partilerde gelmesi gerekir. Ben daha once amortisor, disk, yay vs. aldim. Araba ruhsati haric hicbir sey istemediler. Sizin paket ticari degerlendirilmiş.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Harun Kocaçalışkan yazdı:

30 kg'ı geçen ürünleri posta yoluyla alamazsınız. Ayrı partilerde gelmesi gerekir. Ben daha once amortisor, disk, yay vs. aldim. Araba ruhsati haric hicbir sey istemediler. Sizin paket ticari degerlendirilmiş.

27 kg idi paket. Denk gelip açmasalar geçerdi de bu aralar göz açtırmıyorlar dedi gümrükçü. Daha önceden ben de bir çok şey aldım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül
Selim Bilgin yazdı:

27 kg idi paket. Denk gelip açmasalar geçerdi de bu aralar göz açtırmıyorlar dedi gümrükçü. Daha önceden ben de bir çok şey aldım.

Ben sana burdan kişisel kargo olarak yollasam bir çözüm olur mu? Fatura falan yok, arkadaşıma amortisör hediye edesim geldi 😁

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Selim Bilgin yazdı:

Peki geçmeme sebebi olarak ne diyorlar yani niye tse vs. istiyorlarmış ki acaba?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ahmet Gül yazdı:

Ben sana burdan kişisel kargo olarak yollasam bir çözüm olur mu? Fatura falan yok, arkadaşıma amortisör hediye edesim geldi 😁

Abi aklıma geldi de bu tür büyük ürünler için sıkıntı olur her şekilde galiba. Ama ufak tefek bir şeyler olabilir, mesela enjektör. :D 

Harun Kocaçalışkan yazdı:

Peki geçmeme sebebi olarak ne diyorlar yani niye tse vs. istiyorlarmış ki acaba?

Satmak için ithalat yapmayla aynı çünkü. Aslında bugün Cimer'e bi yazasım var ama bişey çıkar mı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

amortisör+far tse ye tabiidir

ben jeep için bir çift far aldım 3 sene önce. amerikadan rockauto.com dan geldi ptt ile. yedekte duruyor hala. posta gümrüğüne geldi, gidip aldım yüzde 20 vergi ödeyerek. kutu dev gibiydi bir de. gümrük problemleri genelde DHL vs gibi birşeyle gelince oluyor.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Valla Cimer'e tüm detaylarıyla yazdım az önce, bakalım ne cevap gelecek. En azından üst merciden doğrusunu öğrenmiş oluruz.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Amortisörler uzun zamandır problem, bende Jeep zamanı Bilstein ve Arb amortisörlere niyetlenmiştim ama kaç tane arkadaşım sipariş ettiyse geri döndü. Hatta bir arkadaşım Romanya'ya yolladı araçla gidip orda takıp geldi.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Valla Cimer'e tüm detaylarıyla yazdım az önce, bakalım ne cevap gelecek. En azından üst merciden doğrusunu öğrenmiş oluruz.

bazı şeyler yazılmaz, ben de yazmıyorum mesela, ocakbaşında anlatılabilir

Dogan Arsiray yazdı:

bir çift far aldım 3 sene önce.

güzel zamanlardıi ben de koni amortisör almıştım

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

bazı şeyler yazılmaz, ben de yazmıyorum mesela, ocakbaşında anlatılabilir

güzel zamanlardıi ben de koni amortisör almıştım

Bu ocağın başını bi göremedim. Organizatör başkan olarak @Fatih Keskin olaya el atsın. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Bu ocağın başını bi göremedim. Organizatör başkan olarak @Fatih Keskin olaya el atsın. 

dod O'cafe de olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

dod O'cafe de olur

Olur bence de.

Bugün bayağı güneş vardı hava ısındı araba iyice yumuşadı, lastikler mi yoksa burç vs. kauçuk aksamdan mıdır?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Olur bence de.

Bugün bayağı güneş vardı hava ısındı araba iyice yumuşadı, lastikler mi yoksa burç vs. kauçuk aksamdan mıdır?

E.hepsi.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül
Selim Bilgin yazdı:

Abi aklıma geldi de bu tür büyük ürünler için sıkıntı olur her şekilde galiba. Ama ufak tefek bir şeyler olabilir, mesela enjektör. :D 

Satmak için ithalat yapmayla aynı çünkü. Aslında bugün Cimer'e bi yazasım var ama bişey çıkar mı bilmiyorum.

Her zaman kardeşim ne lazımsa parça numarası gönder ben sana burdan sallarım. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Kirli ve öfkeli 1 

kirliveofkeli.jpeg

defender olsa idi o ağacın yanına çıkardı

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...