Selim Bilgin 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Furkan Bakırel yazdı: Makinenin hası , kaça aldınız sorması ayıp ? Benimki biraz dost işi oldu ama piyasada temizi 115-120 civarında. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Coşkun Basan yazdı: Hayırlı olsun fotoğraf yeride güzelmiş benzinlik temalı fotoğraf 3.0 lt motora yakışıyor Denk gelmiş ya, yolda ilerlerken yandaki PO çıkmış. 80 lt depomuzu V-Power ile doldurduk dün. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Üfff, çok güzel araç-motor kombinasyonu. Maşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Binmek derken asfalt kazırsın artık. Dpf var mıydı bunlarda? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 hayırlı uğurlu olsun başına bela almışsın bidaha başka arabayı beğenememe belası 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hayırlı olsun. Gülerek kullanacağınızdan eminim gaz pedalına dokundukça 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: Büyük olsun, dizel olsun, tam otomatik olsun, güçlü olsun, iyi yol tutsun ama çok da pahalı olmasın filan derken baktım ki bu arkadaşı almışım. Biraz fazla büyük oldu ama yapacak bir şey yok artık. Normal araba almama serimizi devam ettirdik. Aldıktan sonra bi uzun yol yaptım geldim, testten geçti. 160'a sabitleyip giderken kahve içilebiliyor. Şimdilik tadımlık fotolar. Detaylı fotolar ve inceleme biraz bindikten sonra. Mekanik kondisyon olarak çok iyiyiz, kozmetik olarak bazı işlerimiz var, yavaş yavaş yapacağız artık. nefis. hayırlı olsun. ama bu 3.0 tdi motorlarına iyi bakmak lazım. pek çok mavi duman atarak gezen yada yol kenarında kalmış 3.0 audi görmüştüm. q7 ve a6 neden bilmiyorum. önleyici faaliyetlerde bulunmak gerekli belkide. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Üfff, çok güzel araç-motor kombinasyonu. Maşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Binmek derken asfalt kazırsın artık. Dpf var mıydı bunlarda? Amin, teşekkürler. 2007 olduğu için DPF yok, 2008'den itibaren varmış. Ali Gök yazdı: hayırlı uğurlu olsun başına bela almışsın bidaha başka arabayı beğenememe belası O belayı test sürüşünde almıştım, sonra direk arabayı da aldım zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Şöyle karlar erimeden bir dağ gezisi şart Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Dogan Arsiray yazdı: nefis. hayırlı olsun. ama bu 3.0 tdi motorlarına iyi bakmak lazım. pek çok mavi duman atarak gezen yada yol kenarında kalmış 3.0 audi görmüştüm. q7 ve a6 neden bilmiyorum. önleyici faaliyetlerde bulunmak gerekli belkide. Teşekkürler. Motor kodları farklı sanırım onların, ben bu motor ile ilgili pek kronik sorun bulamadım. Ruslar acayip km yapmış bunlarla mesela. Ama bakımsızlıkla ilgisi olabilir arıza durumunun, bizimki şimdilik iyi gibi, inşallah başımıza gelmez. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Recep Demirci yazdı: MTV 1427.00 TLx2 mi? Ona Temmuz'da bakacağız artık. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hayırlı olsun Selim, Allah kaza bela vermesin, sağlıkla kullan inşallah. Siyah renk zor sadece gerisi maaşallah süper 3.0 Dizel quattro 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 siyah rengi temiz tutması zor. onarması beyazdan sonra en kolay renk bence. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 forumu zirvede bırakalım kapatalım bence artık, maaşallah canım abim tekerine taş değmesin, 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: siyah rengi temiz tutması zor. onarması beyazdan sonra en kolay renk bence. Bu fikir topluma yerleştiğinden beri (2010 sonrası sanırım) otomobil ile beyaz eşyayı ayıramaz oldum 5 Mart 2020 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hayirli olsun Bizim aldigimiz arabaysa bu ne Bu arabaysa biz neye biniyoruz 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hayırlı olsun. Gemi gibi maşallah. Bizim patronun eski aracından, şimdi yeni kasası var, tabi ki Quattro 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 hayırlı olsun... süper... hem de tanıdıktan... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 bu başlığa belli bir kesim yazsın. :P anlayamazsınız. 2 2 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hayırlı Olsun Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin😐 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Zf mi? En sevdiğim 😀 Hayırlı olsun, Maşallah. Güzel güzel binin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Dua saatine gelir dedim yazdim gelmemis bide buyuk konusayim ben hayatta sifir Audi almam [emoji23] Kazasiz belasiz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts