Metin Akbal 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Maşallah yılan yılan. Kobra mı desem anakonda mi desem 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 süper oldu. aracı satarlarken bu şekilde uğraşmış olasalardı en az yüzde 10 pahalı satılırdı. insanlar kolay alıyor kolay vazgeçiyor herhalde. Önder Özcan yazdı: 1 tur biniliyor mu buna, forumdan olanlara. sadece 6 silindir aracı olanlar binebiliyormuş?! Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Kasım 2020 Yazar Paylaş 10 Kasım 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Pırıl pırıl olmuş maşallah Köy yollarında nasıldır acaba Henüz gitmedim ama dağa bayıra sürülebilecek bi güven veriyor kullanırken. Dogan Arsiray yazdı: süper oldu. aracı satarlarken bu şekilde uğraşmış olasalardı en az yüzde 10 pahalı satılırdı. insanlar kolay alıyor kolay vazgeçiyor herhalde. Arada bi galeriye verilmiş, o da rütuş vs. ile toparlamaya çalışmış sanırım. Benden önceki arkadaş da mekaniğe yatırım yapmıştı, alırken komple boyatacağım gözüyle aldım ben de. Kaportanın durumu iyi değil aslında, zaman içinde ufak kazalar oldukça hep kötü işçiliğe denk gelmiş. İlkbahar gelsin, eğer uzun süre binme niyetim devam ederse tavandan aşağı boya ile birlikte kapsamlı bi operasyona gireceğim nasipse. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: süper oldu. aracı satarlarken bu şekilde uğraşmış olasalardı en az yüzde 10 pahalı satılırdı. insanlar kolay alıyor kolay vazgeçiyor herhalde. sadece 6 silindir aracı olanlar binebiliyormuş?! 😑 5 Silindirlik turlasak? 100/6 x 5 tur? 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Aralık 2020 Yazar Paylaş 23 Aralık 2020 İyileştirme çalışmalarına devam. Bagajda sol tarafta bulunan içinde amfi vs. bulunan göze su birikiyordu bir süredir, önce sunroof kanalındandır dedik, söktürüp komple temizlettik. Tam düzelmeyince tamponu söküp oradaki havalandırmaların vs. etrafını yalıttık, son yağmurlarda test ettik, %100 çözülmüş görünüyor. Üzerindeki balatalardan memnun değildim, sert olduğu için hem tutunma hissini sevmedim hem de durup kalkarken gırç sesi geliyordu. Daha önce Alfa'da kullanıp memnun kaldığım ATE marka balata ile değiştirdik. Şimdilik daha tam alışmamış olsa da ses kesildi gibi, inşallah bozulmaz kullandıkça tekrar. Şu an için memnunum. Arkalardan bir yerlerden tıkırtılar geliyordu, alt takım komple dağıldı, sorun bulunamadı geri toplandı. Ses kesilmeyince Mekatronik Servis ekibi sağolsun üşenmeden arabanın arka tarafını koltuk bagaj döşemesi vs. komple söküp, düzgün şekilde tekrar topladılar. Yurtdışından sipariş ettiğim bir kaç parça geldi, montajdan sonra foto ile birlikte onları da yazarım. Yapıyoruz yapmaya da pandemi filan derken adam akıllı binemiyoruz o can sıkıyor. 11 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 maşallah nazar değmesin .kem gözler olabilir 😇 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Selim Bilgin yazdı: Forumdan olanlara 1 tur, olmayanlara 3 tur. Forumdan kaydımı sildirmeyi düşünmedim değil hani Maşallah Allah nazardan saklasın 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Yav sorma pandemi eve kapattı hepimizi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Senden araba alınır Selim, helal olsun valla bununla uğraşacak zamanı daha doğrusu ustalarla uğraşacak sabrı bulabiliyorsun. Ben gelinceye kadar satma bunu 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Ahmet Gül yazdı: Senden araba alınır Selim, helal olsun valla bununla uğraşacak zamanı daha doğrusu ustalarla uğraşacak sabrı bulabiliyorsun. Ben gelinceye kadar satma bunu 😁 onun ustası usta arabayı şasesine ayırır 2 günde geri toplar kafası rahat sök diyor mevzu o 1 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Aralık 2020 Yazar Paylaş 24 Aralık 2020 Ahmet Gül yazdı: Senden araba alınır Selim, helal olsun valla bununla uğraşacak zamanı daha doğrusu ustalarla uğraşacak sabrı bulabiliyorsun. Ben gelinceye kadar satma bunu 😁 Eyvallah abi. Valla en son ustaya göre araba aldım, maşallah diyelim iyi gidiyor şimdi ama hakikaten kolay iş değil. Ofisin de Maslak sanayiye yakın olması biraz işimi kolaylaştırdı, haftada 2-3 gidip geliyorduk bir ara. Sen gelene kadar bende anlaştık. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Gerçekten iyi bakalıyor araca[emoji846] , benim araçta oradan su almış zamanında kaskodan amfi ve tuner değişmiş.Sel-su 2150 TL cik.Disk balata değişimi de yapmam lazım yüksek hızda frende helikopter gibi ses çıkıyor arabadan [emoji23] malzemeler yeni ama kalite yok . 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Pandemi de yap, pandemi sonrası bin 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 150 sene sonra binmesi gerekir o zaman. pandemi bitmicek buna alışacağız zamanla 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Aralık 2020 Yazar Paylaş 24 Aralık 2020 Furkan Bakırel yazdı: Gerçekten iyi bakalıyor araca , benim araçta oradan su almış zamanında kaskodan amfi ve tuner değişmiş.Sel-su 2150 TL cik.Disk balata değişimi de yapmam lazım yüksek hızda frende helikopter gibi ses çıkıyor arabadan malzemeler yeni ama kalite yok . ATE'yi biraz kullanayım memnun kalırsam tavsiye ederim. Ama diğer normal markaların 1.5 katı fiyatı ne yazık ki Önder Özcan yazdı: Pandemi SONRASI ? 🤣 😑 İnşallah diyoruz. Hiç maskesiz gezemeyecekmişiz gibi geliyor bazen. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Görelim.. neymiş o sonradan aldıkların.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Pandemi SONRASI ? [emoji1787] [emoji58]Elbet birgün bitecek Yeşerecek ümitlerimiz yenidenToprağa atılmış bir tohum gibiBir fidan gibi yükseleceğiz göklere... 8 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Aralık 2020 Yazar Paylaş 24 Aralık 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Görelim.. neymiş o sonradan aldıkların.. Çok ekstra bir şey yok abi. Marjinalleri kış sonuna saklıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Çok ekstra bir şey yok abi. Marjinalleri kış sonuna saklıyoruz. [emoji4] Abi şu kufatec nasıl çalışıyor neler yapabiliyor ufak bir tanıtım videosu alabilir miyim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Aralık 2020 Yazar Paylaş 24 Aralık 2020 Furkan Bakırel yazdı: Selim Bilgin yazdı: Çok ekstra bir şey yok abi. Marjinalleri kış sonuna saklıyoruz. Abi şu kufatec nasıl çalışıyor neler yapabiliyor ufak bir tanıtım videosu alabilir miyim BT telefon konuşması var mıydı senin arabada? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 BT telefon konuşması var mıydı senin arabada?Eller serbest var konuşma sesli yönlendirme yol bilgisayarında telefon rehberi vs görünüyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Elbet birgün bitecek Yeşerecek ümitlerimiz yeniden Toprağa atılmış bir tohum gibi Bir fidan gibi yükseleceğiz göklere... 😒 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Selim Bey, bunlar arabanın kralı. Ben de yaklaşık 8 sene boyunca makyajlı 2009 modelini kullandım. Gırtlağına kadar dolu bir modeldi. Ustasını bulamayınca ve İstanbul'da oturmayınca çok zorlanılıyor. Yine de benim için bir araca bu kadar süre binmek rekor oldu İki sene önce sattım. Uzun süre ne alacağıma karar veremedim. Yine gırtlağına kadar dolu diyebileceğim Volvo S80 2.4 AWD aldım, ama asla bir Audi değil. Ben satarken biraz uzun yıllar kullanmanın bıkkınlığı, biraz da son seferinde aks çıkması nedeniyle yolda kalmaktan ötürü satmıştım. Belki o vakitler sizin bu başlığınız olsaydı, ben de gaza gelir sizinle birlikte aracı toparlayıp, bir müddet daha binerdim, bilemiyorum Maslak'ta hangi ustaya gidiyorsunuz, merak ettim. Aracınızda bluetooth ile müzik dinleme yoktur sanırım. Torpido gözüne bir bakın. Sağ üst tarafta garip bir fiş yuvası var. Ben onu bir iki sene sonra fark ettim. oraya bir bluetooth aparat bağlanıyor, aux olarak görüp müzik çalabiliyor. Bir de merak ettiğim konu, aracınızda titreme var mı? Ben kaymak asfaltta belli hız aralığında titreme hissediyordum. Kimse ne olduğunu bulamadı uzun süre. Hatta burada da başlık açmıştım titreme şikayetimle ilgili . Çağlar Bey "titremeyen quattro varmı" diye yorum yazıp moralimi bozmuştu 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts