Adnan Çakır 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Geçmiş olsun, tutanak falan var mı hasarı kim karşılayacak? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Adnan Çakır yazdı: Geçmiş olsun, tutanak falan var mı hasarı kim karşılayacak? Tutanak tuttum ama kendim yaptıracağım, tampon zaten hasarlıydı, kasko karşılamaz tümünü, boşa hasar dosyası açtırmadım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, ben hala ön tamponun sağını yaptırmadım aldığımın haftasında vurmuşlardı 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, ben hala ön tamponun sağını yaptırmadım aldığımın haftasında vurmuşlardı Abi ben de aldığımdan beri tamponları boyatacağım, tamponu akıllı vidayla tutturdukları için tamir olmayacaktı onun için hep erteledim. Bu olay çok ters zamanda oldu ama vesileyle o işe girdik, acayip gözüme batıyordu artık. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, ben hala ön tamponun sağını yaptırmadım aldığımın haftasında vurmuşlardı ben alınca yaptırırım artık... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Geçmiş olsun tofaş tamponla kurtardıysa iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: ben alınca yaptırırım artık... ben temiz veririm, arkamdam laf ettirmem 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Selim Bilgin yazdı: Dün sabah trafik kurallarına göre geri gittiğim için %100 benim suçum ama bir Tofaş'ın ana yola kontrolsüz çıkmasıyla arka tampon son darbeyi aldı. Ben de vesileyle bir süredir beklettiğim tampon operasyonu için bıraktım arabayı. Bakalım neler olacak. sen 6 silindir tork lu araca alışamadın sat sen arabayı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: ben temiz veririm, arkamdam laf ettirmem adamsın. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Kasım 2020 Yazar Paylaş 5 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: sen 6 silindir tork lu araca alışamadın sat sen arabayı Yoo, acayip alıştım. 2 gün Golf'le gezince özledim arabamı. V8 ilanlarına bakıyorum şimdi. 1 2 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Selim Bilgin yazdı: Dün sabah trafik kurallarına göre geri gittiğim için %100 benim suçum ama bir Tofaş'ın ana yola kontrolsüz çıkmasıyla arka tampon son darbeyi aldı. Ben de vesileyle bir süredir beklettiğim tampon operasyonu için bıraktım arabayı. Bakalım neler olacak. Geçmiş olsun bu vesileyle yenilenmesi de hayırlı olsun diyelim, Ben de kışlık jant lastiklerime geçtim biraz erken oldu ama hayırlısı artık kar bekleyeceğiz:) 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 Bizim emektarın karizmasını topladık biraz, bugün aldım arabayı. 26 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 1 tur biniliyor mu buna, forumdan olanlara. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 Önder Özcan yazdı: 1 tur biniliyor mu buna, forumdan olanlara. Forumdan olanlara 1 tur, olmayanlara 3 tur. 3 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Yanıyorsun Fuat abi olmuş [emoji91] [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 Mert Yeldan yazdı: Yanıyorsun Fuat abi olmuş Yakarsa dünyayı garipler yakar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 şuraya bir maaşallah bırakalım da Allah nazardan korusun 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Yakarsa dünyayı garipler yakar.Satılık mı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: şuraya bir maaşallah bırakalım da Allah nazardan korusun Amin abi, Allah razı olsun. Mert Yeldan yazdı: Satılık mı? Nope Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Pırıl pırıl olmuş maşallah 1 tur biniliyor mu buna, forumdan olanlara.Köy yollarında nasıldır acaba 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Maşallah. Siyah ayrı bir dünya, ama temiz tutmak yoruyor insanı 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts