Mahmut Yıldız 12 Mart Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Maalesef, bazı bürokra....... sebeplerden dolayı alamadım. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Konusunu açarsın diye bekliyorken olmadı demek, kısmet diyelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Kim aldı bu aracı çabuk açıklasın çıksın ortaya 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Araba Türkiye'nin öbür ucuna gitmiş.. gebze ye mi yani? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart Paylaş 12 Mart Biriniz almadınız da şu arabayı.. Çağlar Bayur yazdı: gebze ye mi yani? Hayır. beylikdüzünden bile uzak.. Iğdır'a gitmiş.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Iğdır'a gitmiş.. almanya dan uzakmış, uçak bileti fiyatlarına bakarsak frankfurt daha ucuz Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Aylardır ilanda araba sattık kıymete bindi. 2 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Konusunu açarsın diye bekliyorken olmadı demek, kısmet diyelim. Konu yeniden aktifleşince ilanda olduğunu farkettim. Hızlıca çalışmalara başladım ancak, Yüksek kattakiler ''DUR'' dedi. Selim ya da, benden kaynaklı bir durum değil. Kısmet. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Konu yeniden aktifleşince ilanda olduğunu farkettim. Hızlıca çalışmalara başladım ancak, Yüksek kattakiler ''DUR'' dedi. Selim ya da, benden kaynaklı bir durum değil. Kısmet. Hayırlı olsun. Konusunu bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Selim Bilgin yazdı: Aylardır ilanda araba sattık kıymete bindi. Tam Taigonun borcu bitecekti 😄 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Konusunu bekliyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Konu yeniden aktifleşince ilanda olduğunu farkettim. Hızlıca çalışmalara başladım ancak, Yüksek kattakiler ''DUR'' dedi. Selim ya da, benden kaynaklı bir durum değil. Kısmet. aldınmı arabayı. Hanımamı vercen megane yerine Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Darbaz yazdı: megane Megana kapı monte ettim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Fatih Keskin yazdı: Vay be ne günlerdi Panzer mübarek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts