Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: merso da tek renk vardrı demir gri Bazı arabalara tek renk yakışır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: merso da tek renk vardrı demir gri O Ford boya kodu değil miydi Gümüş gri dir o olsa olsa :P Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: O Ford boya kodu değil miydi Gümüş gri dir o olsa olsa :P Boyarız getirin ne renk isterseniz yaparız 4 liralık malzeme aldık 2 liralığı arttı duruyor 😂 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Selim Bilgin yazdı: Kış da geliyor. Şöyle kışı biz en son buzul çağda filan gördük heralde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: boya kodu kod mod bilmem ben gözümün gördüğünü bilirim, coupe tek kapılı olur, Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Salı 14:28 Yazar Paylaş Salı 14:28 Geçen aklıma geldi myaudi’ye ekledim arabayı. Tüm geçmiş çıktı. Buradan sonrası bizde zaten. 5 1 Yorum bağlantısı
Mert Erik Çarşamba 13:31 Paylaş Çarşamba 13:31 Selim Bilgin yazdı: Geçen aklıma geldi myaudi’ye ekledim arabayı. Tüm geçmiş çıktı. Buradan sonrası bizde zaten. Büyük bir şey yapılmış mı geçmişinde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Çarşamba 13:47 Yazar Paylaş Çarşamba 13:47 Mert Erik yazdı: Büyük bir şey yapılmış mı geçmişinde Ön takım, rotilli kol vs. var bir tane, onun dışında rutin işler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts