Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Biriniz alıyorsanız alın, yoksa ben alacağım.. Abi, beni etiketleme sakın. Çok milyonluk borca girdim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Biriniz alıyorsanız alın, yoksa ben alacağım.. Arşiv kayıtlarından bulsam "Audi almam " repliklerini çıkarırdim . @Çağlar Bayur da LPG mutfakta olur derdi Tüplü italyan isimli asyalı ile gezdi. Küçük kıyamet alametleri bunlar 1 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Adnan Çakır yazdı: Gri de almam diyenler vardı 🤭 O kimdi ya :P 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: LPG mutfakta olur derdi link kopunca, muftaktaki llpg 1000TL oldu , sana bana ne oluyor, yapcagh bişi yogh Adnan Çakır yazdı: Gri de almam diyenler vardı 🤭 focusa binende de ne bileyim yani diyenle aynı mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Arşiv kayıtlarından bulsam "Audi almam " repliklerini çıkarırdim . @Çağlar Bayur da LPG mutfakta olur derdi Tüplü italyan isimli asyalı ile gezdi. Küçük kıyamet alametleri bunlar Geçmişte ortağın focusa lpg taktırmak için onay vermemiştim. Yıllarca yüzüme vurmuştu bunu. 😂 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar abinin Mercedes surerkenki fotosu nerde onu da koyalım şuraya tam olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Ben mercedes kesin almam 😅 @Fatih Keskin e bakar o iş Bunu da hafızama kazıdım Evrene ters mesaj mi yolluyoz, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Çağlar abinin Mercedes surerkenki fotosu nerde onu da koyalım şuraya tam olsun hangisi? E250 son favorim üstüne daha merso görmedim Mustafa Tüfekçi yazdı: Bunu da hafızama kazıdım yok bundan garanti almaz, adam geniş iç hacme alışmış Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Ben mercedes kesin almam 😅 alirsin. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: hangisi? E250 son favorim üstüne daha merso görmedim yok bundan garanti almaz, adam geniş iç hacme alışmış E250 sevmeyen de ne bileyim zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: @Fatih Keskin e bakar o iş Bunu da hafızama kazıdım Evrene ters mesaj mi yolluyoz, C kasa. 😏 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: C kasa. 😏 Yeni başlayanlar için ideal Sonra zaten e s felan göz dikilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: E250 sevmeyen de ne bileyim zaten araba dedğin zaten soldan 1 sağdan1 kapı olacak bakınca, gerisi filo Mehmet Ozyurek yazdı: C kasa. 😏 eve almazlar seni, veya sen arka koltuğa oturursun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Şeytan git şurdan, vesvese verme Kuzu yaylaya bir elinde kahve varken, koltuğu yatırmış olarak çıkarsın bununla. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Doktor, roller işine benzemesin Şaka şaka :∆ roller hiç değişmiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Kırmızı Mercedes’ e binmeyen de merso da tek renk vardrı demir gri Yorum bağlantısı
Recommended Posts