Furkan Bakırel 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Bu araba şehir içinde taş ne yaparsan yap yumuşamıyor. 225/55/16 bile sert olurdu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Furkan Bakırel yazdı: Bu araba şehir içinde taş ne yaparsan yap yumuşamıyor. 225/55/16 bile sert olurdu. ne yani, makam arabası paldır küldür mü gidiyor caddelerde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Furkan Bakırel yazdı: Bu araba şehir içinde taş ne yaparsan yap yumuşamıyor. 225/55/16 bile sert olurdu. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne yani, makam arabası paldır küldür mü gidiyor caddelerde Şu an çok fena değil aslında ama bi Toyota yumuşaklığı yok. Zaten fizik kurallarına da aykırı, air süspansiyon olmadıkça hem çok yumuşak hem de 200 ile ip gibi viraj dönen bir araba yapmak. @Tansu Kalafatoğlu çok uzak değilsin gel test yapalım bir gün. 😄 Bu arada bundan dolayıdır ki yeni kasada 225/55/18 gibi bir ebata geçmişler, bayağı köfte lastik. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Bu arada bundan dolayıdır ki yeni kasada 225/55/18 gibi bir ebata geçmişler, bayağı köfte lastik. O araca o lastiği takanı selamlamak istiyorum ama neyse çok ayıp. 225/50/19 veya 235/45/20 daha uygun olurdu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Şu an çok fena değil aslında ama bi Toyota yumuşaklığı yok. Zaten fizik kurallarına da aykırı, air süspansiyon olmadıkça hem çok yumuşak hem de 200 ile ip gibi viraj dönen bir araba yapmak. @Tansu Kalafatoğlu çok uzak değilsin gel test yapalım bir gün. 😄 Bu arada bundan dolayıdır ki yeni kasada 225/55/18 gibi bir ebata geçmişler, bayağı köfte lastik. 200’e çıkabilsem denerdik tabi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: O araca o lastiği takanı selamlamak istiyorum ama neyse çok ayıp. 225/50/19 veya 235/45/20 daha uygun olurdu. Üst paketlerde vardır hocam onlar ama gördüğüm kadarıyla geneli 18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 200’e çıkabilsem denerdik tabi Benimkini test edeceğiz yahu, Bismillah deyip biraz gaza basınca 200 yapıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Üst paketlerde vardır hocam onlar ama gördüğüm kadarıyla geneli 18 Benimkini test edeceğiz yahu, Bismillah deyip biraz gaza basınca 200 yapıyor zaten. olur. canlı açarız. 13 bin abonem olmuş. Millet sıkıldı kibritten tın tın tın 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: olur. canlı açarız. 13 bin abonem olmuş. Millet sıkıldı kibritten tın tın tın O kadar oldu mu ya? Kanal adı neydi, Huzur Namazda gibi bir şeydi dimi? 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Selim Bilgin yazdı: O kadar oldu mu ya? Kanal adı neydi, Huzur Namazda gibi bir şeydi dimi? İsim saçma ama akılda kalıyor. Ne zaman 13 bin oldu ben de anlamadım. Demekki hibrit dikkat çekiyor millet araştırıyor Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne yani, makam arabası paldır küldür mü gidiyor caddelerde Dinamikleri öyle esasen bu bir makam arabası değil zaten sportif ruhlu bir aile arabası. Üretim bandından indiği senede dünyada yılın arabasıydı. Şehiriçi bu araca eziyet. 17 Ağustos tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Furkan Bakırel yazdı: Dinamikleri öyle esasen bu bir makam arabası değil zaten sportif ruhlu bir aile arabası. Üretim bandından indiği senede dünyada yılın arabasıydı. Şehiriçi bu araca eziyet. Buna katlıyorum. Ben de İstanbul’da dar yerlerde çok kullanıyorum ama araba uzun yol için yapılmış. Hızlandıkça başka bir karaktere bürünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos 205 ne? Kalan menzil falan olmalı. Başka ne olabilir ki 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Birden korkmayın diye gazdan çekip attım. 🥹 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Hibritçiler yorumlayamaz bu ekranı Tsi kullananlar? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Serkan Maden yazdı: Tsi kullananlar? Onların algılayamaz da bunu.. Görüyorum gruplarda ,165 görünce sevinip fotoğraf paylaşıyorlar. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: koltuğu falan söksen haifler birz? Pilleri soksek limitorde iptal olur mu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos O zaman bir limitör fotosuyla bu konuyu noktalayalım kimse kendine zarar vermeden. Sürat felakettir, evde denemeyiniz. 😎 Normalde böyle fotoğraf filan çekmem, tek elle de böyle araba kullanmam ama konu yoldayken denk gelince dayanamadım. 3 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Bunlar da hızlanma ve yüksek hızda cruise örnek olması açısından. Hızlanmalar dip gaz değil. Telefonla bu kadar oldu, gimball, kafa bandı vs. olması lazım daha düzgün çekim için. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos teknik test fotoları, olacak o kadar, sapce x te kaç ton emisyon salıp kaç bin km hıza çıkıyor, insanlık için herşey Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Şöyle 5-10’ar yükselen rakamlar görmek isteriz 1-2’şer olmuyor bende kamera var. Kafaya da takılıyor. Yancı olurum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kafaya da takılıyor. sunrooftan uçmasın Yorum bağlantısı
Recommended Posts