Mehmet Ozyurek 8 Mart Paylaş 8 Mart Selim Bilgin yazdı: Evet, motor ve şanzıman stage 1 yazılım yapıldı. Çağlar şimdi sorar.. bu ne demek.. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar şimdi sorar.. bu ne demek.. Stage 1 de kırmızı başlıklı kız büyükkannesine gidiyor Stage 2 de kurt kırmızı başlıklı kızı yiyor Stage 3 de avcı devreye giriyor 1 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar şimdi sorar.. bu ne demek.. Yazarken benim de aklıma geldi. Halk diliyle konuşuyoruz, teknik açıklama isteyen varsa özele gelsin. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart Paylaş 8 Mart stage 1 gıdıklamak stage 2 tahrik etmek stage 3 ne sen sür ne ben süreyim (arabayı) 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar şimdi sorar.. bu ne demek.. yazılımcının showroomu gördün mü sen, servisin de tavanı siyah, soru soran taş olur orda 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Çağlar Bayur yazdı: yazılımcının showroomu gördün mü sen, servisin de tavanı siyah, soru soran taş olur orda Test diye çıktık kavşakları yanlayarak döndüm, durduğumda frenler tütüyordu, iyi ki seramik balataları takmışım. Tavanı kahverengiye bile boyayabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart yazılımsız geçen gün boşa geçmiş derler tophanede 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yazılımsız geçen gün boşa geçmiş derler tophanede Geçen ustasına uğramıştım, bu alt devirde isteksiz mi gidiyor filan deidm, bir teste çıktık, nasıl gitmiyor beygirler 4 tekerden fışkırıyor resmen dedi. Uzun süre kullanınca alışıyor insan. Geçen biraz A4 ile takıldım (2.0, 204hp) hafif ve dsg olduğu için alt devirde atik ama basınca 3.0'ı aratıyor, arada 17 sene olmasına rağmen. Ama quattro tdi her türlü keyifli tabi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Kasislerden geçerken önden bir ses geliyor bazen, neye göre geliyor çözemedim. Götüreyim bir kaldırıp bakalım diye uğradım önceki hafta. Tabi ki Maslak'a gidince ses gelmedi. Gidene kadar komple ısındığı için kesiliyor ses. Bırakmak lazım geceden dükkanda ona da fırsat olmadı. Değiştirecek bir şey bulamayınca ya dedim bu bizim seramik balatalar (daha önce yazmıştım galiba) istediğim gibi çıkmadı, fren hissi berbat, araba zor duruyor. Tamam yüksek hızda iyi, ısınmıyor ama her gün yarışmıyoruz. Yurtdışından bir takım ATE balata sipariş vereyim de takalım. Sonra olmaz ama parçacıya bir soralım dedik, daha önce bulunmuyordu çünkü, şansımıza elinde varmış. Ne olduğunu anlamadan 4 balata değişmiş oldu, çıkan sıfır durumdaki ATE seramik balataları da yedeğe koyduk (isteyen varsa vereyim ). Fren hidroliği olarak da RBF660 koymuştum daha önce, ömrü çok kısa oluyor, özellikle bir kaç kere tam ısınırsa tekrar randıman vermyior. Standart dot 4 hidrolik ile değişimini de yaptık onun. Frenler cillop gibi oldu. Resmen kendi paramla üstüne gümrük vergisi de vererek rezillik çekmişim kaç aydır, bu da bu işin cilvesi. Seramik balata araştırırken google'dan gelen olursa pist kullanımı vs. yoksa eğer yanaşmasın diye not da düşeyim. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Kasislerden geçerken önden bir ses geliyor bazen, neye göre geliyor çözemedim. Götüreyim bir kaldırıp bakalım diye uğradım önceki hafta. Tabi ki Maslak'a gidince ses gelmedi. Gidene kadar komple ısındığı için kesiliyor ses. Bırakmak lazım geceden dükkanda ona da fırsat olmadı. Değiştirecek bir şey bulamayınca ya dedim bu bizim seramik balatalar (daha önce yazmıştım galiba) istediğim gibi çıkmadı, fren hissi berbat, araba zor duruyor. Tamam yüksek hızda iyi, ısınmıyor ama her gün yarışmıyoruz. Yurtdışından bir takım ATE balata sipariş vereyim de takalım. Sonra olmaz ama parçacıya bir soralım dedik, daha önce bulunmuyordu çünkü, şansımıza elinde varmış. Ne olduğunu anlamadan 4 balata değişmiş oldu, çıkan sıfır durumdaki ATE seramik balataları da yedeğe koyduk (isteyen varsa vereyim ). Fren hidroliği olarak da RBF660 koymuştum daha önce, ömrü çok kısa oluyor, özellikle bir kaç kere tam ısınırsa tekrar randıman vermyior. Standart dot 4 hidrolik ile değişimini de yaptık onun. Frenler cillop gibi oldu. Resmen kendi paramla üstüne gümrük vergisi de vererek rezillik çekmişim kaç aydır, bu da bu işin cilvesi. Seramik balata araştırırken google'dan gelen olursa pist kullanımı vs. yoksa eğer yanaşmasın diye not da düşeyim. Hayırlı olsun fren candır, gerisi heyecan. balata lazım olacak 2016 mondeo Mk5 için balatacının iletişim numarasını alabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Aldığından beri bakıma, parçaya, ustaya, lastiğe harcadığın para kaç dolardır? Kaç km oldu alalı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun fren candır, gerisi heyecan. balata lazım olacak 2016 mondeo Mk5 için balatacının iletişim numarasını alabilirmiyim? Bizim ustanın parçacısı hocam ben tanımıyorum ama VAG satıyorlar. Mondeo için parça numarası varsa internetten bulabiliriz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aldığından beri bakıma, parçaya, ustaya, lastiğe harcadığın para kaç dolardır? Kaç km oldu alalı? 60 bin oldu, bir yere kadar hesap tutuyordum sonra bıraktım ama düşündüğün kadar yüksek bir meblağ çıkmaz. Şartlar uygun olsa satıp yenisini alırdım zaten ama benim için çok alengirli bir döneme denk geldi bu araba, onun için bir bağ oluştu aramızda. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Selim Bilgin yazdı: 2016 mondeo ön fren balata bu plakası ile 18 mm kalınlığında birde 20 mm olanı varmış. bunu 2500 tl ye buldum, bosch 1050 tl. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Kasislerden geçerken önden bir ses geliyor bazen, neye göre geliyor çözemedim. Götüreyim bir kaldırıp bakalım diye uğradım önceki hafta. Tabi ki Maslak'a gidince ses gelmedi. Gidene kadar komple ısındığı için kesiliyor ses. Bırakmak lazım geceden dükkanda ona da fırsat olmadı. Değiştirecek bir şey bulamayınca ya dedim bu bizim seramik balatalar (daha önce yazmıştım galiba) istediğim gibi çıkmadı, fren hissi berbat, araba zor duruyor. Tamam yüksek hızda iyi, ısınmıyor ama her gün yarışmıyoruz. Yurtdışından bir takım ATE balata sipariş vereyim de takalım. Sonra olmaz ama parçacıya bir soralım dedik, daha önce bulunmuyordu çünkü, şansımıza elinde varmış. Ne olduğunu anlamadan 4 balata değişmiş oldu, çıkan sıfır durumdaki ATE seramik balataları da yedeğe koyduk (isteyen varsa vereyim ). Fren hidroliği olarak da RBF660 koymuştum daha önce, ömrü çok kısa oluyor, özellikle bir kaç kere tam ısınırsa tekrar randıman vermyior. Standart dot 4 hidrolik ile değişimini de yaptık onun. Frenler cillop gibi oldu. Resmen kendi paramla üstüne gümrük vergisi de vererek rezillik çekmişim kaç aydır, bu da bu işin cilvesi. Seramik balata araştırırken google'dan gelen olursa pist kullanımı vs. yoksa eğer yanaşmasın diye not da düşeyim. Merso ya ate alırken seramik mi alsam acaba diye düşünmüştüm, arada pek bi fiyat farkı yoktu. İyi ki almamışım. üzerinden çıkanlar pagid di, ate ile baya fark oldu. frene dokununca resmen ısırıyor. focus da brembo var mesela, basılı tuttukça fren tepkisizleşiyor, araç sürükleniyor resmen hissediliyor. Ate - Trw hariç hepsi aynı sanırım. Fren de iyisinden şaşmamak lazım. Ne ses, ne toz var. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 Haziran Paylaş 1 Haziran (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Kasislerden geçerken önden bir ses geliyor bazen, neye göre geliyor çözemedim. Götüreyim bir kaldırıp bakalım diye uğradım önceki hafta. Tabi ki Maslak'a gidince ses gelmedi. Gidene kadar komple ısındığı için kesiliyor ses. Bırakmak lazım geceden dükkanda ona da fırsat olmadı. Değiştirecek bir şey bulamayınca ya dedim bu bizim seramik balatalar (daha önce yazmıştım galiba) istediğim gibi çıkmadı, fren hissi berbat, araba zor duruyor. Tamam yüksek hızda iyi, ısınmıyor ama her gün yarışmıyoruz. Yurtdışından bir takım ATE balata sipariş vereyim de takalım. Sonra olmaz ama parçacıya bir soralım dedik, daha önce bulunmuyordu çünkü, şansımıza elinde varmış. Ne olduğunu anlamadan 4 balata değişmiş oldu, çıkan sıfır durumdaki ATE seramik balataları da yedeğe koyduk (isteyen varsa vereyim ). Fren hidroliği olarak da RBF660 koymuştum daha önce, ömrü çok kısa oluyor, özellikle bir kaç kere tam ısınırsa tekrar randıman vermyior. Standart dot 4 hidrolik ile değişimini de yaptık onun. Frenler cillop gibi oldu. Resmen kendi paramla üstüne gümrük vergisi de vererek rezillik çekmişim kaç aydır, bu da bu işin cilvesi. Seramik balata araştırırken google'dan gelen olursa pist kullanımı vs. yoksa eğer yanaşmasın diye not da düşeyim. Takım mı seramikler abi? Belki ben severim 🙃. 1 Haziran tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Balata yakın zamanda bende alacağım ne alalım şimdi Ate mi? Mevcutlar Delphi marka. Bir sorun yaşamadım. Liqui Moly Dor5.1 fren hidroliği ile birlikte değiştireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Furkan Bakırel yazdı: Takım mı seramikler abi? Belki ben severim 🙃. Takım, adres ver göndereyim. Mustafa Arıkan yazdı: Balata yakın zamanda bende alacağım ne alalım şimdi Ate mi? Mevcutlar Delphi marka. Bir sorun yaşamadım. Liqui Moly Dor5.1 fren hidroliği ile birlikte değiştireceğim. ATE tavsiye ederim kesinlikle, zaten fren sistemlerini de komple ya ate ya da trw üretiyor gnelde. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Benim de balata almam lazım ama motorcraft 3500 TRW 1700 Bosch 1000 TL 🥺 şimdiye kadar serviste motorcraft taktırmıştım (bundan sonra ben değiştireceğim) siz olsanız ne yapardınız? 🤔 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Adnan Çakır yazdı: Benim de balata almam lazım ama motorcraft 3500 TRW 1700 Bosch 1000 TL 🥺 şimdiye kadar serviste motorcraft taktırmıştım (bundan sonra ben değiştireceğim) siz olsanız ne yapardınız? 🤔 Bir haber bekliyorum ona göre motocraft veya fomoco tercih edeceğim, olmazsa şimdilik delphi var bulunanlar arasında. Şuan bulduğum motocraft 18 mm 2500 tl, fomoco veya 20 mm motocraft bekliyorum. Bosch 1050 tl 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Selim Bilgin yazdı: Takım, adres ver göndereyim. ATE tavsiye ederim kesinlikle, zaten fren sistemlerini de komple ya ate ya da trw üretiyor gnelde. Servise de bir sorayım bazen çok pahalı olmayabiliyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Bosch Delphi Opel de ses yapıyor çıtak cıyak. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Metin Akbal yazdı: Bosch Delphi Opel de ses yapıyor çıtak cıyak. O zaman delphi de bosch da elendi. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Kuzenim Audisinde Hella marka balata kullanıyor, izlenimler sorunsuz ve orijinalden hiçbir farkı yok. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Metin Akbal yazdı: Bosch Delphi Opel de ses yapıyor çıtak cıyak. bosch olabilecek en kotu malzeme bence. yarimken cikartip hella aldim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts