Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Lastikler biraz küçük durmuş gibi, lastikler bir tık büyük olsa daha şık durur gibi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Fatih Keskin yazdı: Satılıksa bakayım hesabıma Şok fiyat, 800 bin yarın noter. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: Şok fiyat, 800 bin yarın noter. Bundan önceki jantları da isterim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Fatih Keskin yazdı: Bundan önceki jantları da isterim O kolay. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak yukseklik iyi bence. kaldirimlar filan cok ayarsiz. nasil boyle yuksek durabiliyor? Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Fatih Keskin yazdı: Bundan önceki jantları da isterim Bana hediye edecek iki gözümün çiçeği 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Araba başkana jantlar Cem abiye hayırlı olsun, konu kapanabilir. Ben de yeni arabanın konusunu açayım artık. 2 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Araba başkana jantlar Cem abiye hayırlı olsun, konu kapanabilir. Ben de yeni arabanın konusunu açayım artık. Ooooo 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Arabanın demiş, arabamın dememiş, benim gibi oyuna gelmeyin 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak 4 çekerden vazgeçemiyorum akşam otopark a getirirsen sevinirim kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Araba başkana jantlar Cem abiye hayırlı olsun, konu kapanabilir. Ben de yeni arabanın konusunu açayım artık. Vaayyy birde bana hedef şaşırtma diyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Cüvata mı sandınız? Benim dayım Vezirköprü ilçe başganı Turan Gaya. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: Vaayyy birde bana hedef şaşırtma diyor. Eski trollerden kim kaldı? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Piyasada tipini çok beğendiğim 2016 ve üzerin 1,4 tfsi motorlu ve DL382-7F şanzımanlı A4ler için düşüncen nedir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Ali Darbaz yazdı: Piyasada tipini çok beğendiğim 2016 ve üzerin 1,4 tfsi motorlu ve DL382-7F şanzımanlı A4ler için düşüncen nedir. Güzel araba. Quattro olmayan Audi'leri genel olarak beğenmesem de 1.4 tfsi A4 ve A5 alınabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Selim Bilgin yazdı: Güzel araba. Quattro olmayan Audi'leri genel olarak beğenmesem de 1.4 tfsi A4 ve A5 alınabilir. Motordan daha büyük şanzıman var ve beni teknolojisi etkiledi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Ali Darbaz yazdı: Motordan daha büyük şanzıman var ve beni teknolojisi etkiledi. Welcome to the longitudinal world. Bakımı ve arızası da ona göre büyük ama bunların. Bu görece sağlam bir DSG olsa da hiç bir zaman tork konvertörlü bir şanzıman kadar sağlam olamaz yapısı gereği. Ha çok hızlı ve keyifli orası ayrı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ocak Paylaş 18 Ocak 1.4 tfsi lar vw deki 1.4 TSİ mi ? Sorunlu olan tfsi lar hangileriydi 1.8 tfsi mıydı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Tamer Topaç yazdı: Filtre değişimi ? Hangi filtre? Yorum bağlantısı
Recommended Posts