Önder Özcan 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Sağı solu çızık, ezik, yıpranmış, örselenmiş, uf olmuş ya da artık sıkıldığınız her tür aracınız ölü fiyata sahiplenilir. 1 4 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Mert Gülkokan yazdı: Emme manifoldu kurum ile dolmuş eski mersolarınız ölü parasına alınır Kurum yok kurum yok.. En son iftar toplantısına giderken @Köksal Yılmaz halletti o işi. Yardırcan Köksal. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Önder Özcan yazdı: Kurum yok kurum yok.. En son iftar toplantısına giderken @Köksal Yılmaz halletti o işi. Yardırcan Köksal. Yok yahu öyle mi olmuştu, hiç hatırlamıyorum, bence tekrar denemeli Şimdi bu ayudi için kaç astra kurban etmek lazım 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Emin Önal yazdı: yeminle döverim seni elimden kimse alamaz 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: yeminle döverim seni elimden kimse alamaz 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Metrekareye düşen araç sayısı artıyor günden güne, D-E segmenti araçlara ancak Anadolu'nun bakir kalmış vilayetlerinde binilir. İstanbul için B segmenti biçilmiş kaftan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 istanbulda makas atan apaçilerin soyu kurumadığı sürece tanka binmekte fayda var 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: istanbulda makas atan apaçilerin soyu kurumadığı sürece tanka binmekte fayda var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim arka sağdan sürekli vuruyorlar.. En son vuran tamponu çizmiş. senin arka cam optik ilüzyon yapıyor yaklaşan hipnotize oluyor Fatih Keskin yazdı: yeminle döverim seni elimden kimse alamaz hepimiz eminiz yedirmeyiz 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: istanbulda makas atan apaçilerin soyu kurumadığı sürece tanka binmekte fayda var Türkiyede Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Arabaya başka araba sürtüyor, kapı çarpıyor vs bunlara alıştım. Çoğu yerde gamzeler ve boya aşınmaları var. En zoruma giden gidiş geliş kaldırım kadar mesafe olmasına rağmen arabaya bir şeyleri çarpan yayalar. Hızını alamayıp dikiz aynasına çarpıp ters yönde katlayan oldu. Tutanak tutayım desen plaka da yok 😂 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Arabaya başka araba sürtüyor, kapı çarpıyor vs bunlara alıştım. Çoğu yerde gamzeler ve boya aşınmaları var. En zoruma giden gidiş geliş kaldırım kadar mesafe olmasına rağmen arabaya bir şeyleri çarpan yayalar. Hızını alamayıp dikiz aynasına çarpıp ters yönde katlayan oldu. Tutanak tutayım desen plaka da yok 😂 Tc no istiycen 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Hepiniz çarpıyormuşsunuz ya, bana da söyleseydiniz bu kadar canım sıkılmazdı. Her neyse, yine 4 çeker ama benzinli ve sw bir şeyler mi alsak? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 sonra bu neden gitmiyor diye hareket halinde kapıyı açıp inmesin? 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Selim Bilgin yazdı: Hepiniz çarpıyormuşsunuz ya, bana da söyleseydiniz bu kadar canım sıkılmazdı. Her neyse, yine 4 çeker ama benzinli ve sw bir şeyler mi alsak? Gündüzleri arabayı park ettiğim yer, ilk okul duvarının önü. 15-20 günde bir sağ ön çamurluk ağzında komple beyaz boya oluyor. Servis araçları umursamadan yanaşıp manevra yapıyor. En son sürten az biraz göçertme de yapmış Hadi boya izini pastayla alıyoruz, göçüğü ne yapıcaz,? Nating... Ama gelip çızdılar diye de arabamızı satmıyoruz. Senin kurtlanma zamanın gelmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Mert Gülkokan yazdı: sürekli 4x4 1.6 turbo 170 hp cvt ne kadar hissiyatı törpüleyebilir denemek lazım lakin konu başlığı 3.0 A6 çıta yüksek Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: lakin konu başlığı 3.0 A6 çıta yüksek başlığı citröen c else ye çevirip öylemi araba baksak 1 3 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: başlığı citröen c else ye çevirip öylemi araba baksak ayudi servisinde ikame verilse almazlar 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ayudi servisinde ikame verilse almazlar yedek parça almaya bile onunla gitmez audi servisi. şaşmaz sanayide böyle yani en azından. zaten audi servisi yedek almaya gitmez, yedekler servise gelir. Çağlar Bayur yazdı: lakin konu başlığı 3.0 A6 çıta yüksek 170 hp arabamı alınır 3.0 audi den sonra... Önder Özcan yazdı: Kızma ya, km si arşa çıkmamış olanları da alırız 350 pine ben yazınca hemen akbaba figürü ortaya çıkıyor ama... 27 Nisan 2023 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: lakin konu başlığı 3.0 A6 çıta yüksek Bazen itibar daha önemlidir. 1 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 ne kadar jeep suv pickup varsa ülkede ofroad başlığı altında soytarıya çevirdiler . bu çoğundan güzel haha Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Selim Bilgin yazdı: Hepiniz çarpıyormuşsunuz ya, bana da söyleseydiniz bu kadar canım sıkılmazdı. Her neyse, yine 4 çeker ama benzinli ve sw bir şeyler mi alsak? Rs6 ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts