İçeriğe Yönlendir

A6 3.0 TDI Quattro

Selim Bilgin

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Merak ettiğim bir araç, denk gelirse taxi drive(daha gurumsal oluyor) isterim :) 

Rıdvan Ergün yazdı:

Burayı okudukça kendi Quattromu sattığıma pişman oluyorum her seferinde :D

Tek pişmanlığın bu olsun abi :) 

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

büyük hacim mazotlu arabalarda ben gelecek görmüyorum açık konuşmak gerekirse dost acı söylermiş  .  ben olsam ekonomim el veriyorsa binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Ali Gök yazdı:

binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü

Sözün özü... Benim için mesela çok geçerli bir cümle.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

büyük hacim mazotlu arabalarda ben gelecek görmüyorum açık konuşmak gerekirse dost acı söylermiş  .  ben olsam ekonomim el veriyorsa binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü

amerikalılar bile hacim küçültmeye başladı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

amerikalılar bile hacim küçültmeye başladı

2300cc mustang , gerçi sonra 4 kapılı pilli mustang bile  gördü bu gözler, ağlıyorum , neredeeee ara gazı verince kaputtaki şişeyi deviren kaslı motorlar

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

2300cc mustang , gerçi sonra 4 kapılı pilli mustang bile  gördü bu gözler, ağlıyorum , neredeeee ara gazı verince kaputtaki şişeyi deviren kaslı motorlar

Motor V olacak, gaz verince araba sağa sola sallanacak, yoksa yavan olur.

tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Şuan 5.2 V8'e binen arkadaşlar bayram ediyor. 1.7-2 liraya V8 biniyorlar LPG ile :)

• Beğen 3
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

kızartma yağı her daim mevcut olacak ama? :)

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Doğan Arşiray yazdı:

kızartma yağı her daim mevcut olacak ama? :)

granda bi döksene kızartma yağını bişe deniycem :D 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

granda bi döksene kızartma yağını bişe deniycem :D 

yemeklik yağ pahalı şu anda olmaz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

Bir gün seninle Mustang hakkında konuşuyorduk.. 

Dedin ki : Bir üstübüyü benzine batır ve kokla.. Al işte mustang :)

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir gün seninle Mustang hakkında konuşuyorduk.. 

Dedin ki : Bir üstübüyü benzine batır ve kokla.. Al işte mustang :)

Tiner olsa olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Köksal Yılmaz yazdı:

Merak ettiğim bir araç, denk gelirse taxi drive(daha gurumsal oluyor) isterim :) 

Tabi ki her zaman. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
(düzenlendi)
Selim Bilgin yazdı:

Motor V olacak, gaz verince araba sağa sola sallanacak, yoksa yavan olur.

Çok farklı bir zevki var herkes muhakkak bir kez tatmalı hele rampaları sanki düzmüş gibi çıkıyor ya o his çok başka düzde belki dağıtılar ama rampada gözüm kıstırsın yeter ki alayına giderim . Geçen gece durumlar terso canım sıkıldı indim garaja , açtım brandayı , çıktım çevre yoluna ver ha ver iki ayağımla birden basıyorum gaza  ;  düşük hızlarda sanki kayacakmış gibi bir his veriyor ama bastıkça otuyor yola 4 tekerin birden izi çıkıyor asfaltta  şanzımanın karakteri değişiyor araba da moda giriyor tabi bu sıralarda yarım depo mazot yalan oldu sonra eve geldim rahatça yatıp uyudum 😀😀😀 .

tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Furkan Bakırel yazdı:

Çok farklı bir zevki var herkes muhakkak bir kez tatmalı hele rampaları sanki düzmüş gibi çıkıyor ya o his çok başka düzde belki dağıtılar ama rampada gözüm kıstırsın yeter ki alayına giderim . Geçen gece durumlar terso canım sıkıldı indim garaja , açtım brandayı , çıktım çevre yoluna ver ha ver iki ayağımla birden basıyorum gaza  ;  düşük hızlarda sanki kayacakmış gibi bir his veriyor ama bastıkça otuyor yola 4 tekerin birden izi çıkıyor asfaltta  şanzımanın karakteri değişiyor araba da moda giriyor tabi bu sıralarda yarım depo mazot yalan oldu sonra eve geldim rahatça yatıp uyudum 😀😀😀 .

Seviyorsan git konuş bence. :D 

Şaka bir yana gerçekten öyle, kalkış yapmıyorsan düzde de gelebilecek araba sayısı çok kısıtlı, hele viraj vs. varsa geçmiş olsun. Gerçek quattro (torsen) olduğu için bastıkça çok fena oturuyor.

Düşük hızda kayacakmış gibi olan his lastiktendir bu arada muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bunda viraja gazla giriliyor değil mi? :f1:

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Köksal Yılmaz yazdı:

Bunda viraja gazla giriliyor değil mi? :f1:

Başka türlü nasıl giriyorsunuz ki ? :nargile:

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mert Gülkokan yazdı:

lada vega nın arabam.com internet sitesinde testi vardı hep okurdum o siteyi yeni araç çıktığında

viraja girdiğinizde hafif gaz verin yoksa arkasını bırakıyor diye bir ibare vardı.

Arkası çok hafiftir onun muhtemelen.

Ben alışkanlıkla ayağım hep gazda girerim viraja zaten. Arabasına göre oversteer ya da understeer yapabiliyor. Quattro kayarsa dört tekerden birden kayıyor, kaydırmak zor ama limiti aşınca saçmaladığı bi nokta var, biraz da lastiğe bağlı olarak.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Selim Bilgin yazdı:

Başka türlü nasıl giriyorsunuz ki ? :nargile:

Bir keresinde arkadaşımın 3.0 outback h6 sında denemiştim, o gün bu gün bir yanım hep buruk kaldı :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
(düzenlendi)
Selim Bilgin yazdı:

Seviyorsan git konuş bence. :D 

Şaka bir yana gerçekten öyle, kalkış yapmıyorsan düzde de gelebilecek araba sayısı çok kısıtlı, hele viraj vs. varsa geçmiş olsun. Gerçek quattro (torsen) olduğu için bastıkça çok fena oturuyor.

Düşük hızda kayacakmış gibi olan his lastiktendir bu arada muhtemelen.

Seviyoruz hacimli makineleri ❤️❤️ .

Daha büyük jant ve kaliteli lastikle çok daha güzel işler çıkaracağımızı düşünüyorum.

tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Gök

mazot 23 ün altına inince 2 litre ve üzeri dizel konuları canlandımı ne  nargileler çıkmış hemen :nargile:   :D:D

• Teşekkür 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Gök yazdı:

mazot 23 ün altına inince 2 litre ve üzeri dizel konuları canlandımı ne  nargileler çıkmış hemen :nargile:   :D:D

Sen bi satsan dizel aracı, mazot 15 olur mu. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...