Köksal Yılmaz 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 (düzenlendi) Merak ettiğim bir araç, denk gelirse taxi drive(daha gurumsal oluyor) isterim Rıdvan Ergün yazdı: Burayı okudukça kendi Quattromu sattığıma pişman oluyorum her seferinde Tek pişmanlığın bu olsun abi 12 Ekim 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 büyük hacim mazotlu arabalarda ben gelecek görmüyorum açık konuşmak gerekirse dost acı söylermiş . ben olsam ekonomim el veriyorsa binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü Sözün özü... Benim için mesela çok geçerli bir cümle. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: büyük hacim mazotlu arabalarda ben gelecek görmüyorum açık konuşmak gerekirse dost acı söylermiş . ben olsam ekonomim el veriyorsa binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü amerikalılar bile hacim küçültmeye başladı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: amerikalılar bile hacim küçültmeye başladı 2300cc mustang , gerçi sonra 4 kapılı pilli mustang bile gördü bu gözler, ağlıyorum , neredeeee ara gazı verince kaputtaki şişeyi deviren kaslı motorlar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ekim 2022 Yazar Paylaş 12 Ekim 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2300cc mustang , gerçi sonra 4 kapılı pilli mustang bile gördü bu gözler, ağlıyorum , neredeeee ara gazı verince kaputtaki şişeyi deviren kaslı motorlar Motor V olacak, gaz verince araba sağa sola sallanacak, yoksa yavan olur. 12 Ekim 2022 tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Şuan 5.2 V8'e binen arkadaşlar bayram ediyor. 1.7-2 liraya V8 biniyorlar LPG ile 3 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: büyük hacim mazotlu arabalarda ben gelecek görmüyorum açık konuşmak gerekirse dost acı söylermiş . ben olsam ekonomim el veriyorsa binebildiğim kadar binerdim bidaha almak imkansıza döndü çünkü kızartma yağı her daim mevcut olacak ama? Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Doğan Arşiray yazdı: kızartma yağı her daim mevcut olacak ama? granda bi döksene kızartma yağını bişe deniycem Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: granda bi döksene kızartma yağını bişe deniycem yemeklik yağ pahalı şu anda olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2300cc mustang , gerçi sonra 4 kapılı pilli mustang bile gördü bu gözler, ağlıyorum , neredeeee ara gazı verince kaputtaki şişeyi deviren kaslı motorlar Bir gün seninle Mustang hakkında konuşuyorduk.. Dedin ki : Bir üstübüyü benzine batır ve kokla.. Al işte mustang 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir gün seninle Mustang hakkında konuşuyorduk.. Dedin ki : Bir üstübüyü benzine batır ve kokla.. Al işte mustang Tiner olsa olmaz mı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ekim 2022 Yazar Paylaş 13 Ekim 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Merak ettiğim bir araç, denk gelirse taxi drive(daha gurumsal oluyor) isterim Tabi ki her zaman. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Motor V olacak, gaz verince araba sağa sola sallanacak, yoksa yavan olur. Çok farklı bir zevki var herkes muhakkak bir kez tatmalı hele rampaları sanki düzmüş gibi çıkıyor ya o his çok başka düzde belki dağıtılar ama rampada gözüm kıstırsın yeter ki alayına giderim . Geçen gece durumlar terso canım sıkıldı indim garaja , açtım brandayı , çıktım çevre yoluna ver ha ver iki ayağımla birden basıyorum gaza ; düşük hızlarda sanki kayacakmış gibi bir his veriyor ama bastıkça otuyor yola 4 tekerin birden izi çıkıyor asfaltta şanzımanın karakteri değişiyor araba da moda giriyor tabi bu sıralarda yarım depo mazot yalan oldu sonra eve geldim rahatça yatıp uyudum 😀😀😀 . 13 Ekim 2022 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 1 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ekim 2022 Yazar Paylaş 14 Ekim 2022 Furkan Bakırel yazdı: Çok farklı bir zevki var herkes muhakkak bir kez tatmalı hele rampaları sanki düzmüş gibi çıkıyor ya o his çok başka düzde belki dağıtılar ama rampada gözüm kıstırsın yeter ki alayına giderim . Geçen gece durumlar terso canım sıkıldı indim garaja , açtım brandayı , çıktım çevre yoluna ver ha ver iki ayağımla birden basıyorum gaza ; düşük hızlarda sanki kayacakmış gibi bir his veriyor ama bastıkça otuyor yola 4 tekerin birden izi çıkıyor asfaltta şanzımanın karakteri değişiyor araba da moda giriyor tabi bu sıralarda yarım depo mazot yalan oldu sonra eve geldim rahatça yatıp uyudum 😀😀😀 . Seviyorsan git konuş bence. Şaka bir yana gerçekten öyle, kalkış yapmıyorsan düzde de gelebilecek araba sayısı çok kısıtlı, hele viraj vs. varsa geçmiş olsun. Gerçek quattro (torsen) olduğu için bastıkça çok fena oturuyor. Düşük hızda kayacakmış gibi olan his lastiktendir bu arada muhtemelen. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 Bunda viraja gazla giriliyor değil mi? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ekim 2022 Yazar Paylaş 14 Ekim 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bunda viraja gazla giriliyor değil mi? Başka türlü nasıl giriyorsunuz ki ? 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ekim 2022 Yazar Paylaş 14 Ekim 2022 Mert Gülkokan yazdı: lada vega nın arabam.com internet sitesinde testi vardı hep okurdum o siteyi yeni araç çıktığında viraja girdiğinizde hafif gaz verin yoksa arkasını bırakıyor diye bir ibare vardı. Arkası çok hafiftir onun muhtemelen. Ben alışkanlıkla ayağım hep gazda girerim viraja zaten. Arabasına göre oversteer ya da understeer yapabiliyor. Quattro kayarsa dört tekerden birden kayıyor, kaydırmak zor ama limiti aşınca saçmaladığı bi nokta var, biraz da lastiğe bağlı olarak. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 Selim Bilgin yazdı: Başka türlü nasıl giriyorsunuz ki ? Bir keresinde arkadaşımın 3.0 outback h6 sında denemiştim, o gün bu gün bir yanım hep buruk kaldı 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Seviyorsan git konuş bence. Şaka bir yana gerçekten öyle, kalkış yapmıyorsan düzde de gelebilecek araba sayısı çok kısıtlı, hele viraj vs. varsa geçmiş olsun. Gerçek quattro (torsen) olduğu için bastıkça çok fena oturuyor. Düşük hızda kayacakmış gibi olan his lastiktendir bu arada muhtemelen. Seviyoruz hacimli makineleri ❤️❤️ . Daha büyük jant ve kaliteli lastikle çok daha güzel işler çıkaracağımızı düşünüyorum. 14 Ekim 2022 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Sabah sabah olsa da içsek diyesim geldi . Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 mazot 23 ün altına inince 2 litre ve üzeri dizel konuları canlandımı ne nargileler çıkmış hemen 1 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: mazot 23 ün altına inince 2 litre ve üzeri dizel konuları canlandımı ne nargileler çıkmış hemen Sen bi satsan dizel aracı, mazot 15 olur mu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts