Sami Demirpaz 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Hay maşallah, ne güzel olmuştur şimdi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Haziran 2021 Yazar Paylaş 29 Haziran 2021 Çıkan enjektörleri mutfak tezgahına açtım bu gece, hem ilana koymak için fotoğraflarını çektim, hem de Sn. Bayur'un dediği gibi streç filmleyip tekrar kutuladım. Bunların üzerindeki 061017 tarih sanırım. 17 Ekim 2006 üretimi olsa gerek. Sondaki 17 yıl değildir çünkü AH ile biten parça kodu 2009'da yenilenip BD olmuş. Demek ki hiç değişmemiş enjektör, mengene izi filan da yok. İlk defa söküldü muhtemelen. Şimdi bunları kaçtan koyalım ilana? Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Selim Bilgin yazdı: Kötü yanı daha çok basası geliyor insanın. 😄 Neresi kötü. Basasın geliyorsa bas gitsin. En azından yapılan masrafı inkar etmeyip, hakkını fazlasıyla veren adam gibi bir araba. 41 x Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 tekliği düz ovada avlarlar o nedenle 1250 tl ise. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş 30 Haziran 2021 Verdim ilan, merak ediyorum ben de gelip alan olacak mı diye? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-q7-a6-a8-3.0-tdi-takim-enjektor-0445115078-059130277ah-935131073/detay/ 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Testi olsa alan olur. Genelde tamirciler alacaktır. Çıkma kat çıkma dpf hep gitti bende olan. Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 q7 ciler çok enjektör arıyor bu ara face gruplarında illaki biri alır. rakam ideal ufak bi pazarlıkla gider 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Ali Gök yazdı: q7 ciler çok enjektör arıyor bu ara face gruplarında illaki biri alır. rakam ideal ufak bi pazarlıkla gider Turbo noldu? :∆ Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Turbo noldu? :∆ lazımsa verelim hemen serçeye takalım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Ali Gök yazdı: lazımsa verelim hemen serçeye takalım Sercede o kanati cirpacak ciğer yoktur. Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sercede o kanati cirpacak ciğer yoktur. selimin enjektörleride alalım bak değişik bir proje çıkar ortaya Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Testi olsa alan olur. Genelde tamirciler alacaktır. Çıkma kat çıkma dpf hep gitti bende olan. Testle uğraşamam ya, alan ona göre alması lazım, ya da Ali'nin dediği gibi tamirci alır zaten kendi test ettirir. Dursun biraz ilanda bakalım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 B7 lerde satılık. Söküldü mü onlar ? 1 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Selim Hayırlı olsun yeni enjektörlerin.. Senin de yazdığın gibi turbo ,enjektör, zincir bu aracın en önemli , değişimi zahmetli ve maliyetli parçaları Ben de Turbo yu değiştirdim biliyorsun değişim gerekmemesine rağmen Mantığımız aynı , sıfırı 1.7 milyon TL olan araç için gayet mantıklı bu değişimler Hayırlı sürüşler dilerim ben de yeni pasta cila yaptırdım müsait bir zaman da paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Mert Gulkokan yazdı: yeni enjektörlerin yakıt tüketimine olan etkisi nedir ? A6 sahibi olsam bakmam 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2021 Sami Demirpaz yazdı: B7 lerde satılık. Söküldü mü onlar ? Evet Bilstein OEM seriye geçtim, şehiriçinde çok sertti yollar çok bozuk. Gerçi halen yumuşak diyemem ama daha konforlu oldu. Bekar olsam ya da daha çok uzun yol yapsam sökmezdim. Tolga Diribaş yazdı: Selim Hayırlı olsun yeni enjektörlerin.. Senin de yazdığın gibi turbo ,enjektör, zincir bu aracın en önemli , değişimi zahmetli ve maliyetli parçaları Ben de Turbo yu değiştirdim biliyorsun değişim gerekmemesine rağmen Mantığımız aynı , sıfırı 1.7 milyon TL olan araç için gayet mantıklı bu değişimler Hayırlı sürüşler dilerim ben de yeni pasta cila yaptırdım müsait bir zaman da paylaşırım Teşekkürler abi. Aslında enjektörler birlikte turboyu da değişsek iyiydi de fiyatlar malum o kadar yükselemedim. Bu arada benim arabada kafama takılan tek şey halen sert geliyor bozuk yollarda. 18 jant airmatic yoksa bu arabaya fazla geliyor sanırım. Sende durum nedir? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2021 Mert Gulkokan yazdı: yeni enjektörlerin yakıt tüketimine olan etkisi nedir ? Karşılaştırma yapamadım ama düştü bence. Bugün Ankara’ya geldim. İstanbul’dan sağlam trafikle çıktım, klima hep açık, 2 yetişkin 1 bebek full bagaj 6.9 oldu ortalama. Yavaş da gelmedim, 130-140 gelsem 6ya doğru inerdi muhtemelen. Mert Yeldan yazdı: A6 sahibi olsam bakmam Gerçekten yakıt ölçmeyi bıraktım, azalınca v-power ile dolduruyorum, 80 litre namussuz. 😄 4 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Evet Bilstein OEM seriye geçtim, şehiriçinde çok sertti yollar çok bozuk. Gerçi halen yumuşak diyemem ama daha konforlu oldu. Bekar olsam ya da daha çok uzun yol yapsam sökmezdim. Teşekkürler abi. Aslında enjektörler birlikte turboyu da değişsek iyiydi de fiyatlar malum o kadar yükselemedim. Bu arada benim arabada kafama takılan tek şey halen sert geliyor bozuk yollarda. 18 jant airmatic yoksa bu arabaya fazla geliyor sanırım. Sende durum nedir? Bozuk yollarda ki konforsuzluğu bende hissediyorum . Aslında çok da sert değil çünkü senin de daha önce belirttiğin gibi salınım olabiliyor .Bence jantlar kesinlikle 18 olmalı 245/40/18 ideal . Kışlıkları taktığım da 225/50/17 konfor bariz artıyor. Ancak performanslı sürüşlerde tedirgin ediyor. Son olarak şunu söylemek isterim bu araç quattro olmasaydı bence yol tutuş olarak zayıf kalırdı. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Çorum sanayiden selamlar. Alternatör aramızdan ayrıldı. [emoji2955] 1 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Çorum sanayiden selamlar. Alternatör aramızdan ayrıldı. geçmiş olsun sen bu kadar önleyici bakım yaparabaya o gidip çalışmadığın yerden sorun bulsun. vardır bunda da bir hayır 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Geçmiş olsun, akü lambası yandı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts