Önder Özcan 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Selim Bilgin yazdı: Yenisi için min. +200 cash lazım, onu halletsek satarız. Dogan Arsiray yazdı: valla ne alırsan al bir süt segment/makyaj/model vs için 200 tl lazım anlamadımki nedendir. zaten mekanik olarak bozulacak şeyler belli, turbo mili, wastegate kapağı, ve enjektörler. birde şanzıman revizyon ister bu kmlere yaklaşırken. zaten bunları karşılayacak bakım masrafı daha yeni bir araba almanın 4 te 5 te birine denk gelir. yeni normal bu şekilde. o nedenle yeni araba almak elzem değilse tamir esastır bana göre. eskiden motor yaptırmak şanzıman revizyonu filan çok daha pahalıydı arabanın fiyatına göre. Elimdekini verip üst kasasının İLK MODEL yılını alabilmek için 200 bin lazım. O da orta karar, 250 bin km 4 parça boya vs Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Elimdekini verip üst kasasının İLK MODEL yılını alabilmek için 200 bin lazım. O da orta karar, 250 bin km 4 parça boya vs Bana 1.000.000 lazım 😱 bir üst kasanın ilk model yılı için 3 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 segment yükselince aradaki fark da yükseliyor. yükselenimiz dolar burcu bizim. hep bize yükseliyor nedense?! 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Haziran 2021 Yazar Paylaş 9 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Bana 1.000.000 lazım 😱 bir üst kasanın ilk model yılı için Sonderklasse diye boşa demiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Jeep in koltuk mekanizmasini dagittim. Ileri geri hareketi veren disli siyirmis. Tornacilar yanasmiyor, temiz koltuk takimi aldim onu takacagim. koltuk isi pis is onu anladim. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Sami Demirpaz yazdı: Jeep in koltuk mekanizmasini dagittim. Ileri geri hareketi veren disli siyirmis. Tornacilar yanasmiyor, temiz koltuk takimi aldim onu takacagim. koltuk isi pis is onu anladim. doğru yolu bulmuşsun haber vermiyorsun Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Fatih Keskin yazdı: doğru yolu bulmuşsun haber vermiyorsun bizde her yol var Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Sami Demirpaz yazdı: bizde her yol var sen jeep mi aldın ben mi kaçırdım. en son disko görmüştüm sanki Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Land servisteyken binmeye Jeep alınmış sanırım. 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen jeep mi aldın ben mi kaçırdım. en son disko görmüştüm sanki servise gidip gelebilmek için aldı jeep i. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Selim Bilgin yazdı: Land servisteyken binmeye Jeep alınmış sanırım. Ehehe aynısından 2 tane al dediler bende aynı hata 2 kere yapılmaz dedim 😁 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Adamlar bana cevap olsun diye video yapmışlar https://youtu.be/JGqXtBUmZdc Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 (düzenlendi) V6 TDİ keyfi bağımlılık yaratıyor, arkadaş gümrükten 2.7 tdi v6 tek kapı A5 aldı. Düz boru sonda warex. Sanayinin orda viyadük altından geçerken bi ses geliyor, bilimum yeşil bitkileri kullanmaktan daha mantıklı 10 Haziran 2021 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Adamlar bana cevap olsun diye video yapmışlar https://youtu.be/JGqXtBUmZdc km işi de şöyle oluyor: yaşanmış vaka. otokoç 2elde 2 adet vardı, sah kom ilanında en yükek km ler bunlarda idi, yaştaşları 70-80 bin km yapamamıştı... bunlar 3 misli idi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Adamlar bana cevap olsun diye video yapmışlar https://youtu.be/JGqXtBUmZdc Videoyu atmaya gelmiştim bende 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Ali darbaz valla paylaştığın videoda bile bakımı düzgün yapılan araçta daha zinciri değişmemiş. Ve araç 520 bin de. Resmen kendi ağzına fırıncı küreği ile vurdun. 300.000 de gömdün ya bu motoru. [emoji4] 2 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Videoyu izledim, keşke benim arabayı çekseymişiz, biraz zayıf kalmış video bilgi açısından. 500 binde zincir değişmemesi de enteresan. Psikolojik olarak değişir insan yahu. 2 sene yatmış bi de araba. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Selim Bilgin yazdı: Videoyu izledim, keşke benim arabayı çekseymişiz, biraz zayıf kalmış video bilgi açısından. 500 binde zincir değişmemesi de enteresan. Psikolojik olarak değişir insan yahu. 2 sene yatmış bi de araba. Elamanın arabadan fazla anladığı yok. Mühtemelen amcası zamanında ağır bakım adı altında herşeyini yaptırmıştır. Fakat neler değiştiğinden haberi yoktur bence. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Selim Bilgin yazdı: Videoyu izledim, keşke benim arabayı çekseymişiz, biraz zayıf kalmış video bilgi açısından. 500 binde zincir değişmemesi de enteresan. Psikolojik olarak değişir insan yahu. 2 sene yatmış bi de araba. Senin için daha güzel. Şu maun direksiyonu yaptırak pahalanmadan Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Senin için daha güzel. Şu maun direksiyonu yaptırak pahalanmadan Direksiyon ve alcantara tavan ilk sırada listede. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Direksiyon yenilenince 93 mercedes bile ayrı zevkli olmuştu. Sıfır deriye dokumaya kıyamıyordum. Tehh Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Direksiyon yenilenince 93 mercedes bile ayrı zevkli olmuştu. Sıfır deriye dokumaya kıyamıyordum. Tehh serçe ne durumda Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Direksiyon yenilenince 93 mercedes bile ayrı zevkli olmuştu. Sıfır deriye dokumaya kıyamıyordum. Tehh Benimkinin rengi sıkıntı. Yoksa çoktan yaptırmıştım. Ahşapta da yedek direksiyon işini çözmek lazım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: serçe ne durumda Tırnaklı jant aldım. Kapakla çember alınacak. Arka lastikler i 215 50 13 uyar mi ona bakacam. Bide sticer yaptırdım gelecek. Sercedes-Best diye arka cama Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Değişmiştir o arabanın zinciri eleman pek bilmiyor arabayı 600 liraya yağ bakımı yapıldı diyor hikaye minimum bin lira lifte çıkması yağ bakımı için.Araba çok düzgün görünüyor içi benimkinin içinden düzgün benim arabanın her yer soyuluyor [emoji846]Bu arada selim abi bana motor kapağındaki arma lazım nereden buluruz ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts