Mehmet Yeter 7 Şubat 2021 Paylaş 7 Şubat 2021 Bizim araçta bile iki parça maunumsu parça koymuşlar o bile mutlu ediyor insanı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kalite işte parke taşı bile premium adamda. ...yoksa yansımazdı. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Ne kar mı yağmış? Nerede? Gidemedin mi? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Şubat 2021 Yazar Paylaş 17 Şubat 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Gidemedin mi? Nereye? Gittim de geldim bile. Ofise gidecektim, yarı yolda baktım trafiğin durumu kötü, sol şeritte 15'le giden, orta şeritte duran vs. geri döndüm. Dogan Arsiray yazdı: bu jantlar şahane bence. Bence de arabayı çok değiştiriyor. Mantıklı bir değişiklik oldu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Ne kar mı yağmış? Nerede? bu araba resmen takım elbise nazar değmesin maşallah 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Nereye? Gittim de geldim bile. Ofise gidecektim, yarı yolda baktım trafiğin durumu kötü, sol şeritte 15'le giden, orta şeritte duran vs. geri döndüm. Bence de arabayı çok değiştiriyor. Mantıklı bir değişiklik oldu. zengin durmuş. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Şubat 2021 Yazar Paylaş 17 Şubat 2021 Dogan Arsiray yazdı: zengin durmuş. Jant mı? Yarı yoldan geri dönmek mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Bi Quattro kar videosu göreydik hani böyle mercedesler bmw lerin kaldığı yerde 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Nereye? Gittim de geldim bile. Ofise gidecektim, yarı yolda baktım trafiğin durumu kötü, sol şeritte 15'le giden, orta şeritte duran vs. geri döndüm. İşe gidemedin mi demek istedim, quattro ile bile gitmeye izin vermemişler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Bence zaten orada duruyordu. İşe gelmiş gibi yapıyor. Ben artık inanmıyorum gittiğine Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Şubat 2021 Yazar Paylaş 17 Şubat 2021 Metin Akbal yazdı: Bi Quattro kar videosu göreydik hani böyle mercedesler bmw lerin kaldığı yerde Onun için gerçekten kar yağan bir yere gitmek lazım da bu sene koşullar el vermedi maalesef, seneye nasip kısmet. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence zaten orada duruyordu. İşe gelmiş gibi yapıyor. Ben artık inanmıyorum gittiğine İşe gidemedim ki, yarı yoldan döndüm yazmıştım. Bak arabanın yeri değişti. 1 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Metin Akbal yazdı: Bi Quattro kar videosu göreydik hani böyle mercedesler bmw lerin kaldığı yerde Neylerin neylerin neylerin! 😡 1 7 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Önder Özcan yazdı: Neylerin neylerin neylerin! 😡 Valla ben garaja çektim. Kar buz sıkıntı. Lastiğimde yok zaten 😊 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Onun için gerçekten kar yağan bir yere gitmek lazım da bu sene koşullar el vermedi maalesef, seneye nasip kısmet. İşe gidemedim ki, yarı yoldan döndüm yazmıştım. Bak arabanın yeri değişti. Şu an evdemisin, işe taksi ilemi gittin. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Şubat 2021 Yazar Paylaş 17 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu an evdemisin, işe taksi ilemi gittin. Evdeyim, evden çalışıyorum zaten genelde, dışarıda işim vardı bugün onun için çıkacaktım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Önder Özcan yazdı: Neylerin neylerin neylerin! 😡 Fırlandır Land diyecektim elim sürçmüş. @Servet Aydın lazımsa Fırlandır jant var 😁 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-land-rovir-firlandir-jant-takimi-905460019/detay 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Önder Özcan yazdı: Neylerin neylerin neylerin! 😡 üstad sakin. mercedesi olanlar zaten işe gitmiyorlar 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat 2021 Paylaş 17 Şubat 2021 Dogan Arsiray yazdı: üstad sakin. mercedesi olanlar zaten işe gitmiyorlar Bizim şoför bozulmuş zaten. Ben brunctayken kahyaya not bırakmış dadı getirdi notu, forumda yazılanlar beni yürekten yaraladı, kalmak ne demek sorar mısınız demiş. 3 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 18 Şubat 2021 Paylaş 18 Şubat 2021 Lastikler inşallah kar tipidir yoksa outroda olsa sosyeteye yolda rezil olmak var 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 (düzenlendi) Erman Uzun yazdı: Belki tuhaf gelecek ancak birşey sormak istiyorum marka değeri dışında değerlendirirsek mk5 2.0 TDCİ Mondeo ile Audi A6 3.0 yani bu konudaki araç performans ( Mondeo 0-100 8 sn civarında Audi sanırım 7 sn ) konfor genişlik yol tutuş (Quattro burda öne çıkıyor ) sorunsuzluk uzun omurluluk veya diğer akla gelebilecek kriterler doğrultusunda hangisi öne çıkar veya almak mantıklı Audi 200 bandında temiz bulunup biraz masraf yapıp binilebilir (mi) Mondeo zaten genç ancak 300 e yakın bir meblağ cepten çıkmalı Ben 2011 yılında 2008 model MK3 Mondeo satıp 2011 model (2.0) A6 aldım. Yaklaşık 4 kat fiyat farkı vardı. Elbette Audi belirgin şekilde iyiydi, ama kesinlikle ve kesinlikle değil dört kat, iki kat fazla vermeye değer kalite hissi var mıydı, emin değilim. 2.0 A7 yı kısa süre sonra satıp, 3.0 TDI Quattro aldım. Mondeo ile onun arasındaki fark mı neydi? Şöyle söyleyeyim:::: Medipol Başakşehir - Real Madrid Banvit - Lakers Gues - Omega 19 Şubat 2021 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Önder bu havada mercedes ile marmaraya kadar bile gidememiştir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat 2021 Paylaş 20 Şubat 2021 Önder bu havada mercedes ile marmaraya kadar bile gidememiştir. Gidememiştir mi gidememiş mi 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Şubat 2021 Yazar Paylaş 20 Şubat 2021 Rıdvan Ergün yazdı: Ben 2011 yılında 2008 model MK3 Mondeo satıp 2011 model (2.0) A6 aldım. Yaklaşık 4 kat fiyat farkı vardı. Elbette Audi belirgin şekilde iyiydi, ama kesinlikle ve kesinlikle değil dört kat, iki kat fazla vermeye değer kalite hissi var mıydı, emin değilim. 2.0 A7 yı kısa süre sonra satıp, 3.0 TDI Quattro aldım. Mondeo ile onun arasındaki fark mı neydi? Şöyle söyleyeyim:::: Medipol Başakşehir - Real Madrid Banvit - Lakers Gues - Omega Özellikle C6 ve makyajsız C7 için bu kasanın hakkı kesinlikle 3.0 motor ve quattro. Makyajlı C7'de güç arttığı ve S-Tronic şanzımana geçildiği için 2.0 kurtarıyor. Ama multitronic ve önden çekiş ile cidden bir anlamı yok. Mehmet Ozyurek yazdı: Önder bu havada mercedes ile marmaraya kadar bile gidememiştir. Köksal Yılmaz yazdı: Gidememiştir mi gidememiş mi Önde yıldız yok mu? Yol göstermiştir o. Yorum bağlantısı
Recommended Posts