Adnan Çakır 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bir de fikir danışacağım, arka görüntümüz böyle şu an, bunların egzozları aşağı bakıyor böyle. Keşke benimde böyle egzozum olsa en çok beğendiğim egzoz tipi hatta yapılabilecek olsa arka tamponu bile değiştirebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Audisport plakalıklar da güzel.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Yetkili servisten quattro yazılı plakalık tak daha güzel duruyor. Ben eskiden senin gibi yapıştırırdım şimdi yetkili servisin plakalığını taktım. Yarın çeker resmini burdan koyarım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Maun işi bursa da. Numarasini atayım. Egsoz ucu duman varsa araçta az bıraz yere baksın iyidir diğeri kararır zaten. Plakalık da Almancı yap ben boş plakalık seviyorum yapıştırmam. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Yetkili servisten quattro yazılı plakalık tak daha güzel duruyor. Ben eskiden senin gibi yapıştırırdım şimdi yetkili servisin plakalığını taktım. Yarın çeker resmini burdan koyarım. Aynen bundan arıyorum da Doğuş’ta var mıdır bilemedim abi. Uğrayıp sorayım bi ara. Servis olarak gitmediğim için uğramadım. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Aynen bundan arıyorum da Doğuş’ta var mıdır bilemedim abi. Uğrayıp sorayım bi ara. Servis olarak gitmediğim için uğramadım. [emoji4] Doğuşta vardır bence. İstesen verirler gibime geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Doğuşta vardır bence. İstesen verirler gibime geliyor. Olmazsa Mersin’den alırız. 😊 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Eksoz yaptırırken aman diim tikkat olmak lazım Bu nerede satılıyorsa her arabaya takıyorlar, Bağcılar'da toptancısı var galiba. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bence de egzoz bu haliyle güzel. Servisten Bülent abininki gibi bir plakalık, o da olmazsa pleksi, kendi tasarımınız bir şey olabilir. 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Selim Bilgin yazdı: Bu nerede satılıyorsa her arabaya takıyorlar, Bağcılar'da toptancısı var galiba. Ama ne sattilar bunu yapanlar üretenler parayi vurdu bence. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Yere bakar hali daha güzel bence. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Yere bakar hali hem doldurmuyor hem de 403 otobusler gibi geldi su an fotoda. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 bence tam kapalı tampon olmalı yere bakan egzoslar varsa. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Haziran 2020 Yazar Paylaş 9 Haziran 2020 Düzgün işçilikli bir yere daha büyük ve parlak krom bir uçla yaptıracağım sanırım egzozu. Ama daha öncelikli işler var, daha zamanı var onun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: bence tam kapalı tampon olmalı yere bakan egzoslar varsa. Beyle mi? Sağ-sol yere bakan egzoz, kapalı tampon. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 beyle... ne güzel arabadır. tam 15 sene kullandık... 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Şu janta karar verdim ama bulamadım internette, onun yeni modeli gibi şu linkteki var: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-18inc-audi-a6-orjinal-jant-takimi-832097365/detay/ Şu A8 jantları da çok hoş ama çok para istiyor: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-audi-a8-long-janti-829486495/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 A8 guzel ama oteki ilandaki Passat janti gibi begenmedim. Fotodakini de begenmedim. Oval gorunum jantlari yakistiramiyorum ben. Hatlari keskin olacak biraz Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 İkiside resimdeki jant gibi hoş durmuyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 A8 janti cok dolu ve guzel duruyor. Resimdeki de iyi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 Kaç para teklif edeyim A8 jantına? Resimdekinden Almanya'da buldum ancak ama jant kargosu biraz saçma olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts