Fatih Sarıkaya 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Artık araçlar hakkındaki düşüncelerimde ( yaş ilerledikten sonramı desem yoksa bıktımmı bilmiyorum ) değişti.Aracı tutku olarak değilde ihtiyacıma cevap veren beni a noktasından b noktasına götüren yağmurda kuru kalmamı sağlayan yükümü taşıyan eskiden merkep şimdilerde araba olarak görmeye başladım. Büyük öncelikle ford tourneo olmassa vag vag gurubundan caddy düşünüyorum ama tourneoyu daha çok beğeniyorum.Daha önce bu sınıfdan bir araca sahip olmadım.Alırken dikkat etmem gereken hususlar hakkında bu araçlara sahip olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem kafamdaki düşüncelerde daha belirginleşir. Bunların hız limitleri ve muayeneleri hakkında bilgim yok.Daha doğrusu bu araçlar hakkında hiçbir bilgim yok.Manuelimi yoksa otomatiğimi buna benzer bilgiler ile ayndınlatırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 tourneo connect değil de tourneo courier otomobil rahatlığından çok ödün vermiyor bana göre... muayene her yıl, hız limitleri de duble yollarda 100+10... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Değirmenci 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Tourneo connect mi caddy mi diye sorulsa her açıdan caddyi seçerim vw araçları Fordlara göre biraz daha ideal oluyor her konuda yol tutuşu olsun masraf konusu olsun caddy daha iyi bir fikir gibi. Ama eğer ki durumunuz müsait ise ford tourneo courier her açıdan daha iyi. Diğer ticarilere göre çok farklı tamamıyla otomobil sürüş keyfi veriyor. Her yıl vizeye giriyor ve manuel şanzıman daha ekonomik ve daha keyifli olur ticari araçlarda araç kullandığınızı zevkle hissedersiniz. Fikir gene sizin connect mi caddy mi derseniz caddy daha iyi diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 ticari bir araç alacaksanız marka belli zaten 🤣 modeli size kalmış Yorum bağlantısı
Tahir Ak 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Kuryeyi, doblo görünümlü kediye tercih ederim 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 2015 kurye titanyum sahibiyim, şehiriçi şehirdışı kullandım, gayet memnun eden gayet tatminkar bir araç. Bagaj biraz küçük kalıyor sadece. Ankaradan alıp Denizliye getirirken ciddi anlamda gazlamıştım, viraj vs durumları güzel, 2 günlük uykusuzluk sonu kullanımda bile yormadı beni. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 vesile ile güncel navigasyon yazılımlarda ,cihazlarında araç tipine göre hız sınırı gösterilmemesi büyük eksiklik 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Mpv sınıfı daha ekonomik olacaktır ve daha konforlu. Tabi yük durumu abartı şekilde değilse 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 11 sene 2007 connect kullandım, 6-7 aydırda 2015 connect kullanıyorum işyerinde. Yazlarıda arasıra eniştemdeki 2014 caddy kullanıyorum. Ticari araç benim kullanımıma en uygun araç(yüksek ve geniş oluşundan dolayı) ama artık pek mantıklı gelmiyor. Her yıl muayene, mtv'si yüksek, piyasası yüksek(eskiden emsal binek araçlara göre uygun fiyattaydılar) Bütçede sorun yoksa dolu Caddy veya Connect arasında kararsız kalırdım şuan alacak olsam. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Caddy arkada makas işini halletmeden Cadfy alınmaz. Yeni kasa Connect de kullandım Caddy de kullandım aralarında bariz konfor farkı var. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Hayırlısı,pusuya yattım connect için fırsatları kolluyacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts