Fatih Evcin 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 (düzenlendi) Lada Niva hakkında bilgisi olan tecrübeli ağabeylerimizin , arkadaşlarımızın değerli yorumlarını bekliyoruz.. Tutan yada tutmayan modeli hangisidir.? 2. araç olur mu? Dağ bayır kamp vs. için yeterli olur mu? Yedek parçasını kolay bulur muyuz? Ustasını kolay bulur muyuz? Yoksa Uzak mı durmalıyız Örneğin. 4 Mart 2020 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 lada niva temizi denk gelirse güzel bir arternatif araç olur paslanma en büyük sorunu bildiğim kadarı ile bu videoyu izlemeni tavsiye ederim https://www.youtube.com/watch?v=qp2ekSzi_2E 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Lada ile ilgili parça bol, hatırladığım kadarıyla 1.7 enjeksiyonluları iyi deniliyordu. Kronik olarak pas problemi var. Nereleri paslanıyor alırken neye dikkat edilmeli diye bir video vardı internette. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: https://www.youtube.com/watch?v=qp2ekSzi_2E Videoda anlatılanları duyamıyorum ben fondaki müzik yüzünden. Bir tek ben mi duyamıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Videoda anlatılanları duyamıyorum ben fondaki müzik yüzünden. Bir tek ben mi duyamıyorum fonda aşırı bir müzik yok aslında gayet net bir konuşma dili var fon müziği yok denilecek kadar sizde başka müzik çalıyor olabilirmi 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 eveliyatı düzgün kullanılmış ise , güzel araç arazıde köy de kullanılacak işinizi görecek araçtır parçası bulunduğunda bakımı ve tamiri de basit Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Uygun fiyata arazide oynamalık güzel araç bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 anadoluda binmek için en iyi arazi aracı belkide. jeep land vs ustastını parçasını vs bulmak zor . bunun tamiri parçası vs heryerde iyi kötü bulunur param olsa alırım şuan ama pikap almam lazım bitane. ucuz 4*4 ün her çeşidine bakıyorum şuan 1 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Fatih Evcin yazdı: Lada Niva hakkında bilgisi olan tecrübeli ağabeylerimizin , arkadaşlarımızın değerli yorumlarını bekliyoruz.. Tutan yada tutmayan modeli hangisidir.? 2. araç olur mu? Dağ bayır kamp vs. için yeterli olur mu? Yedek parçasını kolay bulur muyuz? Ustasını kolay bulur muyuz? Yoksa Uzak mı durmalıyız Örneğin. Fatih bu resimdekimi bayağı güzel duruyor dağ bayır güzel gezilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Kaner otonun liftinden geçmeyen Lada'yı almazdım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Videoda anlatılanları duyamıyorum ben fondaki müzik yüzünden. Bir tek ben mi duyamıyorum Alptuğ galiba sorun senin pc'de 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Fatih Evcin yazdı: Lada Niva hakkında... Tutan yada tutmayan modeli hangisidir.? 2. araç olur mu? Dağ bayır kamp vs. için yeterli olur mu? Yedek parçasını kolay bulur muyuz? Ustasını kolay bulur muyuz? Yoksa Uzak mı durmalıyız Aklimdaki sorular sorulmus 😂 Otopark.com'da testini izledikten sonra sempati duydum. Sanirim ulkemizde en uygun fiyatli dag kecisi bu.. 20 binden basliyordu piyasasi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 istanbuldan gittiğimde alacağım bir tane toplamalık inşallah 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Bunlar çok yakar, otobanda 80 le gitmek bile kurtarmıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Adamların üretim amacı az yaksın değil ki 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 (düzenlendi) 2018 Model anahtar teslim bayi fiyatı 115000 başlıyor 2 ay önce baktığımda dahada düşüktü. Yanlış hatırlamıyorsam 4X4 3 kapı 2018 modeli 98000 tl fiyat görmüştüm. https://lada.gen.tr/fiyat-listesi 4 Mart 2020 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 LADA, evet parçası bol. Ancak çok hızlı eskiyen bir araç. Herkes böyle söylüyor. Kaliteli bir imalatı yok. Eski rus imalatı. Kalite önemsiz. Tamir üzerine düşünülmüş. Fiyat araç sıfır olduğu için cazip gibi dursa da ciddi bir bütçe. "o fiyata" sohbetleri yapılabilir devamlı. "o fiyata" diye düşünecek olsam ki düşünmedim değil, düzgün bir land rover yahut jeep alınabiliyor ve daha uzun yıllar sorunsuz binilebiliyor. Şekli sempatik, "rus" psikolojisi var. Bu ara yolda saldırıya uğrama yahut yakılma olasılığı da mevcut. Hararet yapma özelliği var. Bunun için önlem alınmış olmalı. Ali Gök yazdı: anadoluda binmek için en iyi arazi aracı belkide. jeep land vs ustastını parçasını vs bulmak zor . bunun tamiri parçası vs heryerde iyi kötü bulunur param olsa alırım şuan ama pikap almam lazım bitane. ucuz 4*4 ün her çeşidine bakıyorum şuan Ali land rover defender araçların tüm dünyaya yedek parçası çoğu türkiyeden gidiyor. yedek parça sorunu defender ve series de yok. Usta sorunu ise ucuz araçların tamamında var. Çok para alamam diye bakmıyorlar. Pikap lazımsa çok uyguna çok da iyi toplanmış dizel defender pikaplar var. Düz duvara tırmanır. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 1. kalender olmalı 2. ellerin kirlenmesi sevilmeli yaşı itibarı ile her bir lada kendi içinde değerlendirilmeli, dış görünümü çok önemsiz kaput altı ve araç altı önemli, parçası bol, nispeten ucuz, ancak aynı parçayı her ay alabilirisinz, uzun süreli sağlam parça dayanımı beklenmemeli. modern araçların sürüş, fren , denge ve motor dinamikleri beklenmemeli. 1960 ların zamanına dönülerek araç hakkında beklenti oluşturmalı. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Karbüratör lu olacak bı kere bu araç Sürüş konforu yok mücadele ediyorsun demişti bı arkadaş çok bakındım hiç kullanmadım. Bı satanin lafına hasta olmuştum. "3 tane vites var illaki biri ile gidersin arazide :)" traktör tekeri gibi çamur lastiği alıp binilecek bı araç. Modele degil çüruge bakılacak. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Mehmet Göktürk yazdı: LADA, evet parçası bol. Ancak çok hızlı eskiyen bir araç. Herkes böyle söylüyor. Kaliteli bir imalatı yok. Eski rus imalatı. Kalite önemsiz. Tamir üzerine düşünülmüş. Fiyat araç sıfır olduğu için cazip gibi dursa da ciddi bir bütçe. "o fiyata" sohbetleri yapılabilir devamlı. "o fiyata" diye düşünecek olsam ki düşünmedim değil, düzgün bir land rover yahut jeep alınabiliyor ve daha uzun yıllar sorunsuz binilebiliyor. Şekli sempatik, "rus" psikolojisi var. Bu ara yolda saldırıya uğrama yahut yakılma olasılığı da mevcut. Hararet yapma özelliği var. Bunun için önlem alınmış olmalı. Ali land rover defender araçların tüm dünyaya yedek parçası çoğu türkiyeden gidiyor. yedek parça sorunu defender ve series de yok. Usta sorunu ise ucuz araçların tamamında var. Çok para alamam diye bakmıyorlar. Pikap lazımsa çok uyguna çok da iyi toplanmış dizel defender pikaplar var. Düz duvara tırmanır. Hocam land lara istedikleri paralara 2007 2008 l200 ler satılıyor. ekonomik olarak daha mantıklı olur iş için yatırıma mersinde doğru karar olmaz o sıcaklarda yazın kullanmaya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Ali Gök yazdı: Hocam land lara istedikleri paralara 2007 2008 l200 ler satılıyor. ekonomik olarak daha mantıklı olur iş için yatırıma mersinde doğru karar olmaz o sıcaklarda yazın kullanmaya ekonomik olmaz, bulundurma maliyeti fazla, hız limitleri de sabır ister uzun yolda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Sinan Akgöl yazdı: Adamların üretim amacı az yaksın değil ki Ama araziye intikal etmekde önemli. Şimdi gelde Sivas'a git Lada Niva ile Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Ama araziye intikal etmekde önemli. Şimdi gelde Sivas'a git Lada Niva ile cep telefonu yok iken lada ile dünyayı gezdiler? -50C lerde bindiler bu arablaara 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts