Selim Bilgin 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Yıllar sonra GTA efsanesi geri döndü. Giulietta'yı niye sattığımı anlamışsınızdır sanırım. 9 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Forumca böbrekleri satıp bitane alalım, sırayla bineriz 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Aynı paraya Maserati felan alınır en quatroporte sinden gibi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Yok canım 😀 Kardeş sana piyango mu vurdu ne yaptı hayırlı olsun. İnan kendim almış gibi sevindim. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Şu arabanın ön tarafına simetrik bir şekilde plaka takmanın yolunu bulamadılar. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mart 2020 Yazar Paylaş 2 Mart 2020 Ahmet Gül yazdı: Yok canım 😀 Kardeş sana piyango mu vurdu ne yaptı hayırlı olsun. İnan kendim almış gibi sevindim. Arabam kısmına mı açsaydım konuyu. 😄 Mustafa Tüfekçi yazdı: Aynı paraya Maserati felan alınır en quatroporte sinden gibi Bu ondan daha özel bir model. 500 adet sınırlı çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 100kg daha hafif, 540hp v6 çift turbo Ferrari motor, Akrapoviç özel titanyum egzoz sistemi, Sauber F1'in özel eklemeleri. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: Arabam kısmına mı açsaydım konuyu. 😄 Bu ondan daha özel bir model. 500 adet sınırlı çıkacak. Parça bulamayız Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Kardeş kamera şakası falan değil demi nereye el sallayalım 😀 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mart 2020 Yazar Paylaş 2 Mart 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Parça bulamayız Buluruz sen paradan haber ver. Ahmet Gül yazdı: Kardeş kamera şakası falan değil demi nereye el sallayalım 😀 Yok hocam nerede bizde o kadar yüro. 😄 Alman ekolüne döneceğiz biz bir süre artık. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: Buluruz sen paradan haber ver. Yok hocam nerede bizde o kadar yüro. 😄 Alman ekolüne döneceğiz biz bir süre artık. Hayırlısı. Allah vermeyeceğinin hayalini kurdurmazmış 😊 2.2 Dieselleri 18000 civarında, sence alınır mı? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mart 2020 Yazar Paylaş 2 Mart 2020 Ahmet Gül yazdı: Hayırlısı. Allah vermeyeceğinin hayalini kurdurmazmış 😊 2.2 Dieselleri 18000 civarında, sence alınır mı? It depends. Ben olsam alırdım galiba, ele bi daha geçmeyebilecek bir fırsat. gördüğüm kadarıyla İtalya’da dizeli çok satıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: It depends. Ben olsam alırdım galiba, ele bi daha geçmeyebilecek bir fırsat. gördüğüm kadarıyla İtalya’da dizeli çok satıyor. Benim de niyetim öyleydi de İtalya, Fransa gezerken paraları yedim 😆 Scenic 3 aldım geçen ay utancımdan konusunu açamıyorum 🙈 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 2 Mart 2020 Paylaş 2 Mart 2020 Çok hoş muazzam duruyor ama Alfa 159 dan sonra o agresif Ve retro bakışları kaybetti..Performans olarak muazzam gözüküyor bütün araba sevdalıları içinde bir Alfistlik vardır Yorum bağlantısı
Recep Demirci 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Maşaaallah kırmızı ve acayip agresif duruşu var. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Mart 2020 Yazar Paylaş 3 Mart 2020 Ahmet Gül yazdı: Benim de niyetim öyleydi de İtalya, Fransa gezerken paraları yedim 😆 Scenic 3 aldım geçen ay utancımdan konusunu açamıyorum 🙈 İyi yapmışsın hocam boşver, bazı şeyler para olsa da ele geçmiyor bazen. Fırsat varken yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 GTA modeli değil ama Guilia Quadrifoglios + Yarış versiyonu paket. Yorum bağlantısı
Recommended Posts