Erman Uzun 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 (düzenlendi) İlk nesil kadar satulmamis olsada görünüm ve donanım olarak beğendiğim bir araç Hyundai santa de ile aynı motoru kullandığını biliyorum awd sisteme sahip YouTube daki off road denemelerinde fena değil gorunuyir birkaç inceleme yazısı dışında pek bir Türkçe kaynak yok forumda alıp kullanan veya bilen arkadaşlar araç hakkında olumlu olumsuz yorum yaparlarsa yararlanmış oluruz fiyat olarak alınabilir seviyelerde benimki gibi büyük ailelere de hitap ediyor tip olarak crv x trail den daha yakışıklı buluyorum tabi goreceli bir durum bu Aklımın bir köşesinde duran bir model alım ve bakım maliyetleri uygun görünüyor farklı kulvarlarda belki ama Freelander ll grand Cherokee 3.0 crd gibi araçların yanında dusuncemde olan araçlardan 26 Şubat 2020 tarihinde Erman Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 (düzenlendi) ben bir ara niyetlenmiştm. temizi çok zor bulunuyor. özellikle içi çok çabuk eskiyor gördüğüm kadarı ile. yani eski modeli ile en büyük farkı deri koltukların kalitesi sanırım. araç büyük ve güzel. ama az sayıda var. avantajı ise rockauto.com dan parçası bulunabiliyor. bir de piyasası az olan bir araç için çok para istiyor sahipleri. satan varsa tiguan ile takas olur aynı para ve aynı kondüsyonda ise, düşünmeden grandcherokee almalısınız bence. 26 Şubat 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Santa fe nin muadili hemen hemen her şey aynı.Bildiğim yada rastladığım kronik bir problemi yok .Tabi bu yorumum santa fe için.parasını özellikle şu artan uçan havalanan piyasada hak eden bir araç, 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Dogan Arsiray yazdı: ben bir ara niyetlenmiştm. temizi çok zor bulunuyor. özellikle içi çok çabuk eskiyor gördüğüm kadarı ile. yani eski modeli ile en büyük farkı deri koltukların kalitesi sanırım. araç büyük ve güzel. ama az sayıda var. avantajı ise rockauto.com dan parçası bulunabiliyor. bir de piyasası az olan bir araç için çok para istiyor sahipleri. satan varsa tiguan ile takas olur aynı para ve aynı kondüsyonda ise, düşünmeden grandcherokee almalısınız bence. Genişlet İlk sırayı grand Cherokee yi koydum zamanim var incelemeye araştırmaya devam şimdilik Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Santa fe nin muadili hemen hemen her şey aynı.Bildiğim yada rastladığım kronik bir problemi yok .Tabi bu yorumum santa fe için.parasını özellikle şu artan uçan havalanan piyasada hak eden bir araç, Genişlet kullanan biri olarak 2011 2,2 santa fe mi yoksa 2012-2013 2,0 LTZ captiva mı? yaklaşık aynı fiyatlarda diye biliyorum.... Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 12-13 makyajlı captivalar malesef 4 çeker değil. Yoksa gözü kapalı alırım yarın [emoji21] 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Ahmet Çankaya yazdı: kullanan biri olarak 2011 2,2 santa fe mi yoksa 2012-2013 2,0 LTZ captiva mı? yaklaşık aynı fiyatlarda diye biliyorum....2011 ve öncesi captiva yakıt olarak ciddi üzer...2012 ve sonrası ise iki çeker fakat yakıt bir önceki versiyona göre uygun.2010 ve 2011 sorento ve santafe 197 lik ve 6 ileri...captivadansa diğerleri kesinlikle tercih sebebim olurdu.şu anda nir arkadaşımda isterseniz 2011 ve 39 bin km captiva var.ama sağlam para istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Santa fe ve Sorento daha cüsseli ve üretimi devam eden modeller Chevrolet öyle böyle Avrupa dan çekildi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 KİA parçaları çok pahalı oluyor, Santa fe 2.2 ile kardeş olmasına rağmen kesinlikle Hyundai Santa Fe derim. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Santa fe yarı otomatik , Sorento tam otomatik sanırım Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Erman Uzun yazdı: Santa fe yarı otomatik , Sorento tam otomatik sanırım Yoo...her ikiside tork konvertör lü tam otomatik... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Santa Fe aldım 5 ay oldu. İkisini de çok araştırdım ve çok test yaptım. Aynı alt yapıyı kullanmasına rağmen Sorento' dan sonra, Santa' ya binince olumlu bir fark hissediyorsunuz. İkisini de peşi peşine test edin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Donanım ve malzeme kalitesi olarak aralarında çok fark var ve ben koltuk döşemeleri düzgün bir Sorento henüz görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 bende öyle. nedense koltuklar bitik oluyor. demekki malzeme kalitesi kötü. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 bence biraz kullanımla alakalı olabilir benim aracım 2005 model sorento 242959 km de koltuklarda fazla deformasyon yok sadece şoför koltuğunda sökülme var onun dışında gayet güzel. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bence biraz kullanımla alakalı olabilir benim aracım 2005 model sorento 242959 km de koltuklarda fazla deformasyon yok sadece şoför koltuğunda sökülme var onun dışında gayet güzel. Genişlet ama sizin aracınızdaki koltuk döşemesi çok daha iyi kalitede bence. kaç tane ilk nesil sorento gördüm heryerleri hoşaf gibi döşemeler sağlamdı. 2.2 olanlarda kalite bariz düşük döşeme anlamında. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: ama sizin aracınızdaki koltuk döşemesi çok daha iyi kalitede bence. kaç tane ilk nesil sorento gördüm heryerleri hoşaf gibi döşemeler sağlamdı. 2.2 olanlarda kalite bariz düşük döşeme anlamında. Genişlet onlar için bir şey diyemem Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Tamer Topaç yazdı: Santa Fe aldım 5 ay oldu. İkisini de çok araştırdım ve çok test yaptım. Aynı alt yapıyı kullanmasına rağmen Sorento' dan sonra, Santa' ya binince olumlu bir fark hissediyorsunuz. İkisini de peşi peşine test edin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Donanım ve malzeme kalitesi olarak aralarında çok fark var ve ben koltuk döşemeleri düzgün bir Sorento henüz görmedim. Genişlet Biz de göreydik Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar , Uzun zamandır yazamıyordum . Gold Üyelikte gitmiş Yaklaşık 2 yıldır bu aracı kullanıyoruz , daha doğrusu eşim kullanıyor . Bende uzun yol seyahatlerinde kullanıyorum . Yol tutuş ve sağlamlık konusunda gerçekten çok güzel bir araç . Öncesinde 2007 170 hp olanıda vardı . Ancak performans ve yakıt konusunda çok uzak araçlar . sorento sorento 2 12 Ekim 2021 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi resim yükleme Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Bu arada ben resim yüklemeyi de unutmuşum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Ali Gürsoy yazdı: Bu arada ben resim yüklemeyi de unutmuşum Genişlet ooo Ali bey sizleri tekrar aramızda görmek ne güzel Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Serdar Göktaş yazdı: Resimler gözükmüyor🙂 Genişlet Bilen bir arkadaş el atarsa gözükecek Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ooo Ali bey sizleri tekrar aramızda görmek ne güzel Genişlet Selamlar efendim , sizleri de öyle 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Yeni konu açsana. Hoş ben de daha açmadım araba eskidi 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts