İçeriğe Yönlendir

Kuba VIP Track 250 ATV | Haftasonlarımın Vazgeçilmezi...

Kerim Bilge

Recommended Posts

Kerim Bilge
(düzenlendi)

Cümleten herkese merhabalar, 2019 yılının Kasım ayında haftasonları memleketim olan Manavgat'ta yaşayan kuzen ile aktivite yaparız düşüncesi ile aynı anda satın almış olduğumuz ATV'nin konusunu ancak açabiliyorum. Neden ATV tercih ettiğime gelirsek, ailemin 2 teker üzerindeki veto yetkisi ve B sınıfı ehliyet ile kullanmamın yanı sıra, yıllık MTV masrafının olmaması ve trafik sigortasının ortalama 200 TL civarında olması gibi sebepler yer alıyor. Hayatımda kullandığım ilk motosiklet vb. türevi olan alettir kendisi. Lafı çok uzatmadan sizleri fotoğraflar  ile baş başa bırakayım... :) 

nDzzwN.jpg
nDz2ZY.jpg
nDzqpq.jpg
nDzecv.jpg
nDzWJ0.jpg
nDzlk6.jpg
nDz33x.jpg
nDzFKy.jpg
nDzMwM.jpg
nDzbxh.jpg

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
  • Beğen 12
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok beğeniyorum ancak tehlikeli buluyorum.. Bu sebeple tırsıyorum :)

Güle güle kullan Bilgehan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bu firmanın dizel scooter çalışması vardı. ne oldu acaba... dizel hibrit vs.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Çok beğeniyorum ancak tehlikeli buluyorum.. Bu sebeple tırsıyorum [emoji4]
Güle güle kullan Bilgehan. 

Abi tehlikeli bulmakta çok haklısın dengeyi kaybedip devirmelere müsait bir araç çok teşekkürler [emoji3]

bu firmanın dizel scooter çalışması vardı. ne oldu acaba... dizel hibrit vs.

İlk defa duydum hemen araştırayım, keşke benim atv dizel olsa ne torku olurdu [emoji3]
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

Bisikletten düşen biri olarak bundan çok tırsıyorum 😃. Ama kesin kullanması zevklidir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2 tekerden daha tehlikeli bu...

tam korumalı kıyafetle de binilmiyor, 2 misli risk artıyor. dikkatlice fazlaca çoşmadan aman.......

hayırlısı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

2 tekerden daha tehlikeli bu...

tam korumalı kıyafetle de binilmiyor, 2 misli risk artıyor. dikkatlice fazlaca çoşmadan aman.......

hayırlısı olsun

Vesile ile coşma demişken... :nargile:

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Selçuk Keleş

Güle güle kullan.
250 yazınca 250 cc zannettim ama 180 cc, 12 HP imiş. Az güç bunlarda iyidir :) Tüketimi ne civarda ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Güle güle kullan.
250 yazınca 250 cc zannettim ama 180 cc, 12 HP imiş. Az güç bunlarda iyidir [emoji4] Tüketimi ne civarda ? 

8 litre benzinle arazi kullanımında 95-100 km gidiyor Selçuk abi :) çok teşekkürler
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arazi için normal sanki.. 

Ama motorsiklet 3-4 litre yakar heralde bu şartlarda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Benim anlamadığım motorsiklet böyle bozuk arazide de daha iyi değil mi? ATV nin avantajı nedir?

4 çeker olanlar hariç olmak kaydıyla.

image.thumb.png.65d028e7d0e4b96aa14a98b94f7c7ed0.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Mehmet Göktürk yazdı:

Benim anlamadığım motorsiklet böyle bozuk arazide de daha iyi değil mi? ATV nin avantajı nedir?

4 çeker olanlar hariç olmak kaydıyla.

image.thumb.png.65d028e7d0e4b96aa14a98b94f7c7ed0.png

Hocam 2 tekerin denge parametreleriyle 4 tekerinki birbirinden çok farklı, kaldı ki kendi adıma çok 2 tekerle haşır neşir olan bir insan değilim ama 4 tekerli araçlara her zaman merakım olmuştur. Mevzuat bakımından ise bizim atvler T3 belgeli olduğu için traktör olarak geçiyor ve ötvden mtvden muaf. Ayrıca B sınıfı ehliyetle sürülebilirken, yıllık trafik sigortası bile 250 TL. Ama bir motorsiklet için şartlar çok farklı. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Arazi için normal sanki.. 

Ama motorsiklet 3-4 litre yakar heralde bu şartlarda. 

Ali hocamın dediği gibi hypermill e elverişli değil ama emmi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Bilgehan Arbek yazdı:

8 litre benzinle arazi kullanımında 95-100 km gidiyor Selçuk abi :) çok teşekkürler

Tahmin ettiğim gibi. Offroad yapıcaz diye hiç bir yasal düzenlemeye tabi olmadıklarından korkunç yakıyor bu aletler. Yedek benzin bulundurmakta fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...