Kerim Bilge 22 Şubat 2020 Paylaş 22 Şubat 2020 (düzenlendi) Cümleten herkese merhabalar, 2019 yılının Kasım ayında haftasonları memleketim olan Manavgat'ta yaşayan kuzen ile aktivite yaparız düşüncesi ile aynı anda satın almış olduğumuz ATV'nin konusunu ancak açabiliyorum. Neden ATV tercih ettiğime gelirsek, ailemin 2 teker üzerindeki veto yetkisi ve B sınıfı ehliyet ile kullanmamın yanı sıra, yıllık MTV masrafının olmaması ve trafik sigortasının ortalama 200 TL civarında olması gibi sebepler yer alıyor. Hayatımda kullandığım ilk motosiklet vb. türevi olan alettir kendisi. Lafı çok uzatmadan sizleri fotoğraflar ile baş başa bırakayım... 22 Şubat 2020 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2020 Paylaş 22 Şubat 2020 Çok beğeniyorum ancak tehlikeli buluyorum.. Bu sebeple tırsıyorum Güle güle kullan Bilgehan. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 bu firmanın dizel scooter çalışması vardı. ne oldu acaba... dizel hibrit vs. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 24 Şubat 2020 Yazar Paylaş 24 Şubat 2020 Çok beğeniyorum ancak tehlikeli buluyorum.. Bu sebeple tırsıyorum [emoji4] Güle güle kullan Bilgehan. Abi tehlikeli bulmakta çok haklısın dengeyi kaybedip devirmelere müsait bir araç çok teşekkürler [emoji3] bu firmanın dizel scooter çalışması vardı. ne oldu acaba... dizel hibrit vs.İlk defa duydum hemen araştırayım, keşke benim atv dizel olsa ne torku olurdu [emoji3] Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Şubat 2020 Paylaş 24 Şubat 2020 Bisikletten düşen biri olarak bundan çok tırsıyorum 😃. Ama kesin kullanması zevklidir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2020 Paylaş 24 Şubat 2020 2 tekerden daha tehlikeli bu... tam korumalı kıyafetle de binilmiyor, 2 misli risk artıyor. dikkatlice fazlaca çoşmadan aman....... hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 25 Şubat 2020 Yazar Paylaş 25 Şubat 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2 tekerden daha tehlikeli bu... tam korumalı kıyafetle de binilmiyor, 2 misli risk artıyor. dikkatlice fazlaca çoşmadan aman....... hayırlısı olsun Vesile ile coşma demişken... 25 Şubat 2020 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat 2020 Paylaş 25 Şubat 2020 Atvler iyi güzel hoşta çok yakıyor bunlar. Verimlilikleri düşük. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Güle güle kullan. 250 yazınca 250 cc zannettim ama 180 cc, 12 HP imiş. Az güç bunlarda iyidir Tüketimi ne civarda ? 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 27 Nisan 2020 Yazar Paylaş 27 Nisan 2020 Güle güle kullan. 250 yazınca 250 cc zannettim ama 180 cc, 12 HP imiş. Az güç bunlarda iyidir [emoji4] Tüketimi ne civarda ? 8 litre benzinle arazi kullanımında 95-100 km gidiyor Selçuk abi çok teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Arazi için normal sanki.. Ama motorsiklet 3-4 litre yakar heralde bu şartlarda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Benim anlamadığım motorsiklet böyle bozuk arazide de daha iyi değil mi? ATV nin avantajı nedir? 4 çeker olanlar hariç olmak kaydıyla. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Benim anlamadığım motorsiklet böyle bozuk arazide de daha iyi değil mi? ATV nin avantajı nedir? 4 çeker olanlar hariç olmak kaydıyla. Hocam 2 tekerin denge parametreleriyle 4 tekerinki birbirinden çok farklı, kaldı ki kendi adıma çok 2 tekerle haşır neşir olan bir insan değilim ama 4 tekerli araçlara her zaman merakım olmuştur. Mevzuat bakımından ise bizim atvler T3 belgeli olduğu için traktör olarak geçiyor ve ötvden mtvden muaf. Ayrıca B sınıfı ehliyetle sürülebilirken, yıllık trafik sigortası bile 250 TL. Ama bir motorsiklet için şartlar çok farklı. Mehmet Ozyurek yazdı: Arazi için normal sanki.. Ama motorsiklet 3-4 litre yakar heralde bu şartlarda. Ali hocamın dediği gibi hypermill e elverişli değil ama emmi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Bilgehan Arbek yazdı: 8 litre benzinle arazi kullanımında 95-100 km gidiyor Selçuk abi çok teşekkürler Tahmin ettiğim gibi. Offroad yapıcaz diye hiç bir yasal düzenlemeye tabi olmadıklarından korkunç yakıyor bu aletler. Yedek benzin bulundurmakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts