İçeriğe Yönlendir

Formula 1 2020 Sezonu ve Haberler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Çekiş kontrol yasak mı bu arabalarda? Sanki az bişe gaza fazla dokunsa virajda arkayı atıyor

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

İşte beklenen bu sürekli dominasyondan insanlar sıkıldı Istanbul Park kesinlikle renk kattı iyiki şampiyonaya eklenmiş eminim diğer ülkelerdeki izleyicilerde aynı şeyi düşünmüştür artık farklı kazananlar görmek istiyoruz Mercedesin kopyası Racing Point yarın lider ironi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Yıllardır izlemiyordum, daha doğrusu paralı kanallara geçtiğinden bu yana. Ama çok heyecanlı bir sıralama turu oldu. Asfaltta bence gayet keyifli, pilot dediğin şikayet etmez, her yolda limitini bulur gazlar. Ağlama hamilton😀

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çekiş kontrol yasak mı bu arabalarda? Sanki az bişe gaza fazla dokunsa virajda arkayı atıyor

ABS bile yasak diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Evren Erakçora yazdı:

ABS bile yasak diye biliyorum

Abs yok ama çekiş kontrol eskiden vardı, sonradan yasakladılarsa bilemem, çekiş kontrol halen olabilir bence, araçlar patinajla spin atıyor ama tutuş çok az olduğundan kayıyor, çekiş kontrol yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Hamilton sürekli  akıl oyunları oynuyor birşeylerden şikayet ediyor ya taktik anlayıştan ya lastiklerden yada güvenlik aracının yavaş gitmesinden önceki yarışlarda lastiklerden yakınıp dururken rakipleri lastik değişimi yapmışken bir bakıyorsunuz pistte güvenlik aracı belirmiş ve fırsattan yararlanıp pit stop yapıp  taze lastiklerle sonunda yarışı kazanmış.

Farklı bir konu ama ondan bahsederken eklenmesi gereken bir durum...

Hamiltonun ırkçılığa karşı verdiği farkındalık mücadelesini ve gösterdiği çabayı destekliyor anlamlı buluyorum.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Aytac Sakal yazdı:

Hamilton sürekli  akıl oyunları oynuyor birşeylerden şikayet ediyor ya taktik anlayıştan ya lastiklerden yada güvenlik aracının yavaş gitmesinden önceki yarışlarda lastiklerden yakınıp dururken rakipleri lastik değişimi yapmışken bir bakıyorsunuz pistte güvenlik aracı belirmiş ve fırsattan yararlanıp pit stop yapıp  taze lastiklerle sonunda yarışı kazanmış.

Farklı bir konu ama ondan bahsederken eklenmesi gereken bir durum...

Hamiltonun ırkçılığa karşı verdiği farkındalık mücadelesini ve gösterdiği çabayı destekliyor anlamlı buluyorum.

Hamiltonun eski kız arkadaşı Türktü. Hatta bizim tanıdık bir ressam arkadaşın kızı.

https://www.ucankus.com/detay/38574/dikkat-f1-pilotu-hamilton-un-20-yasindaki-turk-sevgilisi-kim-tiklayin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çekiş kontrol yasak değil galiba. Bazen gazladıklarında gaz kestiğini duydum ben. 

Ancak çekiş kontrol varken hızlanamıyorlar. 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mehmet Göktürk yazdı:

Hamiltonun eski kız arkadaşı Türktü. Hatta bizim tanıdık bir ressam arkadaşın kızı.

https://www.ucankus.com/detay/38574/dikkat-f1-pilotu-hamilton-un-20-yasindaki-turk-sevgilisi-kim-tiklayin

Çok sıradışı bir insan DHL şöförü , ilginç bu arada bizim yarışta DHL Turksh GP diye geçiyordu yanlış okumadıysam.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Televizyonu komple sıfırladım. Şu an kanal ayarlıyor. Bunca zahmete rağmen s sport açılmazsa istanbulparka gidecem

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sıralama turlarında verstappen çeyrek spin attı. Araç düz giderken arka kaydı ve ön taraf 90 derece döndü. Bı sırada fren yaptı 4 teker kilitlendi. Ama direksiyonu yola doğru çevirmişti. 4 teker kilitli olmasına rağmen araç tekrar yola döndü. Aynını ben yapsam 4 kere spin atmıştım. 

Şu videonun 15. Saniyesi. Youtube videonun foruma gömülmesine izin vermediği için link veriyorum. 

https://youtu.be/nhZvvdRSQaE

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Cıldırcam. Tv resetledim 432 kanal buldu. S sport çıkmıyor. Elle girincede sinyal bulmuyor. 

Çok uğraştım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Cıldırcam. Tv resetledim 432 kanal buldu. S sport çıkmıyor. Elle girincede sinyal bulmuyor. 

Çok uğraştım. 

Azeri kanalı vardı ssport paylaşmıştın?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Azeri kanalı vardı ssport paylaşmıştın?

ABi, açtım internetten korsan yayaın sitesinden izliyorum. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çok uğraştım. 

Şifreli kanallara evet de
Direk frekansını manuel gir.
Bulur neden bulmasın.
Otomatik aramayı hatalı yapıyorsun.
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Akşama hangi kanalda tekrarı olacak yarışın, tamamını izleyemeyeceğim çünkü.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Yarışta 10 tur geçildi pilotlar ilk pite girmeye başladı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...