İçeriğe Yönlendir

Formula 1 2020 Sezonu ve Haberler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Aytac Sakal

Hamilton Covid 19 pozitif gelecek yarış yok.

Bence en uzun sure yarışıp podyuma çıkamayan Hulkenberg versinler Mercedes'i

Vandoorne yada Gutierez'den biri gecer.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Her ne kadar Hamiltonu pek sevmesem de hasta olmasına üzüldüm. Tabi ki koskoca Mercedes takımı sürücüsüz kalmayacak. Vazifeden kaçılmaz, gider direksiyona oturur Hamiltonun yerine yarışırım. İnsanlık öldü mü?

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ayhancan Güveni F1'de yarışma olasılığı varmış. Mersedes takımında yarışabilirmiş. Dün apar topar çağırmışlar. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Önder Özcan yazdı:

Her ne kadar Hamiltonu pek sevmesem de hasta olmasına üzüldüm. Tabi ki koskoca Mercedes takımı sürücüsüz kalmayacak. Vazifeden kaçılmaz, gider direksiyona oturur Hamiltonun yerine yarışırım. İnsanlık öldü mü?

Williams'tan Russel senin yerine yarışacakmış. "İnsanlık ölmedi, Önder abi'mi yormam ben" dedi.

Ayrıca Schumi'nin f2'de yarışan oğlu önümüzdeki sene Haas için anlaşmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Bahreyn GP sinden üç gün sonra bir yaris daha olacak Bahreyn'de diyordu. Dün akşam aklıma geldi ama öyle bir program bulamadım. Bilen varsa aydinlatabilir mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Barış AÇIL yazdı:

Bahreyn GP sinden üç gün sonra bir yaris daha olacak Bahreyn'de diyordu. Dün akşam aklıma geldi ama öyle bir program bulamadım. Bilen varsa aydinlatabilir mi?

bu yarış takvimdeki ilk yarışmış ve ertlenmişti onun yerine yapıldı, demişlerdi , sonra 1 yarış daha mı var nedir ? tam ben de anlamadım

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL
bu yarış takvimdeki ilk yarışmış ve ertlenmişti onun yerine yapıldı, demişlerdi , sonra 1 yarış daha mı var nedir ? tam ben de anlamadım
Takımlar gitmiyor 3 gün sonra yapılacak yarışı bekleyecekler denilmişti
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bu haftasonu Bahreyn'de bir yarış daha var.

29 kasımda koşulan Gp Bahrain Gp olarak geçiyor, 6 aralıkta koşulacak olan Sakhir Gp

Pist ismi olarak ikisi de Bahrain uluslararası yarış pisti.

Şurda yarış programı var.

https://tr.motorsport.com/f1/schedule/

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Tivibu spor 3 te 3.antreman turu başladı.

Sıralama turları saat 20.00 de

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Sakhir gp si bu akşam 20 de sanırım. Bu yarışı ssport dışında canlı izleyebileceğimiz kanal, internet sayfası vs var mı. Türkçe, ingilizce, arapça fark etmez. Görüntü olsun yeter.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Sakhir gp si bu akşam 20 de sanırım. Bu yarışı ssport dışında canlı izleyebileceğimiz kanal, internet sayfası vs var mı. Türkçe, ingilizce, arapça fark etmez. Görüntü olsun yeter.

Ben şuradan izliyorum :) 

https://www.hdtvler.tv/rtl-tv-live/ 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Burada hangi ülke kanalını takip edeceğimizide söylesen 10 numara olur...

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Bugün F2 de Mick Schumacher şampiyon oldu :)

Schumacher ismini tekrar şampiyonlar arasında görmek güzeldi.

Seneye umarım Haas takımında çok zaman kaybetmeden iyi bir takıma geçebilir.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Efsane bir yarış daha izledik. Perez sonunculuğa düşmesine rağmen 1.oldu ve seneye hala koltuğu yok.. Russel'ı resmen mercedes pit duvarı sabote etti. Harika götürdüğü yarışı mahvettiler. Bottas bildiğimiz gibi memurluğa devam [emoji4]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Hasan Basri Bayraktar yazdı:

Burada hangi ülke kanalını takip edeceğimizide söylesen 10 numara olur...

Hasan Basri bey benim mesajıma cevaben mi yazdınız? Eğer öyle ise eklediğim link Alman RTL kanalı. Direk açılıyor :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Hamiltonu biliyoruz eyvallah yenenekleri üst düzey yarış okumada çok iyi ve iyi bir taktisyen.Bottasın bazen tutuk kalması Mercedesin limitlerini bulamaması gibi problemlerinin Hamiltonun cok iyi olmasından kaynaklandığını düşünüyordum tàki bu yarışa kadar Russel resmen Bottasa üstünlük kurdu.Bottas ayrıca istikrarlı değil.Gerçi Wolf ve Mercedeste Bottasın Hamiltonu zorlamasını istemez.

Ben Perez için çok mutlu oldum Eski takım arkadaşı Oconda kendisi için cok iyi bir yerde bitirdi Albon bence çok sey kaybetti ozellikle siralama turlarında Horner durumdan mutsuzdu.

Racing Point bu sezona heyecan kattı Gassly Perez gibi kazananlar podyumlardaki farklı isimler görmek güzeldi tabi bunda Albonun  özelliklide Ferrarinin performans anlamında payı büyük.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ne güzel yarış oldu ya :)  Russel'e üzüldüm. Kazanacağı yarışı -neredeyse- puansız bitirecekti.

Hamiltona saygımız büyük, ama arabanın kalitesi de dün akşam net olarak ortaya çıktı. Bu güne kadar puanı olmayan adam pit ekibi yüzünden kazandığı yarışı kaçırdı. Bence dünün kazanını Russel'dır.

Perez'e çok sevindim. Russel'in lastiği patlamadan hemen önce perezle farkı 2 sn civarına düşürdüğünde kimi destekleyeceğimi şaşırdım :) Bence Perez mi kazansın Russel mi derken patlayan arka lastik :)

Kısmette yoksa dayak bile yanmezmiş. Geçen hafta da benzerini Perez yaşamıştı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Şu memur Bottas'ı görev adamı olduğu için tuttuklarını düşünüyorum. Hamiltonu rahatsız etmeyecek etliye sütlüye bulaşmayacak. Russel dünkü performansla 2. pilot olmayı sindirecek biri değil. Hamilton kendiyle denk Rosberg le yarışıp şampiyonluğu vermişti.
O yüzden genel kanı pilotaj değil arabanın iyi olduğu yönünde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Sezonun son yarışı Abu dhabi GP başlıyor. D smart 82. kanal. 🏎️🏎️

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Formula 1'de sezonun son yarışı olan Abu Dhabi GP'sini Hollandalı pilot Max Verstappen kazandı

9bfa9a54910c6fee6b8ef5e98e5130a1.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...