Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 https://skor.sozcu.com.tr/2020/11/15/formula-1-tutkunlarina-polis-engeli-orada-pandemi-yok-mu-1542569/ Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Kemal Korkmaz yazdı: Hamilton’un lastikleri Muayeneden geçmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Herkesin dikkatini çekti sanırım. Ben biraz abartılı buldum. Ortada milli bi durum da yok. Belki alışık olmadığımız için bana öyle geldi her yarıştan son tura yakın sayıyor listeyi, gelenek oldu bugün de extra hamilton kariyerinde tüm zamanların zirvesine oturdu Mehmet Göktürk yazdı: https://skor.sozcu.com.tr/2020/11/15/formula-1-tutkunlarina-polis-engeli-orada-pandemi-yok-mu-1542569/ alışsınlar, internet te çok beleş herkese, olmaz böyle 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: İyiymiş: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/f1-pilotu-hamiltonin-sevgilisi-turk-kizi-7721698 Hani marjinal bizdik Selim Bilgin yazdı: Turkcell TV+ iyi çalışıyor. Dışarda idim geldim şimdi geri sarıp izliyorum:) 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Vodafone tv vardı abonelik hediyesi. Düzgün çalıştı projektör ile. Paket yenilenince geçen ay bana da mesaj gönderdiler 6 ay bedava diye ama ben hiç ilgilenmemiştim. Hediye süresi bitince kendiliğinden iptal oluyor mu acaba bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Yurdaer Elay yazdı: Paket yenilenince geçen ay bana da mesaj gönderdiler 6 ay bedava diye ama ben hiç ilgilenmemiştim. Hediye süresi bitince kendiliğinden iptal oluyor mu acaba bilginiz var mı? bunlardan herşey beklenir. sanmıyorum mutlaka birşeyler takmaya çalışacaklar. Aynı soru bende de var. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: bunlardan herşey beklenir. sanmıyorum mutlaka birşeyler takmaya çalışacaklar. Aynı soru bende de var. Ben de ilk kez giriş yaptım. Abonelik paketleri sekmesinde "Hoşgeldin hediye paketi" diye bilgi var. Başlangıç tarihi de yazıyor. Takip edeceğiz artık 15 Kasım 2020 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Klasik Hamilton sonucu müthiş bir taktisyen yarışı sartları okumadaki basarısı ile yine kazandı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Müthiş bir yarış oldu. Perezi tebrik ediyorum. Vettel son anda yakaladığı şansı iyi değerlendirdi. Leclerc harika götürdüğü yarışta podyumu hak etmişti, olmadı. Hamiltona ayrı sayfa açmak lazım. Pek sevdiğim bir pilot olmasa da gerçekten müthiş işler çıkaran çok başarılı- yetenekli bir pilot. Sonuna kadar hak ediyor. Arabası belki şu an için en hızlı araba ama aynı araçtan Bottasta da var. Hamiltonu çok kocaman tebrik ediyorum, sevmesem de saygı duyuyorum. Verstappen çok çabalamasına rağmen istediği yerde bitiremedi. Bunda gerçekten çoook istemesinin de etkisi oldu, pist limitlerinin üzerine çıkınca hem çok tehlikeli hem de izlemesi çok keyifli şeyler yaşadı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 çoğu yarış öncesi alçaktan uçan jetler de var, bence çoğunluğuumz o jetlerin de alçaktan uçtuğunu görmek istemiyor, ona da bir anlaşma yapılarak iptal edilse iyi olurdu, Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 O değil de yolun bu denli kaymasına ilk başta çok kızmıştım ama sonradan f1’e renk kattığını düşünerek hoşuma bile gitti. Bu da onun gibi bir şey olsun hatta çoooook daha masum bir şey:) Allah’tan Nuri Alço vermemiş gazozları Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: çoğu yarış öncesi alçaktan uçan jetler de var, bence çoğunluğuumz o jetlerin de alçaktan uçtuğunu görmek istemiyor, ona da bir anlaşma yapılarak iptal edilse iyi olurdu, bizim sitede kavga çıktı nerdeyse. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 finli pilot bile havlu attı, çok alışmış bunlar güzel asfalta Mehmet Göktürk yazdı: bizim sitede kavga çıktı nerdeyse. çıkar hakllılar, ben de görmek istemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Hamilton bıdı bıdı ediyordu.. Yarışın sonunda uçtu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Hamilton bıdı bıdı ediyordu.. Yarışın sonunda uçtu.. yaşlandı bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Hamilton bıdı bıdı ediyordu.. Yarışın sonunda uçtu.. taktik, diğer ekipler mersonun çift pit stop yapacağını konuştu dün gece. tek stop ile terse yatırdı, pembe panter kaybetti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Pembe panterler gecilene kadar ki kısmını izledim . Kötü oldu adama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: taktik, diğer ekipler mersonun çift pit stop yapacağını konuştu dün gece. tek stop ile terse yatırdı, pembe panter kaybetti Bu lastikler patlayabilir mi diye sordu bi ara Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu lastikler patlayabilir mi diye sordu bi ara Şimşek mc queen misali gümlesin isterdim 😬 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Yarın bir gün karar alıp bundan sonra artık manuel şanzımanla yarışılacak, antin kuntin yardımcı ögeler de yassah deseler ne güzel olur 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Yurdaer Elay yazdı: Yarın bir gün karar alıp bundan sonra artık manuel şanzımanla yarışılacak, antin kuntin yardımcı ögeler de yassah deseler ne güzel olur manuel çöp. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Belki de sürücüsüz arabaları yarıştıracaklar (yarıştıracağız diyemedim, güvenemedim) Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: manuel çöp. Niye öyle diyorsunuz hocam.. Hem belki çöpte eşelenmekten hoşlananlar da vardır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Yurdaer Elay yazdı: Niye öyle diyorsunuz hocam.. Hem belki çöpte eşelenmekten hoşlananlar da vardır Ben demiyom öyle diyorlar. Ben manuelciyim. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: Belki de sürücüsüz arabaları yarıştıracaklar (yarıştıracağız diyemedim, güvenemedim) Pilotlardan ziyade teknoloji yarışı zaten.. Bu da heyecanı büyük ölçüde törpülüyor, bence tabi Yorum bağlantısı
Recommended Posts