Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Önder Özcan yazdı: Yanlış bilgi vermeyeyim ama duyduğum: Lastikler piste göre önceden üretiliyor. Asfalt değişeceği geç öğrenildiği için süre kalmamış yenilerini yapmaya. Ben perşembe günü dolaştım dışardaki yan yolu asfaltlıyorlardı o derece son dakika herşey. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Aytac Sakal yazdı: Pirelliden açıklama geldi pistin asfaltlanacağını geç öğrenmişler , daha yumuşak lastiklerle gelebilirdik diyorlar. İstanbul Parktaki kaygan zemin yarışa damgasını vurdu Pirellinin getirdiği lastik hamuruda etkenlerden biri.Olağandan farklı şartlar mevcut asfaltın yanısıra hava sıcaklığı yağış ihtimali lastiklerin soğuk kalması yol tutuşa negatif yansıyor. Pirelli Petlas i aramış hamuru nerden alıyorsunuz diye 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 piste yağ akıtılacak demedikAmaç izleyici için aksiyon değil mi? Land var satılık 175 binMakul rakam mükemmel resim.Tek araç eksik orada 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Pirelli Petlas i aramış hamuru nerden alıyorsunuz diye Artık çok geç yağmur lastikleri ile bile tutunma az. Bizi heyecanlı bir sıralama bekliyor 🙂 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Sıralama Turları başlıyor Piste yağmur yağmış ... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Ölümlu yaralanmalı bir kaza olmazsa inşallah bence heyecanli bir yarış olacak yıllardır izlemezdim şuan ekran başındayım Halbuki lastik lazım ama beni arsalar çözerdik 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle pist mi olur ya.. Adamlar çivili lastik takmalıyız diyorlar. Buzda daha iyi tutunurduk diyorlar. tırt bu arabalar cebeş daha iyi döner orada güvenlik aracı pit girişindeki kukaya çarpıyordu zor döndü şöfor gülüyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Tamda Rıfkı ile beleş tepeden izleme havası, bakalım 4x4 ü işliyormu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Kaymak gibi asfalt dökmüşler şikayet etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tamda Rıfkı ile beleş tepeden izleme havası, bakalım 4x4 ü işliyormu dün çok uğraştım oraları hep kapamışlar. Yoksa yerimi belirlemiştim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 (düzenlendi) Tünel kazalım, rakımlı yer yokmu teleskop kuralım, şundan alıp sızma sonrası pozisyon alalım.... 14 Kasım 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Kaymak gibi asfalt dökmüşler şikayet etmeyin. Evet önceki asfalta da rende gibi diyorlardı 😛 lastik bitiriyordu Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: dün çok uğraştım oraları hep kapamışlar. Yoksa yerimi belirlemiştim. Ücretsiz Otoparkın orada bir bölüm var Son viraj ve karşısı biraz görünür... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Azerbaycanlılarla bu ara sıkı fıkıyız. Onlar da canlı yayınlıyor. Gayet güzel net görüntü https://www.canlitv.me/s-sport Arabalar inanılmaz spinler atıyor. Yarış iptal bile olabilir. Hakikaten buz pistinde gibiler. Asfalt konusu beton gibi çok detaylıdır. Acaba nasıl hazırlandı nasıl döküldü, uygun muydu diye bir sürü soru sorulabilir. Her şey uygun da takımlar mı hazırlıksızdı?? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 ve ve ve ünlü Türk usulü bant devrede, frenler soğumasın diye hava girişleri bantlanır. Far arka kapak uygulaması yapmıştık bant ile 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Kemal Korkmaz yazdı: Ücretsiz Otoparkın orada bir bölüm var Son viraj ve karşısı biraz görünür... kapalı. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Tahmin edebiliyorum çok geriden kapatmışlardır. Sıralama yeniden başladı bu arada... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 şu iki konuyu teke birleştiremez miyiz 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 çakıla batan aracı bizimkiler yardım lazımmı abi diyik kaktırmışlar ve spoiler ellerindemi kalmış, doğrumu bu skandal Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Turlar biraz oturmaya 1,50 ler görülmeye başladı Q2 bitiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts