İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 2000 1,25 Ghia Alınır Mı?

Faik Hilmi Bulut

Recommended Posts

Faik Hilmi Bulut

almayı düşünüyoruz motoru düşündürmüyo degil ama beni

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Trabzon için bence yeterli değil. Şahsen benim köyümdeki "Sofra Taşı" rampasını ailecek içindeyken çıkmaz.

Rampanın kısa tarifi için Bknz. Zihni Derin Çay Bahçesi 'ne çıkan yokuş / RİZE.

Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut

hocam  bu aracı ikinci araç olarak düşünüyoruz   ford connect var zaten  206 bakdım   kimse onay vermedi yanaşma dediler     ama bu fiesta adına olumsuz yorum duymadım   gönlüm focustada  işte fiyatlar almış başını gidiyor bir  dogan kartal o parayı verecegime bunu alırım daha iyi fiesta km 107 bin  1,5 parça boyası var km düşündürmüyo degil ama benide  

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben olsam 1.4'lerine bakardım. Motoru kötülemek için değil, 1.4'le daha fazla keyif alabilmek için.

Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut
Sani Gerşon yazdı:

Ben olsam 1.4'lerine bakardım. Motoru kötülemek için değil, 1.4'le daha fazla keyif alabilmek için.

hocam ondan buldum birtane    de güven meselesi gönlüm tabiki 1,4 fun modeli  ama yok  aradım yok  çok boyalı araca para vermem     1,2 parça olsun   anlaşılır gerisinde fiyatta   komple boyalı almam  bilmiyorum ztec motorşar avrupada  ford connectte dahi kullanmışlar    takipcileriyim bu yüzden  çok tavsiye edildi kullannanlar olsun   tek sorun direksiyon sertmiş ve  agır  arabaymış  

birde çok elden ele degişmiş    arabada satın almak istemiyorum titizlik başa bela  

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
FAİK HİLMİ BULUT yazdı:

hocam ondan buldum birtane    de güven meselesi gönlüm tabiki 1,4 fun modeli  ama yok  aradım yok  çok boyalı araca para vermem     1,2 parça olsun   anlaşılır gerisinde fiyatta   komple boyalı almam  bilmiyorum ztec motorşar avrupada  ford connectte dahi kullanmışlar    takipcileriyim bu yüzden  çok tavsiye edildi kullannanlar olsun   tek sorun direksiyon sertmiş ve  agır  arabaymış  

birde çok elden ele degişmiş    arabada satın almak istemiyorum titizlik başa bela  

nereden baksak 20 yaşında araba arıyoruz. Boyasından çok bence tekniğine bakının derim. Size zorluk çıkarmayacak, parçası kolay bulunabilir olmalı. Yoksa 2 gün sonra kapısını vursanız, ertesi gün boyatabilirsiniz, zaman sıkıntınız olmaz.

Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut
Gökhan Albayrak yazdı:

Tek kişi binilecekse problem yok. 

hocam tek kişide   gidilirde  4 kişi taşır galiba :)

Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut
Ümit Türk yazdı:

çok düşündürür bu araçlar.

varsa imkan 1.4 

bütçe nedir? 

hocam 25 35 arası birşey bakıyorum    km benide düşündürüyor   yaşına  aldanmıyorumda insanlara güvenilmiyor benim  araç şuan tek el sıfır alınma ve  km belli  2005 model  adan zeye açıklarım satsam  nokta işlemsiz hatasız    ama insanlar arabası ghia paket mi flairmi bilmiyor  devirden sanırım  şuanki devir bam başka arabam hatasız etek altıboya  vs   

birde şu sorun var arkadaş ghia diye biliyor aracı sordum flair mi yoksa emin degil ruhsata yazmıyormuş  2000 model klimali sislambalı vs   airbegli  nasıl anlarız ghiami flair mi oldugunu 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
FAİK HİLMİ BULUT yazdı:

hocam tek kişide   gidilirde  4 kişi taşır galiba :)

Trabzonlu olduğum için bu yorumu yaptım. Düzde binilir ama rampalarda baya zorlanır. Canı ne ki 400-500kg taşısın?

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
FAİK HİLMİ BULUT yazdı:

hocam 25 35 arası birşey bakıyorum    km benide düşündürüyor   yaşına  aldanmıyorumda insanlara güvenilmiyor benim  araç şuan tek el sıfır alınma ve  km belli  2005 model  adan zeye açıklarım satsam  nokta işlemsiz hatasız    ama insanlar arabası ghia paket mi flairmi bilmiyor  devirden sanırım  şuanki devir bam başka arabam hatasız etek altıboya  vs   

birde şu sorun var arkadaş ghia diye biliyor aracı sordum flair mi yoksa emin degil ruhsata yazmıyormuş  2000 model klimali sislambalı vs   airbegli  nasıl anlarız ghiami flair mi oldugunu 

muhtemelen flair dir. ghia modelleri çok az sayıda üretildi diye biliyorum.  onun yerinde 2002 kasalarına bakabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut
Ümit Türk yazdı:

muhtemelen flair dir. ghia modelleri çok az sayıda üretildi diye biliyorum.  onun yerinde 2002 kasalarına bakabilirsiniz. 

kardeşim  ghia diye alınıyor evet  flairlerde   klima yok   sis yok  sonradan sis takarsan ayrı konu   ruhsata sadece  fiesta yazıyormuş motor aynı tabiki  

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru
FAİK HİLMİ BULUT yazdı:

almayı düşünüyoruz motoru düşündürmüyo degil ama beni

Bu model Ghia Fiesta kullandım.

Ghia olmasının hemen hemen hiç bir esprisi yok. Tek farkı kapı kuşakları gövde rengi , içte bir iki krom filan ve birkaç ıvır zıvır var yani olmasada olur şeyler.

Ghia olsun diye ugrasmayin.

Flair de de klima var.

Komple boyalı olsun mis gibi binin. Zaten 2000 model b sınıfı işçiliği zayıf bir arac boyalı olsa ne olur büyük kazası veya pası olmasın yeter.

Motor klima acikken ve araçta sürücü dışında birileri daha varken ölüm demek. Motor ve mekanik parça sıkıntısı yoktur.

Yokuşu olmayan şehirlerde şehiriçi bir iki kişilik araçtır. Direksiyonu serttir ama keyiflidir.

Kapı döşemeleri sorunludur.

Bakımı ve vergisi ucuzdur. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
FAİK HİLMİ BULUT yazdı:

kardeşim  ghia diye alınıyor evet  flairlerde   klima yok   sis yok  sonradan sis takarsan ayrı konu   ruhsata sadece  fiesta yazıyormuş motor aynı tabiki  

İlan linkini atarsanız donanımı paketi ile ilgili  bilgilendirme yaparım. 

Flairde klima yok diye birşey  yok.

Konfor paket ve Güvenlik paketli flair aracımda     klima abs çift hava yastığı ve patinaj  kontrol sistemi  (BTCS) vardı.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Aynı model değil ama 2016 model 1,25 trend x fiesta aracım var. Evin 2 ci aracı olarak eşim kullanıyor. Kendi arabamı satınca 3 ay kadar evin tek aracı olarak kullandık. Düzce~ereğli, düzce~izmit, düzce~bolu arasında iki yetişkin 13 ve 16 yaşındaki çocuklarımla ailecek kullandım. Araç benzinli d100 karayolu bolu dağı kesimini 4.viteste 80~90km/h hızlarda rahat çıkıyor. Kabalak rampalarını 1,6 lpg li araçlarla başa baş çıkıyor. Otobanın düz kesimlerinde 160 km/h, eğimli kesimlerinde 210 km/h hızlara çıkabiliyor. Araç çok oturaklı tipik ford rayda gidiyor gibi. Frenler gayet iyi tek eksiği arka camlar otomatik değil. 

Bendeki araç 82 hp 114nm tork, sizin baktığınız 75 hp, 110 mk4 tork. Lpg yok veya düzgün montaj yapılmış ise gözünüz kapalı alın derim. Forumdaki eski c5 gibi sis farı yoktu serviste orjinalini ile beraber park sensörü taktırdım tek eksiği arka camlar kaldı. Onun içinde 1,4 titaniuma o kadar fark vermedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Faik Hilmi Bulut

arkadaşlar fiyatta anlaşlamadık  malesef   ama gözüm tabiki 1,4 fun modelinde bakalım nasip  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...