Doğan Arşiray 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 araçda sadece map sensörü arızası veriyordu. aracı soğuk havada yattıktan sonra çalıştırınca heryeri bembeyaz yapıyor kafasına esince tırt tırt tırt tırt diye rölanti yapıyordu. bazen stop ediyordu. motor ısınınca düzeliyordu. gidişi tamamen normaldi. önce enjektör dediler. revize edilmiş başka arabaya takılı sağlam enjektörleri taktırdık denemek için. düzelmedi. sonra map sensörü EGR vs değişti yine olmadı. en sonunda sağlam bir ECU bağlayıp denedik sorun çözüldü. sonra kendimizinkini tamir ettirdik kodlanamayınca bulduklarımız. Yorum bağlantısı
Alper TÖR 31 Mart 2020 Yazar Paylaş 31 Mart 2020 Dogan Arsiray yazdı: araçda sadece map sensörü arızası veriyordu. aracı soğuk havada yattıktan sonra çalıştırınca heryeri bembeyaz yapıyor kafasına esince tırt tırt tırt tırt diye rölanti yapıyordu. bazen stop ediyordu. motor ısınınca düzeliyordu. gidişi tamamen normaldi. önce enjektör dediler. revize edilmiş başka arabaya takılı sağlam enjektörleri taktırdık denemek için. düzelmedi. sonra map sensörü EGR vs değişti yine olmadı. en sonunda sağlam bir ECU bağlayıp denedik sorun çözüldü. sonra kendimizinkini tamir ettirdik kodlanamayınca bulduklarımız. Bi ona da bakiim ben yinede su corona olayi bitsinde.. Yorum bağlantısı
Alper TÖR 23 Eylül 2020 Yazar Paylaş 23 Eylül 2020 Konuyu cortlatayim(: aracıma sanırım mart somundan beri sorunsuz biniyyorum ...tek bi tekleme.yapmadi havalar ısınınca.. kısa doğru bakalım neler olacak(: 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Eylül 2020 Paylaş 23 Eylül 2020 Alper TÖR yazdı: Konuyu cortlatayim(: aracıma sanırım mart somundan beri sorunsuz biniyyorum ...tek bi tekleme.yapmadi havalar ısınınca.. kısa doğru bakalım neler olacak(: olurda yeniden başlarsa sorun kesin elektronik bir problemdir. kırık bir kart, kart oksidasyonu soket oksidasyonu vs gibi. Yorum bağlantısı
Alper TÖR 24 Eylül 2020 Yazar Paylaş 24 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: olurda yeniden başlarsa sorun kesin elektronik bir problemdir. kırık bir kart, kart oksidasyonu soket oksidasyonu vs gibi. Ah bi bulabilsek yok yere 8 9 bin para gomduk oldu diye..oldu dedikten 2 gün sonra tekrar başlamıştı.. 2020 hiçbir şeyi ile iyi gelmedi 🙂 Yorum bağlantısı
Uğur Odabaşı 21 Ocak 2021 Paylaş 21 Ocak 2021 Alper TÖR yazdı: Konuyu cortlatayim(: aracıma sanırım mart somundan beri sorunsuz biniyyorum ...tek bi tekleme.yapmadi havalar ısınınca.. kısa doğru bakalım neler olacak(: Sorunu çözdünüz mü Yorum bağlantısı
onurdemir 29 Kasım 2021 Paylaş 29 Kasım 2021 Konuyu canlandırıyorum ama abimin 320d aracimda ayni sorunu yasiyoruz lütfen cozum bulduysaniz banada yardimci olun bakmadik yeri kalmadi aracin ankaraya götürdük orada arastirdilar ama sorunu bulamadilar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts