Tahir İlter 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 Tırnaklıdir muhtemelen. Önce kontrol edin direkte ki kaplamayi ele geliyor mu geliyorsa başkasının malı gibi asılın açılır 😊 Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 Tahir İlter yazdı: Tırnaklıdir muhtemelen. Önce kontrol edin direkte ki kaplamayi ele geliyor mu geliyorsa başkasının malı gibi asılın açılır 😊 Genişlet Kırılmaz dimi hocam 🙂 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 İnşallah Tırnaklı olduğuna emin olun çıkar o merak etmeyin. Videoları falan vardır nette oradan da izleyebilirsiniz Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 Tahir İlter yazdı: İnşallah Tırnaklı olduğuna emin olun çıkar o merak etmeyin. Videoları falan vardır nette oradan da izleyebilirsiniz Genişlet Kapı lastiklerini de çıkarıp bakacağım yarın artık kontrol edicem görüşlerimi bildiririm 😅 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 Bizim 2008lerin ikisinde de öyle bir iz yok. Dediğiniz yer komple sert plastik resimlerde tam anlaşılmıyor ama boyanmış gibi geldi bana da Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Bizim 2008lerin ikisinde de öyle bir iz yok. Dediğiniz yer komple sert plastik resimlerde tam anlaşılmıyor ama boyanmış gibi geldi bana da Genişlet Sizin arabalarınız modele baktığım kadarıyla bi yeni kasası sanırsam. Bana da kaplama veya boya gibi geliyor ama işte bilemiyorum. Yarın emniyet kemerlerine bakacağım. Sahibindenden aynı kasa aynı modellere baktığımda ağır hasar kayıtsız bazılarında yine izler belli. Bilemiyorum moralim aşırı bozuk Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 Yok yeni kasa değil bizimkiler 15 ve 16 model. içleri aynı. kullandıkları malzeme yıldan yıla değişir mi bilmiyorum yarın resmini çekerim eğer ışık vs yanıltması yoksa sanki o kadar siyah ve parlak değil mat gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Yok yeni kasa değil bizimkiler 15 ve 16 model. içleri aynı. kullandıkları malzeme yıldan yıla değişir mi bilmiyorum yarın resmini çekerim eğer ışık vs yanıltması yoksa sanki o kadar siyah ve parlak değil mat gibi geliyor bana. Genişlet Zaten mat benimkide ışık yansımasından öyle durmuş bir de Nemli bezle sildim ben çekmeden önce ondan dolayı da olabilir. Sahibindenden baktığım araçların fotoğraflarını paylaştım aşağıda onlarda benimki gibi gözüküyor. https://imgyukle.com/i/nTh8Rq https://imgyukle.com/i/nThlOY https://imgyukle.com/i/nThetP Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Yok yeni kasa değil bizimkiler 15 ve 16 model. içleri aynı. kullandıkları malzeme yıldan yıla değişir mi bilmiyorum yarın resmini çekerim eğer ışık vs yanıltması yoksa sanki o kadar siyah ve parlak değil mat gibi geliyor bana. Genişlet Makyajlı kasa değil mi sizinkiler? Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 13 Şubat 2020 Paylaş 13 Şubat 2020 (düzenlendi) Mithat Nursoy yazdı: Zaten mat benimkide ışık yansımasından öyle durmuş bir de Nemli bezle sildim ben çekmeden önce ondan dolayı da olabilir. Genişlet O zaman iyi. demek ki bazı araçlarda zamanla belli olabiliyor. Bizimkinin linki makyajlı değil 13 Şubat 2020 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 13 Şubat 2020 Yazar Paylaş 13 Şubat 2020 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: O zaman iyi. demek ki bazı araçlarda zamanla belli olabiliyor. Bizimkinin linki makyajlı değil Genişlet Aynı araca sahibiz benimkisi 1.2 olanı sadece geri görüş kameranız var mı? Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 13 Şubat 2020 Paylaş 13 Şubat 2020 Mithat Nursoy yazdı: Aynı araca sahibiz benimkisi 1.2 olanı sadece geri görüş kameranız var mı? Genişlet Geri görüş kameram yok. Park sensörü grafikle ekranda mesafe gösteriyor sadece. Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 13 Şubat 2020 Yazar Paylaş 13 Şubat 2020 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Geri görüş kameram yok. Park sensörü grafikle ekranda mesafe gösteriyor sadece. Genişlet Sonradan taktırmak isteyince servis 3000 tl dedi çok saçma bir şey maalesef Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 13 Şubat 2020 Yazar Paylaş 13 Şubat 2020 Selamlar. Emniyet kemer kapaklarını aralayıp aradan bakma şansım oldu sonunda. Orada elektrik bandına dair hiçbir şeye rastlamadım her şey fabrika çıkışlı olduğu belli kabloları elime alıp direnç var mı diye de kontrol ettim hiçbir şeye rastlamadım. 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 13 Şubat 2020 Paylaş 13 Şubat 2020 Mithat Nursoy yazdı: Sonradan taktırmak isteyince servis 3000 tl dedi çok saçma bir şey maalesef Genişlet Bir grupta bunu paylaştılar. Her araca takılan model değişikmiş. Activenin teybi uygunken allurenin uygun değil çıkmış hangi kodlu multimedya takmışlar şans işiymiş. Teybin arkasından koduna bakıp uygunsa bağlantıya 300 lira gibi bir rakama kamera taktırabiliyormuşsunuz. Ben gerek görmedim ama denenebilir de Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 14 Şubat 2020 Yazar Paylaş 14 Şubat 2020 Yeniden bugün aklımda soru işareti kalmasıyla tam anlamadığımı göremediğimi düşünerek kapakları yeniden açtım. Fotoğrafları aşağıda ekledim. Bildiğim kadarıyla fotoğraflarda görünen çözemediğim bir şeye takılı olan sarı klipse direnç atıyorlar yanlış bilmiyorsam eğer. Ama burda tüp göremedim tüp bu tarafta olmuyor mu yoksa? Kırmızı klipsli fotoğraf direğin içi telefonu araya sokup çektim zar zor. Ne meşakatli işmiş dişi oturtana kadar imanım gevredi vallahi 😅 https://imgyukle.com/i/naWCvR https://imgyukle.com/i/naWyTc https://imgyukle.com/i/naWxCN Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Şubat 2020 Paylaş 15 Şubat 2020 Bence daha fazla kurcalamayın.. Bura onarılmış olsa orijinalinden daha iyi görünürdü.. Hatayı göremezdiniz. Yorum bağlantısı
Mithat Nursoy 15 Şubat 2020 Yazar Paylaş 15 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence daha fazla kurcalamayın.. Bura onarılmış olsa orijinalinden daha iyi görünürdü.. Hatayı göremezdiniz. Genişlet Tarcanlara ve onay oto ekspertize whatsapp üzerinden yazdım abi emniyet kemerlerini de attım torpidoyu da attım ikisi de orjinal dediler hatta tarcanlara arabamın marka modelini söylemeden 208 mi dedi torpidolar benzer olduğu için. Video da attım orjinal dediler. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts