Yüksel Pınarbaşı 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 (düzenlendi) Direksiyon kutusu derken, direksiyonun araç içinde, sürücü koltuğu önündeki alt kısmını kastediyorum. Silecek kolu yerinden çıktı, takmak için bu alt kapağı çıkarmam lazım ama beceremedim. En aşağıda, pedallara yakın kısmında bir büyük vida var, onu söktüm ama üst kısmı yerinden çıkmıyor. Üst kısmı bağlayan vida göremedim, vida deliğine benzeyen delikler var ama içleri boş gibi. Teşekkürler. 12 Şubat 2020 tarihinde Yüksel Pınarbaşı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yüksel Pınarbaşı 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 Videoyu gördüm ama benimkinden biraz farklı gibi sistem. Yine de fikir verdi, kapağı açamama sebebim klipslere dikkat etmemiş olmam olabilir. Ben vidalar sökülünce kolay çıkması lazım diye düşündüm ama klipsleri ittirmek için uğraşmak gerekiyor galiba. Yarın deneyeceğim. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 gordugunuz ıkı bos delıge tornavida sokup ittirin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 Alt üst geçmeli plastik tırnakla. Kırmadan çıkarmak zor yaşına istinaden. Allah'tan yenisi ucuz. Ama sizinki makyajli bendeki 93 du yenisini takmıştım kol bozulunca Makyajlı dediğim Efe beyin avatardaki sandım bu arada Makyajlı dediğim Efe beyin avatardaki sandım bu arada Yorum bağlantısı
Recommended Posts