Enis Yolcu 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Ford focus st trend 2.0 motor aracım var rölenti dalgalanması oluyor hangi ustayı önerirsiniz arkdaslar Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Vent Oto.. İzmir.. Levent Yılmaz.. Adres: İnönü, 677/37. Sk. No : 1, 35410 Buca/İzmir 0554 505 39 89 Yorum bağlantısı
Enis Yolcu 5 Şubat 2020 Yazar Paylaş 5 Şubat 2020 Erhan Odabaşı yazdı: Vent Oto.. İzmir.. Levent Yılmaz.. Adres: İnönü, 677/37. Sk. No : 1, 35410 Buca/İzmir 0554 505 39 89 Genişlet Ulastım kendisine aradım ustam uygun Bi zamanda ugruyacagım ilginiz ıcın tesekkur ederim 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Benim aracın bakımlarını yaptırdığım bir yer var Ata Sanayide Müminler Ford servisi. Servisten ayrılma ustası sağolsun yardımcı oluyor, gereksiz ise yapmıyor istesende. İlla yapacaksan şunu yap diyor yerine. Yorum bağlantısı
Enis Yolcu 5 Şubat 2020 Yazar Paylaş 5 Şubat 2020 Ü.Emre Kartal yazdı: Benim aracın bakımlarını yaptırdığım bir yer var Ata Sanayide Müminler Ford servisi. Servisten ayrılma ustası sağolsun yardımcı oluyor, gereksiz ise yapmıyor istesende. İlla yapacaksan şunu yap diyor yerine. Genişlet Yetkılıs servis degıl demı ustam normal esnaf mı Yorum bağlantısı
Deniz Kom 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 O rölanti dalgalanması benim ford'da da olmuştu. - sistemde hava olduğu anlaşıldı, soğutma sisteminin bağlantısı değişti, dalgalanma azaldı ama kesilmedi. - daha sonra hava besleme sisteminde kelepçelerden birisinin gevşediğini fark ettik ve onları yeniledik. sadece soğukta ilk çalıştırmada dalgalanma olacak şekilde düzeldi. - arabayı ekspere soktum. subaplarda arıza varmış, 2250 TL masraf çıktı, satın alan kişiye durumu bildirdim ve aracı o şekilde sattım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 Enis Yolcu yazdı: Yetkılıs servis degıl demı ustam normal esnaf mı Genişlet Yok hayır kendi dükkanları daha önce serviste çalıştığı için aracın birçok şeyini biliyor. Yorum bağlantısı
Enis Yolcu 5 Şubat 2020 Yazar Paylaş 5 Şubat 2020 Ü.Emre Kartal yazdı: Yok hayır kendi dükkanları daha önce serviste çalıştığı için aracın birçok şeyini biliyor. Genişlet Anladım ustam ilginiz İcin tesekkur ederim Deniz Kom yazdı: O rölanti dalgalanması benim ford'da da olmuştu. - sistemde hava olduğu anlaşıldı, soğutma sisteminin bağlantısı değişti, dalgalanma azaldı ama kesilmedi. - daha sonra hava besleme sisteminde kelepçelerden birisinin gevşediğini fark ettik ve onları yeniledik. sadece soğukta ilk çalıştırmada dalgalanma olacak şekilde düzeldi. - arabayı ekspere soktum. subaplarda arıza varmış, 2250 TL masraf çıktı, satın alan kişiye durumu bildirdim ve aracı o şekilde sattım. Genişlet Hey masallah ilk arabam bu benim daha 2 ay oldu alalı ıns benimkide ole olmaz persembe gunu tamırcıye gotırcem bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Şubat 2020 Paylaş 5 Şubat 2020 İzmir'de Ustaeller Sabri Ustamız vardır. Bu işin profesörüdür. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Ayhan Asil yazdı: İzmir'de Ustaeller Sabri Ustamız vardır. Bu işin profesörüdür. Genişlet Eski arabalara bakmıyor o.. Bir çok arkadaşımızı geri çevirdi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Eski arabalara bakmıyor o.. Bir çok arkadaşımızı geri çevirdi. Genişlet Yenilere de bakmıyor ki, elemanları bakıyor sonra focus 2 tdci ye 10-40 yağ koyuyor onlarda işte bir kere gittim bir daha önünden geçmedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts