Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Şikayetvar a da yaz. Ben akşam yazdım sabah mais genel müdürlük aradı. En önemlisini unutmuşsunuz, X ten yürüyün Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak www.sikayetvar.com/renault/garantili-aracta-yazilim-guncelleme-ucreti-soku Selçuk Bakış yazdı: En önemlisini unutmuşsunuz, X ten yürüyün Sabahına cevap verdiler akşam 22 de mi ne paylaşmıştım. Daha hızlısı gece 2 de eve mi gelirlerdi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Geçen yıl araba çalıştırınca hata verdi. Stop edip çalıltırdım geçti. İzmir servisi aradım olur öyle dedi. Voltajdır vs. Ekranda kayıt yoksa önemseme dedi. Haftasına bşrdaha yaptı. Bu sefer edremite servise gittim. Benzin basınç bişeyinin seri numarasına baktılar. Bunun yazılımı değişecek dediler. Tamam dedim garanti devam ediyor zaten uzatılmış garanti. Kapsamayabilir dediler. Siz düzeltin arızayı dedim. Yazılım güncellendi düzeldi. Maile cevap bekliyorlar bşr yandan uzatılmış garantiye girer mi girmez mi diye. Bekle bekle sinir oldum. Kes faturayı verin arabayı dedim. Ben geri alırım. Bu esnada üst kata çıktık millet araba bakıyor, alıyor. Kalabalığa yüksek sesle "hayırlı olsun ama sakın uzatılmış garanti yapmayın bakın parasıyla araba yaptırıyoruz" dedim. Aaaa diyorlar neyse. Satış müdürü ama kapsamaz beyefendi diyor. 20 yaşında da olsa düzeltmek zorundasınız evde bozmadık bunun yazılımını dedim. Aldım arabayı çıktım. Sonrası şikayet var, mais vsvs. Nette var şikayetvarda. Faturasına kadar. 1000 tl birşey önemli değil ama salak değil kimse. Yahu biz senle neden tartışıyoruz arkadaş, ahanda aynı kafadayız, dedim sana servise giderken haber ver, bende geleydim bak sen neler ediyorduk onlara bir sonrakinde buluşuyoruz o zaman 3 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: aha açıkladı,demekki neysmiş, servisler öpermiş, hemde mimli olanlar daha beter, ama hakkını aramak lazım. Yavaş öpsün. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Yavaş öpsün. öptürmeyiz arkadaş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: öptürmeyiz arkadaş Öpücem abi gel Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Öpücem abi gel Geliyorum öpüşelim tamam 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak yalnız denildiği gibi belli serilerde yazılımsal hata varmışi yabancı forumlarda okumuştum, ama 2020 den sonrakilerde bu hata düzeltildi diye biliyorum, bende hiç olmadı mesela, hangi serilerdeymiş bu acaba? bu para olayını İzmirdekilerde yapıyor, tutturabildiklerine tabii, genelde böyle sanırım, Tr Reno nun MM güncelleme sayfasının çalışamama sebeblerinden birside bu olabilir... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yahu tamam da para nerde? İlkay geri aldı parayı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: İlkay geri aldı parayı. tamam işte para nerde bize bişi gelmedi 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İko para nerde lan! Yani bana yolladığından geriye kalan 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: İko para nerde lan! Yani bana yolladığından geriye kalan Az önce benzin olarak yaktık Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Az önce benzin olarak yaktık 0-200 videosunda mı? Buraya da koyacak mısın videoyu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: 0-200 videosunda mı? Buraya da koyacak mısın videoyu? Hangi 0 200 videosu Soruya soruyla karşılık verme! Ne demek soruya soruyla karşılık verme? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Yahu biz senle neden tartışıyoruz arkadaş, ahanda aynı kafadayız, dedim sana servise giderken haber ver, bende geleydim bak sen neler ediyorduk onlara bir sonrakinde buluşuyoruz o zaman Halen daha bilmiyormusun rn17 büyün sebep o. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts