İçeriğe Yönlendir

Renault Megane IV - E-Tech | Plug in Hybrid

Furkan Sumer

Recommended Posts

İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Fazla dikkat çekiyorsun, yapma.

Bu mu? Uzaylılık bu mu? Buradaki muamele yanlış.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Bu mu? Uzaylılık bu mu? Buradaki muamele yanlış.

Bugün çip takılacak üyeler:

İlkay başaran
Önder Özcan
Gunter Westinghouse
Hasan Karabekiroğlu (pardon o zaten çipliydi)

Hugo Estevez

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Önder Özcan yazdı:

İlkay başaran
Önder Özcan
Gunter Westinghouse

Hugo Estevez

ilk yazılımda sıkıntı varmış ama güncelleme gelecekmiş

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ilk yazılımda sıkıntı varmış ama güncelleme gelecekmiş

Ali abi o. Hatalı satır var, kimi görse senin yağın yanlış diyor :D

Önder Özcan yazdı:

İlkay başaran
Önder Özcan
Gunter Westinghouse

Hugo Estevez

İlkay kız ismidir yalnız!

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

İlkay kız ismidir yalnız!

Annenler hep kız mı istemiş, bence gayet güzel olmuş.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Annenler hep kız mı istemiş, bence gayet güzel olmuş.

Olmamış ya dur :crazy:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Olmamış ya dur :crazy:

Bir foto graf vardı bende, bi bulayım hele.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Bir foto graf vardı bende, bi bulayım hele.

Bende de var beyazıttan kalma. Otel. :spiteful:

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Hata Maiste ve onlara inanan yükleme esnasında hata alıp ignore edip devam edenlerde :D  bende Fr den gelme yazılım var, teyitli test edilmiş :D

bu arada şanzıman tırt, Austral tam hibritteki olaya benziyor, iki ayrı bölümlü iki ayrı şanzıman var resmen ve senkron sorunlu ve yazılımla düzelmeyen hep bir ne oluyoruz dedirten şanzıman tipine benziyor, admların forumları tarayın, hem ne gerek var bunlara yahu, 7DCT300-7HDT300 zaten elektromekanik vites geçişli şanzımanlar, bozmak mesele, hele hdt300 elektrik motoru destekli daha güzel, tek fark bunlarda yine elektromekanik esaslı (valf mekatronik saçmalığı vs yok anlık düşük basınçlı sistem) hidrolik kavrama var ama disk ömrü 400 bin km olunca ve daha durup dururken arıza yapanını duymadığım bu alet varken reno herhalde dışardan almak istememiş bişeyler yapayım demiş, neyse çok dert değil yakında tam elektriğe geçecek reno zaten, bu tip şanzımanlar tarih olacak az kaldı, japonlarda pes etmek üzereler...

Kısaca keyfine bak İlkay, yazılım güncellet ama :p

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Kısaca keyfine bak İlkay, yazılım güncellet ama :p

Yazılım güncellendi geçen sene mayısta abi. 211 de limit var kaldırayım mı dedi, kalsın dedim. Talisman çakayım mı dedi o da kalsın dedim eşim kullanıyor diye.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Yazılım güncellendi geçen sene mayısta abi. 211 de limit var kaldırayım mı dedi, kalsın dedim. Talisman çakayım mı dedi o da kalsın dedim eşim kullanıyor diye.

o olmaz kardeş, Tr ye verilen yazılımı salla yine kırpık çünki, neyse yapıldıysa tamam takılmaya gerek yok, hem limitmi var sende birde :D Talisman bendede oluyormuş ama 6 dan 7 ye atarken anlık duraksama yapıyor diyorlardı, belki düzelmiştir bilmiyorum ama bencede gerek yok, ideal güçte araçlar bence...  

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o olmaz kardeş, Tr ye verilen yazılımı salla yine kırpık çünki, neyse yapıldıysa tamam takılmaya gerek yok, hem limitmi var sende birde :D Talisman bendede oluyormuş ama 6 dan 7 ye atarken anlık duraksama yapıyor diyorlardı, belki düzelmiştir bilmiyorum ama bencede gerek yok, ideal güçte araçlar bence...  

Benim araba manuel. 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Neyse ki sen marsilyadan almıştın abi arabayı :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Yaptır yaptır abi. İleride lazım olur bana.:f1:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Benim araba manuel. 

Neyse ki sen marsilyadan almıştın abi arabayı :crazy:

yazılım marsilyadakilerin yazılım olunca farketmiyorda :)

manuel evet, kilyo için demiştim zaten...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Yaptır yaptır abi. İleride lazım olur bana.:f1:

Talisman 160 hp. Motorda fiziksel fark vardır diye düşünüyorum o yüzden pek istemedim. Bu 140lık. Sadece yazılımsal olmadığını düşünüyorum bu farkın. Zaten sakin kullanıyoruz ve yeterli performansı var o yüzden gerek duymadım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Talisman 160 hp. Motorda fiziksel fark vardır diye düşünüyorum o yüzden pek istemedim. Bu 140lık. Sadece yazılımsal olmadığını düşünüyorum bu farkın. Zaten sakin kullanıyoruz ve yeterli performansı var o yüzden gerek duymadım.

Teşekkür ediyorum dikkatli kullandığınız için.:flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yazılım marsilyadakilerin yazılım olunca farketmiyorda :)

manuel evet, kilyo için demiştim zaten...

O yazılımda aldıklar parayı geri aldım bu arada :) Geçen gittiğimde heh 064 geldi demişlerdir. MAis not düşeceğiz ekranda görecekler iadeyi demişti.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

O yazılımda aldıklar parayı geri aldım bu arada :) Geçen gittiğimde heh 064 geldi demişlerdir. MAis not düşeceğiz ekranda görecekler iadeyi demişti.

yazılım güncelleme zaten parasız olmalı, hata düzletiyor yada iyileştiriyorlar, ben neden para veriyorum yahu, neyse yine iyi hiç değilse bizimkiler buradanda yiyelim dememişler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yazılım güncelleme zaten parasız olmalı, hata düzletiyor yada iyileştiriyorlar, ben neden para veriyorum yahu, neyse yine iyi hiç değilse bizimkiler buradanda yiyelim dememişler...

zaten ücretsiz? lem senden parar mı aldılar yoksa

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

zaten ücretsiz? lem senden parar mı aldılar yoksa

yok sormadım bile, İlkay öyle dedi diye dediydim, İlkay açıklama yapsın neyin ücreti bu arkadaş :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yok sormadım bile, İlkay öyle dedi diye dediydim, İlkay açıklama yapsın neyin ücreti bu arkadaş :)

gerginliği atmak için ödemiştir belki

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

Geçen yıl araba çalıştırınca hata verdi. Stop edip çalıltırdım geçti. İzmir servisi aradım olur öyle dedi. Voltajdır vs. Ekranda kayıt yoksa önemseme dedi. Haftasına bşrdaha yaptı. Bu sefer edremite servise gittim. Benzin basınç bişeyinin seri numarasına baktılar. Bunun yazılımı değişecek dediler. Tamam dedim garanti devam ediyor zaten uzatılmış garanti. Kapsamayabilir dediler. Siz düzeltin arızayı dedim. Yazılım güncellendi düzeldi. Maile cevap bekliyorlar bşr yandan uzatılmış garantiye girer mi girmez mi diye. Bekle bekle sinir oldum. Kes faturayı verin arabayı dedim. Ben geri alırım. Bu esnada üst kata çıktık millet araba bakıyor, alıyor. Kalabalığa yüksek sesle "hayırlı olsun ama sakın uzatılmış garanti yapmayın bakın parasıyla araba yaptırıyoruz" dedim. Aaaa diyorlar neyse.

Satış müdürü ama kapsamaz beyefendi diyor. 20 yaşında da olsa düzeltmek zorundasınız evde bozmadık bunun yazılımını dedim. Aldım arabayı çıktım. 

Sonrası şikayet var, mais vsvs.

Nette var şikayetvarda. Faturasına kadar. 1000 tl birşey önemli değil ama salak değil kimse.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Geçen yıl araba çalıştırınca hata verdi. Stop edip çalıltırdım geçti. İzmir servisi aradım olur öyle dedi. Voltajdır vs. Ekranda kayıt yoksa önemseme dedi. Haftasına bşrdaha yaptı. Bu sefer edremite servise gittim. Benzin basınç bişeyinin seri numarasına baktılar. Bunun yazılımı değişecek dediler. Tamam dedim garanti devam ediyor zaten uzatılmış garanti. Kapsamayabilir dediler. Siz düzeltin arızayı dedim. Yazılım güncellendi düzeldi. Maile cevap bekliyorlar bşr yandan uzatılmış garantiye girer mi girmez mi diye. Bekle bekle sinir oldum. Kes faturayı verin arabayı dedim. Ben geri alırım. Bu esnada üst kata çıktık millet araba bakıyor, alıyor. Kalabalığa yüksek sesle "hayırlı olsun ama sakın uzatılmış garanti yapmayın bakın parasıyla araba yaptırıyoruz" dedim. Aaaa diyorlar neyse.

Satış müdürü ama kapsamaz beyefendi diyor. 20 yaşında da olsa düzeltmek zorundasınız evde bozmadık bunun yazılımını dedim. Aldım arabayı çıktım. 

Sonrası şikayet var, mais vsvs.

Nette var şikayetvarda. Faturasına kadar. 1000 tl birşey önemli değil ama salak değil kimse.

Bunun benzerini ben de yapacağım. Ama tehdit olarak youtube kanalını kullanacağım. 16 bin toyota kullanıcısı. Ali haydar düşünsün artık. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

aha açıkladı,demekki neymiş, servisler öpermiş, hemde mimli olanlar daha beter, ama hakkını aramak lazım...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bunun benzerini ben de yapacağım. Ama tehdit olarak youtube kanalını kullanacağım. 16 bin toyota kullanıcısı. Ali haydar düşünsün artık. 

Şikayetvar a da yaz. Ben akşam yazdım sabah mais genel müdürlük aradı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...