Çağlar Bayur 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Erhan Doruk yazdı: Yarısı değil 1/4 ü yani , üretim takas fiyatı 4 tl , evsele satış 1,25 tl. Üretime göre ev kullanıcısı fiyatını eşitlemek isteseler 4 le çarpmaları lazım. Bu aradaki farkı devlet karşılıyor. https://seffaflik.epias.com.tr/transparency/piyasalar/gop/ptf.xhtml lafın gelişi zaten artık rakamların ve matematiğin pek bir önemi kalmadı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Eskiden ne savurmuşuz be. Gerçi led vardı da yakmadık mı. Bir avizede 100 watt x 5 ampul. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Isı pompasını benzinle yakacam bu gidişle. Anca ısınırız. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: gece tv nasıl açarız? cep telefonundan izle. olmadı tabletten Millet karanlıkta oturabilir. romantizm tavan yapabilir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Akülü sistem gereksiz. direk inverter doğrusu. Akşamları, geceleri kullanılıyor mu bu sistem? Mehmet Göktürk yazdı: cep telefonundan izle. olmadı tabletten Millet karanlıkta oturabilir. romantizm tavan yapabilir. Hocam bunun olacağına kendiniz inanıyor musunuz? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Eskiden ne savurmuşuz be. Gerçi led vardı da yakmadık mı. Bir avizede 100 watt x 5 ampul. Isınmayada faydası olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Akşamları, geceleri kullanılıyor mu bu sistem? Hocam bunun olacağına kendiniz inanıyor musunuz? Aydınlatma çok tutmuyor ki. karanlık mum felan illa ki olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: olmadı tabletten uyduyu tablete bağlama procem var, mini hdmi kablosu ile Mehmet Göktürk yazdı: mum felan illa ki olur tedbiren mum almaya gittim bakkal mum denenler, tanesi 11 tl toptan Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: uyduyu tablete bağlama procem var, mini hdmi kablosu ile tedbiren mum almaya gittim bakkal mum denenler, tanesi 11 tl toptan Abi ben pencere önüne 2 3 ayna ayarlayıp alt komşudan ışık çalma projesi üzerinde çalışıyorum şuan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Abi ben pencere önüne 2 3 ayna ayarlayıp alt komşudan ışık çalma projesi üzerinde çalışıyorum şuan. mağma? Güzel ışık veriyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Daha birşey görmediniz derken sende amma abarttın diyenler nerede ki daha birşey görmediniz şaka bir yana gidişat hiçte iyi değil, bu iş küresel çapta ne değişimler getirecek hep beraber göreceğiz, şimdilik bu kış nasıl geçecek onu düşünmek lazım, bizde zaten uzun vade plan olmaz, bizim millete uymaz... Tansu Kalafatoğlu yazdı: mağma? Güzel ışık veriyor yok Çerenkov ışığı daha güzel, yan üretimlerindende faydalanırsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Abi ben pencere önüne 2 3 ayna ayarlayıp alt komşudan ışık çalma projesi üzerinde çalışıyorum şuan. onu yaptım, gece sokak lamba ışığını evde hole kadar aldım ama 3. ayna sonrası odak çok daralıyor 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Abi ben pencere önüne 2 3 ayna ayarlayıp alt komşudan ışık çalma projesi üzerinde çalışıyorum şuan. Çağlar Bayur yazdı: onu yaptım, gece sokak lamba ışığını evde hole kadar aldım ama 3. ayna sonrası odak çok daralıyor Sokak lambasına bunu yapmak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 zaten bütün iş ışığı odaya geniş açıda yaymak, aynadaki en büyük sorun odaklı aydınlatması, arabadaki uzun far gibi uzağa nokta atıyor, yaymak için dışbükey kullanınca da ışığın şiddeti azaldı mısırlılar 30 bin yıl önce çözmüşler ama bu işi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mesele aydınlanma değil de ısınma olacak gibi. Baca da yok şimdiki evlerde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: zaten bütün iş ışığı odaya geniş açıda yaymak, aynadaki en büyük sorun odaklı aydınlatması, arabadaki uzun far gibi uzağa nokta atıyor, yaymak için dışbükey kullanınca da ışığın şiddeti azaldı mısırlılar 30 bin yıl önce çözmüşler ama bu işi Formülü var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Formülü var evdeki konu komşudaki aynalarla deneyimlemeye çalışıyoruz tabii, ancak sonuçlar iyi bence uğraşılabilir bunun üstünde, yuvarlak yerine dikdörtgenler daha iyi ayarlanıyor mesela kapı aralığından 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: evdeki konu komşudaki aynalarla deneyimlemeye çalışıyoruz tabii, ancak sonuçlar iyi bence uğraşılabilir bunun üstünde, yuvarlak yerine dikdörtgenler daha iyi ayarlanıyor mesela kapı aralığından Yeni su ısıtıcısı (kettle) alın tavsiyesinden daha mantıklı bu fikir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Yeni su ısıtıcısı (kettle) alın tavsiyesinden daha mantıklı bu fikir. ketılları dolaba kaldırdık, 1100 watt yazıyor altında Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: ketılları dolaba kaldırdık, 1100 watt yazıyor altında İngilizler dolaba koymayın, yenisini alın diyor. Çağlar Bayur yazdı: ketılları dolaba kaldırdık, 1100 watt yazıyor altında Bir de şu var, ben hiç kullanmıyorum. Çayı iyi olmuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Çayı iyi olmuyor. lpg kırmızı çizgimiz, o dem inecek en kısıkta 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Yeni su ısıtıcısı (kettle) alın tavsiyesinden daha mantıklı bu fikir. Suyunuzu işyerinde ısıtın 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Suyunuzu işyerinde ısıtın Aman iş yerinde suyumuz ısınmasın. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Suyunuzu işyerinde ısıtın 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: arabası da 3.0 accord muydu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts