Çağlar Bayur 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim kombi su basıncını 3 bara çıkardım. Şu an sıcak hali ile 3 bar basıyor kombi. Maddeler basınç altında ısınırmış, daha yüksek kaloride ısı iletirmiş. mak müh odası ağladı bu iletiye 1 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 @Ali Darbaz o termometre işi seni çok yorar. evde yalıtım var ise sen bu ürünü al. hem anlık sıcaklığı gösteriyor hem de ayarladığın sıcaklığa göre kombi devreye giriyor. gece boyunca 21 derece, sabah kalkınca 23 derece işte iken 20 derece olsun gibi isteklerin varsa cosa falan almalısın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim kombi su basıncını 3 bara çıkardım. Şu an sıcak hali ile 3 bar basıyor kombi. Maddeler basınç altında ısınırmış, daha yüksek kaloride ısı iletirmiş. vesile ile yazayım, kombi yetkili ervisine bir sor teyit et, 2.2 den fazla basılmaz, tehlikeli, dubleks yapıya uygun bir cihaz değil ise. 2.2 bar, yaklaşık 20-25 mt yükeseğe su çıkarmak için basılır. evde çoluk çocuk var, çok riskli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Haluk Şentürk yazdı: @Ali Darbaz o termometre işi seni çok yorar. evde yalıtım var ise sen bu ürünü al. hem anlık sıcaklığı gösteriyor hem de ayarladığın sıcaklığa göre kombi devreye giriyor. gece boyunca 21 derece, sabah kalkınca 23 derece işte iken 20 derece olsun gibi isteklerin varsa cosa falan almalısın. Beni yormaz aksine uğraşıcak bir iş çıkartır. Severim böyle teknik şeyleri. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Oda termostatı siparişi verdim hazır daha kombiyi yakmaya başlamamışken, montajı da becerebilirsem tamam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Haluk Şentürk yazdı: @Ali Darbaz o termometre işi seni çok yorar. evde yalıtım var ise sen bu ürünü al. hem anlık sıcaklığı gösteriyor hem de ayarladığın sıcaklığa göre kombi devreye giriyor. Şart.. Servet bundan taktı benim eve. Güzel çalışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: mak müh odası ağladı bu iletiye Ali uykusuz kaldın. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Benim kombi su basıncını 3 bara çıkardım. Şu an sıcak hali ile 3 bar basıyor kombi. Maddeler basınç altında ısınırmış, daha yüksek kaloride ısı iletirmiş. 3 bar mı? 1.5-2 bar arası olacak. Amerika'yı yeniden keşfetmene gerek yok. Yol belli. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Basınç değil pompa sirkulasyon hızını artırır Ali. Sürtünme ile ısı artar [emoji383]Su yerine de gliserin bas sisteme bitti Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Bende on of kablosuz termostat var gercekten ise yariyor bizim sipanin odasi kuzeye bakiyir uyurken ustu ful acik o yuzden hece gunduz 24 dereceye ayarli diger odalar daha sicak olsada yapacak bir sey yok bu kis dogalgaza 5 bin ayirdim umarım butceyi cok gecmez . Ama birim fiyata guncelleme bekliyorum malum dolar yine haraketli Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Bende on of kablosuz termostat var gercekten ise yariyor bizim sipanin odasi kuzeye bakiyir uyurken ustu ful acik o yuzden hece gunduz 24 dereceye ayarli diger odalar daha sicak olsada yapacak bir sey yok bu kis dogalgaza 5 bin ayirdim umarım butceyi cok gecmez . Ama birim fiyata guncelleme bekliyorum malum dolar yine haraketli Ordan bi 5 bin daha ayırmanızı rica edicigim. 9.18. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Basınç değil pompa sirkulasyon hızını artırır Ali. Sürtünme ile ısı artar Su yerine de gliserin bas sisteme bitti Abi kombi Buderus marka. Analog göstergeye göre 3 barda kırmızı çizgi başlıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Fazlasını emniyetten subabından atar sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Bende on of kablosuz termostat var gercekten ise yariyor bizim sipanin odasi kuzeye bakiyir uyurken ustu ful acik o yuzden hece gunduz 24 dereceye ayarli diger odalar daha sicak olsada yapacak bir sey yok bu kis dogalgaza 5 bin ayirdim umarım butceyi cok gecmez . Ama birim fiyata guncelleme bekliyorum malum dolar yine haraketli Diğer odalara termostatik vana Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Hiç bir şey diyemiyorum. Düştüğümüz şu hale bakın. Batılı küresel ısınma için az tüketmeye çalışıyor. Biz ise burada fatura korkumuzdan ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Aslında bir şeyler diyebiliyorum ama buraya yazamıyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Şart.. Servet bundan taktı benim eve. Güzel çalışıyor. Baymak kombiye uyarmı mehmet abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Erkan Işık yazdı: Baymak kombiye uyarmı mehmet abi İçini açtırıp fotoğraf istemişti.. bilmiyorum.. Hüseyin Sönmez yazdı: Aslında bir şeyler diyebiliyorum ama buraya yazamıyorum. Kalamışta sahneye alacağız seni 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: mak müh odası ağladı bu iletiye tesisatçı keyiften bayıldı ama Mehmet Ozyurek yazdı: Fazlasını emniyetten subabından atar sıkıntı olmaz. o sübaptan bir kere atarsa bir daha iflah olmaz. değişmesi gerekir. bazı kombiler bu şekilde. Mert Gülkokan yazdı: Mars s20 oda termostatı söylüyorum 280 tl tüm kombiler ile uyumlu "on off" tipi bağlantısı olanların hepsine olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kalamışta sahneye alacağız seni Emniyetten de arkadaşlar olacakmış diyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Doğan Arşiray yazdı: o sübaptan bir kere atarsa bir daha iflah olmaz. değişmesi gerekir. bazı kombiler bu şekilde. Viessmann ben arada basıyorum.. Atıyor fazlasını.. Ancak anlamadığım şu.. Su soğukken hep sıfır oluyor basınç.. 1 bile mi yok içindeki basınç.. yoksa bu subap kaçırdığı için mi böyle.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Viessmann ben arada basıyorum.. Atıyor fazlasını.. Ancak anlamadığım şu.. Su soğukken hep sıfır oluyor basınç.. 1 bile mi yok içindeki basınç.. yoksa bu subap kaçırdığı için mi böyle.. 0 basınç açık sistem (kömürlü imbisat depolu) demek su yok demek değil. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Viessmann ben arada basıyorum.. Atıyor fazlasını.. Ancak anlamadığım şu.. Su soğukken hep sıfır oluyor basınç.. 1 bile mi yok içindeki basınç.. yoksa bu subap kaçırdığı için mi böyle.. İçinde bulunan genleşme tankının havası bitmiş. Bisiklet pompasıyla basılıyor. Basınç ölçerin varsa ölç. Değeri kaç olmalı bilmiyorum ama. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: yorumlara baktım firma tüm kombilere olur diyor sadece demirdöküm markası için özel bir ayar gerekiyormuş hasasiyet içinde 0.4 tavsiye ediyorlar Eğer daireniz yalıtımı iyi değilse (benim ev gibi) çözünürlük 0,1 i gecmemeli. Eziyet olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Batılı küresel ısınma için az tüketmeye çalışıyor yahu adamlar benzin bulmaıyor benzinnnn, fakirlik ne kötü bişi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Ekim 2021 Paylaş 14 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: Ersen Tapan yazdı: İçinde bulunan genleşme tankının havası bitmiş. Bisiklet pompasıyla basılıyor. Basınç ölçerin varsa ölç. Değeri kaç olmalı bilmiyorum ama. Kombi basıncı 0 iken pompa ile hava bassın kombi basıncı 0.5 olunca bıraksın yeterli sonrada su basar ancak bazı kombilerde genleşme tankı arkada oluyor kombide yüksekte duruyor o durumda bisşklet pompası ile basmak zor olabilir Emmi de kompresör vardır , Evde akü de vardır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts