Metin Akbal 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Erkan Işık yazdı: takmısdı fakat sadece üst kısmın 10 cm lik yeri ısınıyor son petek olmasımı yoksa hava vs olmasımı yada petk kalitesizligindenmı yapar dogan bey Hava vardır, bağlantı şeklindeki hata bile buna sebep olabilir. Kaçlık petek takıldı bağlantı nasıl? Foto alsak daha net yorumlarız. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: çinde yapılacak olan olimpiyatlar yüzünden abi ben bilmem diger evde iken kömür alırdım dolar 2,1 iken kömürün torbası 14 tl idi şimdi 9 oldu 78 tl ah dolar ah ah dolarlamı maas alıyoz ama girdiler hep dolar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: çinde yapılacak olan olimpiyatlar yüzünden Hindistan'da Türkiye'nin günlük ihtiyacı kadar elektrik üreten 2-3 kömür santrali duracak deniyordu. Kömür yok ve sorun 2023 Haziran'a kadar çözülemez yazıyordu. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Hava vardır, bağlantı şeklindeki hata bile buna sebep olabilir. Kaçlık petek takıldı bağlantı nasıl? Foto alsak daha net yorumlarız. 160 lık petek var metin oda oşkil olmasına da ragmen ısınınca akşam ugrasmak istemedim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Erkan Işık yazdı: 160 lık petek var metin oda oşkil olmasına da ragmen ısınınca akşam ugrasmak istemedim Şunu sorayım. İki vana da aynı doğrultuda mı yoksa biri alttan biri üstten mi bağlandı? 1 metreden büyük peteklerde çapraz bağlantı (Sıcak üstten giriş soğuk alttan çıkış) önerilir. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Şunu sorayım. İki vana da aynı doğrultuda mı yoksa biri alttan biri üstten mi bağlandı? 1 metreden büyük peteklerde çapraz bağlantı (Sıcak üstten giriş soğuk alttan çıkış) önerilir. Metin termostatik vana sol üstte sag çıkış tarafı sag altda Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Peteğin ısının üst kısmı çok sıcak, altı çok soğuk mu? Yani arada çok fark var mı? Yoksa yavaş yavaş soğuktan sıcağa mı geçiyor? Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Peteğin ısının üst kısmı çok sıcak, altı çok soğuk mu? Yani arada çok fark var mı? Yoksa yavaş yavaş soğuktan sıcağa mı geçiyor? mahmut petek sol 50 cm kısmından itibaren üst 10 cmlik lik kısım hariç diger yerleri buz Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Bilemedim. Ben petekden huylanıyorum metin ya petegi küçültme yaptrıcam yada böyle kullancaz Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Petekden de olabilir, termostatik vana bozuk da olabilir ama bence yüksek ihtimal regraj ayarının düzgün olmamasıdır. Evdeki değer tüm petekleri sonuna kadar kapatın, bu peteği sonuna kadar açın, tamamı ısınırsa petek sağlamdır. Yine de ısınmıyorsa petekde tıkanma vardır. Diğer vanaları kombiye olan uzaklıgına göre en yakın olan en az açık olarak ayar yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Sol 50 cm deyince ben de bilemedim. Petekte tıkanık vs vardır. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 İbrahim Arslan yazdı: Petekden de olabilir, termostatik vana bozuk da olabilir ama bence yüksek ihtimal regraj ayarının düzgün olmamasıdır. Evdeki değer tüm petekleri sonuna kadar kapatın, bu peteği sonuna kadar açın, tamamı ısınırsa petek sağlamdır. Yine de ısınmıyorsa petekde tıkanma vardır. Diğer vanaları kombiye olan uzaklıgına göre en yakın olan en az açık olarak ayar yapabilirsiniz. Tamam ibrahim bey akşam denicem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Ben bu nemi nasıl azaltırım. Fikir sahibi olan. Nem çok olması yaşam konforu açısından sıkıntı yaratırmı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 nevşehire taşınılabilir, ömrün rahat 10 yıl uzar 20:30 da çay mı demlendi evde? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 nevşehire taşınılabilir, ömrün rahat 10 yıl uzar 20:30 da çay mı demlendi evde?Çay denmiş 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 bu karton bardaklardan vazgecmelisin bence. Ali Darbaz yazdı: Ben bu nemi nasıl azaltırım. Fikir sahibi olan. Nem çok olması yaşam konforu açısından sıkıntı yaratırmı. klima ile. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Grafikte, kombi ayarı 45 iken çok yavaş ısınıyor. Kombi ayarı 50 olunca ibre ani 0.5 derece fırlamış. 50 derece altı ısıtmıyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Grafikte, kombi ayarı 45 iken çok yavaş ısınıyor. Kombi ayarı 50 olunca ibre ani 0.5 derece fırlamış. 50 derece altı ısıtmıyor kombi tikanmaya baslamis yada uc yollu vana bozulacak olabilir. bizim kombi de oyleydi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Grafikte, kombi ayarı 45 iken çok yavaş ısınıyor. Kombi ayarı 50 olunca ibre ani 0.5 derece fırlamış. 50 derece altı ısıtmıyor Yüksek kombi sıcaklığı ile ideal sıcaklığa getir sonra iyice kıs. Düşük sıcaklık ile sabit tutar evin sıcaklığını. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Termostat al. Sıfır olmazsa bile ikinci el al. Sıcaklıkta ani oynama falan olmasın. Konfor 10 numara olsun. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Termostat al. Sıfır olmazsa bile ikinci el al. Sıcaklıkta ani oynama falan olmasın. Konfor 10 numara olsun. Hatta wi fi modelli alsın dışarda iken de kontrol eder, kafası rahat eder. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Termostat al. Sıfır olmazsa bile ikinci el al. Sıcaklıkta ani oynama falan olmasın. Konfor 10 numara olsun. Hocam bende Alarko SSP28 var. Hangi kablosuz oda termostatı uygundur bana? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Hatta wi fi modelli alsın dışarda iken de kontrol eder, kafası rahat eder. Kesinlikle, her an her şey kontrol altında. Tam Ali'ye göre ama diretiyor. Elinde termometre ayar yapıyor. Benim termostatın girişi kırıktı, 10 liraya lehimlettim, bağladım, kontrol onda. Geçen hafta termostat arızalıydı, gece sıcak diye açmıyorduk, sabah üşüyorduk. Şimdi, gece soğursa kendi kendine yanıyor, sabah kalkıyorum, üşüme falan yok. Zaten sıcaksa hiç yanmıyor. Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hocam bende Alarko SSP28 var. Hangi kablosuz oda termostatı uygundur bana? Hangi model bilmiyorum ama mutlaka kablosuz olsun. Wi fi ile bağlanın, telefondan her an kontrol edin. Manuel mod var, haftalık program yazarsınız, hangi gün hangi saatte ev kaç derece olsun isterseniz ayarlar. Konum modunda telefonda konum açıkken eve x km kalınca kombiyi aç dersiniz, gerisi ona kalmış. Büyük konfor. Kombide modülasyon varsa termostatı ona göre seçin. Benim kombide yok, termostatım da sadece on-off yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Kesinlikle, her an her şey kontrol altında. Tam Ali'ye göre ama diretiyor. Elinde termometre ayar yapıyor. Benim termostatın girişi kırıktı, 10 liraya lehimlettim, bağladım, kontrol onda. Geçen hafta termostat arızalıydı, gece sıcak diye açmıyorduk, sabah üşüyorduk. Şimdi, gece soğursa kendi kendine yanıyor, sabah kalkıyorum, üşüme falan yok. Zaten sıcaksa hiç yanmıyor. Hangi model bilmiyorum ama mutlaka kablosuz olsun. Wi fi ile bağlanın, telefondan her an kontrol edin. Manuel mod var, haftalık program yazarsınız, hangi gün hangi saatte ev kaç derece olsun isterseniz ayarlar. Konum modunda telefonda konum açıkken eve x km kalınca kombiyi aç dersiniz, gerisi ona kalmış. Büyük konfor. Kombide modülasyon varsa termostatı ona göre seçin. Benim kombide yok, termostatım da sadece on-off yapıyor. Modülasyon ne demek hocam? Yorum bağlantısı
Recommended Posts