Ali Darbaz 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Ben şu an kombi ısıtma için kullanımıyor. Ama benim kombi oldukca çok yakan bir araba gibi. Eski kombim daha az yakıyordu. Yeni evin kombisi biraz iştahlı olduğu için evede büyük geldiğinden tüketimi biraz fazla zapdedmek için 40 derece ayalıyor olsam bile kabul etmiyor. En az 45 derece açılması gerekiyormuş. 25 tl doğalgaz faturası ödüyorum. Ama biliyorumki kış ayında 600 lirayı aşacak. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Niye üzülüyorsun ki. Vatandaşın doğalgaz kullanım oranı düşerse hiperkombi yapılır? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Niye üzülüyorsun ki. Vatandaşın doğalgaz kullanım oranı düşerse hiperkombi yapılır? Bizim karadenizdeki gaz derinden geliyor olmalı ki. maliyet yükselmiş. Hemen % 15 koymuşlar.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim karadenizdeki gaz derinden geliyor olmalı ki. maliyet yükselmiş. Hemen % 15 koymuşlar.. Daha gelmeden koymuşlar. Yeni doğalgaz saatleri kaç dolardan satılır acaba? Aha saat ihalesine gireyim ben bak bu iyi fikir. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: arkadaşlar bende bosch marka giriş seviyesi bir kombi var modeli classic plus sanırım buna uygun kablosuz termostatları nasıl öğrenebilirim internette çok değişik termostlar var değişik markalara ait termostatın kombi ile bağlantısını yapmakta sorun yokta uyumlu olup olmadığını nasıl çözebilirim Hocam satıcıya sor. N11’de mesela öyle yaptım. Kombi modelini söyle adam cevap veriyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Termostat alırken kablosuz alın. Büyük rahatlık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Yenilenebilir enerji kullanan avrupa’da durumlar kötü. Acayip bi zamlanma var https://www.economist.com/the-economist-explains/2021/09/15/why-has-the-price-of-electricity-in-europe-reached-record-highs?utm_campaign=editorial-social&utm_medium=social-organic&utm_source=facebook&fbclid=IwAR2mYUyh321E-1ta0OZ7SMRvSrNShDo24Tg6-fXlnempU9f376vN57FQ6JI Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yenilenebilir enerji kullanan avrupa’da durumlar kötü. Acayip bi zamlanma var https://www.economist.com/the-economist-explains/2021/09/15/why-has-the-price-of-electricity-in-europe-reached-record-highs?utm_campaign=editorial-social&utm_medium=social-organic&utm_source=facebook&fbclid=IwAR2mYUyh321E-1ta0OZ7SMRvSrNShDo24Tg6-fXlnempU9f376vN57FQ6JI gagıl amca ya sordum: At the same time, energy prices are rising because gas suppliers are struggling to replenish stocks depleted by high demand for heating last winter and air conditioning over the hot summer. That scarcity has pushed consumer and wholesale prices to record levels geçen kış fazlaca ısınma ve bu yaz fazlaca soğuma isteğini gaz şirketleri karşılayamamış gibi komik bir vesile yaptı... eskiden olsa yiyebliridik ancak artık pandemi atlatmış bir nesiliz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 arkadaşlar bende bosch marka giriş seviyesi bir kombi var modeli classic plus sanırım buna uygun kablosuz termostatları nasıl öğrenebilirim internette çok değişik termostlar var değişik markalara ait termostatın kombi ile bağlantısını yapmakta sorun yokta uyumlu olup olmadığını nasıl çözebilirimBenim kombiden. Her termostat olur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 arkadaşlar bende bosch marka giriş seviyesi bir kombi var modeli classic plus sanırım buna uygun kablosuz termostatları nasıl öğrenebilirim internette çok değişik termostlar var değişik markalara ait termostatın kombi ile bağlantısını yapmakta sorun yokta uyumlu olup olmadığını nasıl çözebilirimBuna termostat bağlanırken kombinin büyük beyaz saç panel komple çıkarılıyor. Ondan sonra alt kontrol paneli açılıyor. Termostat öyle takılıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Bakım yaptırmıştım abiO zaman her marka oluyorsa 250 tl ye kablosuzlar var ondan alayımClassic Plus olduğuna eminiz degil mi abey. Condense falansa modülasyonlu da alabilirsin. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Eminim abey ama kaliteli bir kombi değilTek eşanjörlü ve termodinamik üretimi Geçen sene komşunun eşanjörü patladı 1400 tl maliyet çıktıBende 3 sene önce 800 e yetkili servise degiştirtmistim eşanjörü Çıkan bakır eşanjörü de 80 liraya bakırcıya satmıştım. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Çıkan bakır eşanjörü de 80 liraya bakırcıya satmıştım. Ders almaya nereye geleyim 😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Ders almaya nereye geleyim [emoji28]Halk eğitim destekli kurs açayım oradan başvur [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Halk eğitim destekli kurs açayım oradan başvur Buradan başvuru yapayım o zaman gelirsin artık, LPG'ye zam geldi gerçi, uzaktan alalım dersi 😅 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Ersen Tapan yazdı: Termostat alırken kablosuz alın. Büyük rahatlık. Ben arkadaş aldım.. Elinde de varmış, kablosuz sıfır ECA, geldi taktı gitti. Bu kış ekonominin dibine vururum artık.. @Ali Darbaz kork benden.. Tek rakibim sensin. Selçuk Bakış yazdı: Ders almaya nereye geleyim 😅 Bu "çok ticari zeka"dan faydalanmamız gerek ya.. Ders alalım. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Elinde de varmış, kablosuz sıfır ECA, geldi taktı gitti. şimdiden yazayım bzimki merkezi sistem bize gelmesin takmasın bişi 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben arkadaş aldım.. Elinde de varmış, kablosuz sıfır ECA, geldi taktı gitti. Bu kış ekonominin dibine vururum artık.. @Ali Darbaz kork benden.. Tek rakibim sensin. Bu "çok ticari zeka"dan faydalanmamız gerek ya.. Ders alalım. Daha bilmediğimiz neleri var kim bilir 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: şimdiden yazayım bzimki merkezi sistem bize gelmesin takmasın bişi O takacak bir şey bulur.. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Bu "çok ticari zeka"dan faydalanmamız gerek ya.. Ders alalım. Daha bilmediğimiz neleri var kim bilir [emoji3]Asıl ticari zeka @Mustafa Arıkan da Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Asıl ticari zeka @Mustafa Arıkan da Onun teknikleri bizi aşar.. Bir de Recebimiz var.. Unutmayalım Köksal da var.. Nasıl oldu anlamadım, 10 kilo fındık sattı bana.. 2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Onun teknikleri bizi aşar.. Bir de Recebimiz var.. Onu hesaplarını devlet yapsa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Selçuk Bakış yazdı: Onu hesaplarını devlet yapsa İmf gibi kredi satar, ödemeyenin ülkesine çökerdik 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Onun teknikleri bizi aşar.. Bir de Recebimiz var.. Unutmayalım Köksal da var.. Nasıl oldu anlamadım, 10 kilo fındık sattı bana.. Güzel güzel okuyordum konu bana ne ara geldi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Unutmayalım Köksal da var.. Nasıl oldu anlamadım, 10 kilo fındık sattı bana.. Satılık ceviz 50 liraSendika üyelerine 45 liraÖğretmenlere 45 liraArabası pert olanlara 45 liraAllianz müşterilerine 45 liraForum üyelerine 45 liraKargoyu bir dolap dümen hallederiz.Çekilişsiz kurasız. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts