Servet Aydın 1 Kasım Paylaş 1 Kasım İlkay Başaran yazdı: Bizim su faturası 500 altına inmiyor. Siteyi mi yıkıyon naapıyon Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Şirket telefonu yok mu sizde? Ben anlamadım ya, bu nasıl bir telefon ft'sıdır ki, tüm faturaların yarısından fazla tutmuş? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Servet Aydın yazdı: Siteyi mi yıkıyon naapıyon Elektrikmiş pardon, su 250 - 310 arası gidip geliyormuş baktım şimdi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Sani Gerşon yazdı: Şirket telefonu yok mu sizde? Ben anlamadım ya, bu nasıl bir telefon ft'sıdır ki, tüm faturaların yarısından fazla tutmuş? Telefon dört tane fatura ödüyorum orada Eşim kızım kendi şahsi telefonum bir de annemin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Faturaları buldum Elektrik tüketimi 29 gün 406 kw 421 lira. Su faturası 19 ton 579 lira. Elektrikte sınır kaç kw idi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikte sınır kaç kw idi? şimdiki günde 8kwh üstü zamlı tarife, yeni gelecek olan için 407kwh gibi bir rakam dönüyor X te Mehmet Ozyurek yazdı: 406 kw 421 lira. imkansız? bi daaa bak bakiim,1 kw ın zamsızı 1,7, üstü 2,3 üstüne de vergi ler geliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Çağlar Bayur yazdı: imkansız? bi daaa bak bakiim,1 kw ın zamsızı 1,7, üstü 2,3 üstüne de vergi ler geliyor Evet imkansızmış.. Baktım bidaa, ben toplamı da toplamışım.. 203 kw imiş.. İyi mi böyle? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Evet imkansızmış.. Baktım bidaa, ben toplamı da toplamışım.. 203 kw imiş.. İyi mi böyle? çok alıştın öyle bolluğa subvansiyona, bak fransız donuyor gaz yok gazzzz vesile ile 203 kw ı biz kulak arkasına damlatıoz anca 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Kasım Paylaş 1 Kasım İlk doğalgaz faturam geldi. 510 tl ile melaba dedi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Kasım Paylaş 2 Kasım 3 aydır doğalgazı yazdıramadım. Kol gibi girecek sanırım. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Ümit Türk yazdı: 3 aydır doğalgazı yazdıramadım. Kol gibi girecek sanırım. Okunmasını beklemek zorunda değilsiniz. İgdas online işlemlerden güncel sayac m3 ünü yazıp hesapla butonuna basarak tahakkuk faturası oluşturabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Servet Aydın yazdı: İlk doğalgaz faturam geldi. 510 tl ile melaba dedi salon da 26 olmazsa şortla nasıl gezerdik 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: salon da 26 olmazsa şortla nasıl gezerdik Bıyıklı karışmasa emelime ulaşıyordum 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Servet Aydın yazdı: Bıyıklı karışmasa emelime ulaşıyordum eve girişte yaş sınırı mı koysak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: eve girişte yaş sınırı mı koysak Ve cinsiyet lütfen. Az beni de düşünün 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Kasım Paylaş 3 Kasım (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Evden şarjı bitirdiler Elektrikli aracı alalı 5 ay oldu. 10 bin km yi geçtik. Şarjı her pazar 11kw ile evden yapıyorum. ayda 4 defa %20-%100'e şarj ediyorum. haftalık 400km civarı yol yapıyoruz. Buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, 18k BTU klima, elektrikli ocak, 1 oyun pc ve 2 notebook çalışıyor. Fatura ortada 3 Kasım tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Erdoğan Temur yazdı: Elektrikli aracı alalı 5 ay oldu. 10 bin km yi geçtik. Şarjı her pazar 11kw ile evden yapıyorum. ayda 4 defa %20-%100'e şarj ediyorum. haftalık 400km civarı yol yapıyoruz. Buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, 18k BTU klima, 1 oyun pc ve 2 notebook çalışıyor. Fatura ortada @Doğan Arşiray Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce almanya'da parekende doğalgaz ücreti 1kwh 9 cent yani 3,3 tl türkiye'de istanbulda 1kwh gaz 1,7 cent, yani 0,65 tl bu adamlar gazı alaska'dan mı getiriyor nedir Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bedava ısınıyoruz. %80 İskonto olayı kalkınca coşacak faturalar. Geliyor gelmekte olan 81 m3 840 TL geldi daha yanmadı doğru düzgün Geçen sene 138 m³ 855 TL gelmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu adamlar gazı alaska'dan mı getiriyor nedir yok, sadece bugünden çocuklarının geleceğini yakıp ısınmıyorlar, tam tersine bugün gaz yakıp çalışıp üretirken , çocuklarına daha sıcak yarınlar bırakmaya çalışıyorlar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1kwh gaz 1,7 cent, m3 olarak ney ediyor bu? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yok, sadece bugünden çocuklarının geleceğini yakıp ısınmıyorlar, tam tersine bugün gaz yakıp çalışıp üretirken , çocuklarına daha sıcak yarınlar bırakmaya çalışıyorlar. m3 olarak ney ediyor bu? faturalarda kwh üstünden ücret hesaplanıyor. sıcaklık, basınç, ısıl değer değişken olduğu için toptancı düzeltme oranlarıyla çarpıyor. m3'te değişken gaz miktarı oluyor yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: faturalarda kwh üstünden ücret hesaplanıyor. sıcaklık, basınç, ısıl değer değişken olduğu için toptancı düzeltme oranlarıyla çarpıyor. m3'te değişken gaz miktarı oluyor yani balık ver bana sen tut 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Çağlar Bayur yazdı: m3 olarak ney ediyor bu? 81 m³ düzeltilmiş 73 m³, 788 kWh yazıyor benim faturada. 88 kuruşmuş kWh i faturaya göre. +%20 KDV ekleniyor tabi. 1,05 TL yani kWh i Yorum bağlantısı
Recommended Posts