İçeriğe Yönlendir

Doğalgaz, Elektrik ve Su Faturası

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

26 yaptım anektar paspasın altında

Paspasın olayım, beni al. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Geçen ay 198 kwh ile 222 lira gelen faturam elektrik faturam bu ay 163 kwh ile 226 lira geldi.

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Kotanın günde 7kwh e cıkması 1 şubattan geçerli olacağı için bu ayda kademeyi kitlediler bize.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile ile dolarların kime nasıl satıldı sorusundan elektrikte kotaya ikna oldu gündem :mangal:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

Geçen ay 198 kwh ile 222 lira gelen faturam elektrik faturam bu ay 163 kwh ile 226 lira geldi.

elimizde çok önemli bir silah var, kullanmamak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
vesile ile dolarların kime nasıl satıldı sorusundan elektrikte kotaya ikna oldu gündem :mangal:

elimizde çok önemli bir silah var, kullanmamak.
O silahın etkisi geçti abey. Şimdi çin atasozlu olanı var.
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

Bu da yan oda kampanyası olsun.. :D Geçem bir tane birkaç yüzyıllık olanı elime geçti, camda uydurdum gaz yağı bulursam ateşleyeceğim.. Bakalım is yapacak mı ?

https://www.trendyol.com/sehrimostarkirk1/gaz-lambasi-2-li-set-400-ml-kokusuz-yag-1-metre-fitil-set-p-166769679

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bu da yan oda kampanyası olsun.. [emoji3] Geçem bir tane birkaç yüzyıllık olanı elime geçti, camda uydurdum gaz yağı bulursam ateşleyeceğim.. Bakalım is yapacak mı ?

https://www.trendyol.com/sehrimostarkirk1/gaz-lambasi-2-li-set-400-ml-kokusuz-yag-1-metre-fitil-set-p-166769679
Yav lütfen gaz yağı kuyruğuna mi girelim bide [emoji28]
çin olmadan adam çarpmakmı?
Yok Arapça güneşlik anlamına gelen kelime [emoji28]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Zamlanmış bu... 60-70 liraydı.. 

dünden beri moda satın alan çoğalmış olabilir :rofl: nasıl bir zaman denk geldiysek

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Bugün elektrik faturası geldi. Aslında geçen ay ile aynı kullandık ama havanın daha soğuk olması sebebiyle kombinin daha fazla elektrik tükettiğini düşündüm. 

EoF4pe.jpg

Son altı ay elektrik faturası TL/kWh oranı 

Eylül - 0,91 TL/kWh

Ekim - 0,91 TL/kWh

Kasım - 0,91 TL/kWh

Aralık - 0,91 TL/kWh

Ocak - 1,18 TL/kWh

Şubat - 1.45 TL/kWh 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Eve gelince faturayı daha ayrıntılı inceledim. 210 kWh'lık kısım 1,124105 TL'den hesaplanmış = 236 TL tutmuş. 27,38 kWh'lık kısım da 1,678312 TL'den hesaplanmış = 45,96 TL. Tüketim bedeli 282 TL, fatura tutarı 344,80 TL. 

Demek ki geçen ay biz zamlı kullanmamışız. Esas zamlı faturalar bu ay gelecek. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Gedik yazdı:

Demek ki geçen ay biz zamlı kullanmamışız. Esas zamlı faturalar bu ay gelecek. 

ocal ayındaki faturaların bir bölümü aralık 2021 sarfiyatı idi, onlarda eski zamsız güzel yıllardan kalma id, şubat itibarı ile gelecek o güzel aydınlık ışıl ışıl faturalar, vesile ile bu kw ların maliyeti 32Kuruş, bize satan dağıtım şirketlerine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

ocal ayındaki faturaların bir bölümü aralık 2021 sarfiyatı idi, onlarda eski zamsız güzel yıllardan kalma id, şubat itibarı ile gelecek o güzel aydınlık ışıl ışıl faturalar, vesile ile bu kw ların maliyeti 32Kuruş, bize satan dağıtım şirketlerine.

Zaten zammı devlet yapmıyor dedi abi şey adı neydi onun ...

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Zaten zammı devlet yapmıyor dedi abi şey adı neydi onun ...

ben de ingiliz lorduyum zaten 5 çayım nerde yahu :keyifli:

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

ciddi ciddi güneş panellerini araştırıyorum. 550tl elektrik geldi ki önümüzdeki yıllarda bu daha da artacak gibi, bir anda %125 artabilen bir enerji söz konusu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu gün Birleşik Arap emirliği tüm kozlarını oynuyor. Çok tuhafıma gitti. İnsan bir hayırdır der yahu. Araplar bize yakınlaşmaya dünden razı ise ucuz gaz ve petrol verirlermi. 

Mühteşem havalı karşılamalar, Burj kalifada İstiklal marşı, 400 kirpi satışı derken birde bu çıktı. El zayed , Erdoğan'a ikinci evine hoş geldin demiş... :D Abi parşar geliyormu paralar. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Çok tuhafıma gitti. İnsan bir hayırdır der yahu.

senin evi bana 50 bin e sat içinde kiracı olarak benim istedğim rakama otur, 7/24 led panodan ismini yazdırırım?

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

senin evi bana 50 bin e sat içinde kiracı olarak benim istedğim rakama otur, 7/24 led panodan ismini yazdırırım?

Yoh daha niler 🀄

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Yoh daha niler 🀄

çok havalı karşılama da yaparım bak konfeti felen atarım üstüne?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...