Köksal Yılmaz 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Bana bugün taze geldiDoğalgaz 555 tl kariyer rekorumSu 60 tl Doğalgazın son 3 faturasının tutarını mt3 e böldüm, 2.35 - 2.5 - 3 tl çıktı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Yurdaer Elay yazdı: Yalıtım çok önemli.. Koridorun bize katkısı yok denecek kadar az çünkü ev yamaçta ve yaz kış sürekli aşağıdan eser Bizi en çok alt komşunun kombiyi kullanıp kullanmaması etkiliyor. Pet şişede o kadar basınç etkisi olmaz kanımca Hiç açılmamış pet şişenin biri mutfak balkonunda kalmıştı anında donuyor valla. Öyle koridor değil yav cephedeki soğuğu içeriye taşıyan elemanlar. Doğrama, doğrama altında mermer varsa, çift tuğla arası yalıtımlarda kolon kirişten gelen soğuk, alttan üstten gelen soğuk gibi hocam 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 46 dolar doğalgaz gelmiş 28 günlük, dolarla yazınca bi rahatlama geldi.Elentrik henüz yok camda bekliyoruum. 1 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Bu konu psikolojik olarak bana çok faydalı oluyor. Bizde fatura ayın 14'ü gibi kesiliyor. Bana fatura gelinceye kadar burada okuduğum rakamlar bana gelecek olan faturaya alışmamı sağlıyor. Alıştıra alıştıra yani. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Serkan Toker yazdı: Üstten aşağı doğru donmasını da açıklayın hemen.. Göllerde üstten donuyor.. Abi su üstten donar, balık baştan kokar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Abi su üstten donar, balık baştan kokar. Çinli ata sözüne benziyor bu ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çinli ata sözüne benziyor bu ? namaz kılıyor musun? ben değil ama renault clio Poşet ister misiniz? yok, clio’ya koyacağım 1 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: namaz kılıyor musun? ben değil ama renault clio Poşet ister misiniz? yok, clio’ya koyacağım Bu çok uydurma oldu 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 32 günlük doğalgaz 568 lira geldi. 218 m3 yanmış. vergiler dahil m3 ü 2.6 lira falan. Sizin faturaları duyunca Allah bereket versin. 🙃 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Bu konu psikolojik olarak bana çok faydalı oluyor. Bizde fatura ayın 14'ü gibi kesiliyor. Bana fatura gelinceye kadar burada okuduğum rakamlar bana gelecek olan faturaya alışmamı sağlıyor. Alıştıra alıştıra yani. Ben devam edeyim 82.42 dolar geldi.. :)) 2 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Kömür yaksanız ne olacak bir arkadas sadece abi odun olmuyor diyor günde yarım torba kömür yetmiyor diyor torbası 90 lira aya vurunca 1500 tl ediyor sobalı evin ısınması 2 odada ancak ısınırsın onlada pompada dogalgaz m3 12,30 lira dogalgaz hala ucuz ama nereye kadar gider bu ucuzluk görecegiz 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 (düzenlendi) bilemiyorum. gerçekten. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Poşet ister misiniz? yok, clio’ya koyacağım 8 Şubat 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali abi sabah kalkmadan silinsin bari Doğan Arşiray yazdı: bilemiyorum. gerçekten. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Sadece Ocak ve şofben için doğalgaz faturası 128 TL geldi. Genelde 70 TL civarında idi en fazla. Isınma merkezi bekliyoruz onu da. Bu arada Ispartada elektrik faturalarını 1 ay ertelediler. İyilik mi yaptılar anlamadım. Önümüzdeki ay çift fatura ödemek daha zor olacak. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Abi su üstten donar, balık baştan kokar. Kavunu yiyen kabuğunda kayar.. 🤓 Mert Gülkokan yazdı: Ohhhhhhh köküne kadar 2 oda bir salon ev bitişik nizam altta dükkan ev komple kuzey cephe Çok soğuk bir ay geçirdik evde termostat 23 dereceye ayarlı Çok yakmış senin kombi.. Ev küçük ama cephe ters maalesef, alt üst komşu var mı onlar yakmıyor mu ? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Serkan Toker yazdı: Kavunu yiyen kabuğunda kayar.. 🤓 3 kavun yeter tr de kaymaya 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Ohhhhhhh köküne kadar 2 oda bir salon ev bitişik nizam altta dükkan ev komple kuzey cephe Çok soğuk bir ay geçirdik evde termostat 23 dereceye ayarlı gördüğün gibi şato olmasıyla ilgisi yok işin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 evin çevre alanı 3 kat dan fazla ama öyle düşünürsen. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Hem evde atletle geziyorsunuz hemde doğalgaz fazla geldi diye şikayet ediyorsunuz. Sizi gidi atletliler sizi. Goca Çorum’un doğalgaz müdürü yalan mı söylüyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Yuh, olur mu böyle ya. Bir de diş fırçalarken musluğu kapat diyenler var. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Ohhhhhhh köküne kadar 2 oda bir salon ev bitişik nizam altta dükkan ev komple kuzey cephe Çok soğuk bir ay geçirdik evde termostat 23 dereceye ayarlı Evde küçük bebek yoksa 23 °C yüksek bir ayar. WHO diyor ben demiyorum 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 İbrahim Arslan yazdı: Evde küçük bebek yoksa 23 °C yüksek bir ayar. WHO diyor ben demiyorum Doğru, ama yerler soğuksa 25 dereceye getirsen yine ısınamazsın. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Elektrik 435 TL Doğalgaz 1875 TL 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Hem evde atletle geziyorsunuz hemde doğalgaz fazla geldi diye şikayet ediyorsunuz. Sizi gidi atletliler sizi. Goca Çorum’un doğalgaz müdürü yalan mı söylüyor. Çorum denmiş bildirim geldi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts