Tansu Kalafatoğlu 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Ahmet İhsan Akşen yazdı: 81 m³ düzeltilmiş 73 m³, 788 kWh yazıyor benim faturada. 88 kuruşmuş kWh i faturaya göre. +%20 KDV ekleniyor tabi. 1,05 TL yani kWh i Üstte yazdığım fiyata kdv dahil değilmiş. Ekleyince 0,78 tl/kwh ediyor. sizin dağıtıcı kim? Ben igdaş’tan bakıyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: almanya'da parekende doğalgaz ücreti 1kwh 9 cent yani 3,3 tl türkiye'de istanbulda 1kwh gaz 1,7 cent, yani 0,65 tl bu adamlar gazı alaska'dan mı getiriyor nedir düzeltme. Kdv eklemeyi unutmuşum istanbulda 0,78 tl/kwh Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: sizin dağıtıcı kim? Ben igdaş’tan bakıyorum Antalya Korkuteli, enerya. Maalesef iklime göre fiyatlandırma var ama Korkuteli Antalya gibi sıcak bir memleket değil. Şuan 7 derece gece 2 dereceye kadar düşüyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: adamlar gazı alaska'dan mı getiriyor nedir Bizde devlet desteği çok fazla doğalgazda. Destek kalkar da olması gereken fiyatlara çıkarsa doğalgaz fiyatı tezek yakmaya başlarız gibi. 1929 kWh ve 1.280 TL ödedim geçen sene en yüksek. 3,3 TL olsa 6500 TL fatura gelir aylık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce istanbulda suya ödediğim fatura elektrik ve doğalgazdan fazla şu an. Bence başlığa suyu da katalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce hah elektrik faturana zam yapsınlar bunu okuyunca Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hah elektrik faturana zam yapsınlar bunu okuyunca Asgari ücret belli olsun. Yapıştıracaklar zaten Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce 3 aylık faturam 1090 TL geldi. İbrahim Arslan yazdı: Okunmasını beklemek zorunda değilsiniz. İgdas online işlemlerden güncel sayac m3 ünü yazıp hesapla butonuna basarak tahakkuk faturası oluşturabilirsiniz. Dediğiniz gibi yaptım işe yaradı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Daha durun, elektrikli arabası olanın evine 2. elektrik saatide gelir, arabana özel tarife, yok öyle benzinden kaçıp vergi ödememek... Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Daha durun, elektrikli arabası olanın evine 2. elektrik saatide gelir, arabana özel tarife, yok öyle benzinden kaçıp vergi ödememek... Dolaylı yönden... https://www.tgrthaber.com/ekonomi/yeni-duzenleme-elektrikli-aracini-evinden-sarj-edenleri-uzecek-o-tarihten-itibaren-devlet-destegi-kalkacak-2983553?s=1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Siteyi mi yıkıyon naapıyon bize 1400 tl geldi iki aylik. kacak mi var diye merak ediyorum. ya asiri zam gordu fiyat yada bosa gidiyor su, su filtresinden filan. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Aytac Sakal yazdı: Dolaylı yönden... https://www.tgrthaber.com/ekonomi/yeni-duzenleme-elektrikli-aracini-evinden-sarj-edenleri-uzecek-o-tarihten-itibaren-devlet-destegi-kalkacak-2983553?s=1 bu daha başlangıç... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bu daha başlangıç... Daha büyük şeyler olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Daha büyük şeyler olacak 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Daha büyük şeyler olacak Yahşi batı... 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda suya ödediğim fatura elektrik ve doğalgazdan fazla şu an. Bence başlığa suyu da katalım 11 metreküp için 169 lira ödedim. Orada metreküpü kaç lira? Ya da kaç metreküp için ne kadar ödedin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: bize 1400 tl geldi iki aylik. kacak mi var diye merak ediyorum. ya asiri zam gordu fiyat yada bosa gidiyor su, su filtresinden filan. Klozet damla damla kaçırsa 500tl temiz gidiyor boşa Yorum bağlantısı
Recommended Posts