Mehmet Göktürk 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2022’de tedaş raporu %11 https://www.tedas.gov.tr/FileUpload/MediaFolder/25819eac-d024-4308-891a-d248db8c1e0a.pdf elder dünki haberde %10 altına düştü dedi sektörlere göre dağılımı raporlamamış kaçak oranlarını raporlamamış vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Allah Allah, faturalarıma mesaj geliyor. Elektrik 1200 tl ama devlet yarısını ödedik size 600 tl fatura edeceğiz diyor. Doğalgazdada 2200 gelmiş ama 1200 tl ödedik siz 1000 tl ödeyiceksiniz diye mesaj atmışlar. Benim faturalaeım zaten bu rakamlarda geliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: Allah Allah, faturalarıma mesaj geliyor. Elektrik 1200 tl ama devlet yarısını ödedik size 600 tl fatura edeceğiz diyor. Doğalgazdada 2200 gelmiş ama 1200 tl ödedik siz 1000 tl ödeyiceksiniz diye mesaj atmışlar. Benim faturalaeım zaten bu rakamlarda geliyor. zate biz ödüyorduk haberiniz olsun demeye çalışıyorlar. "biz" kim zaten parayı sen alıyorsun. Özelleştirirken düşünecektin dağıtım bedelinin nerelere gideceğini. Özelleştirirken aldın parayı? 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2014-2019 arasında üretilmiş doğalgaz sayacı kullananların gaz şirketine başvurup yenisiyle değişim talep etmesi gerekiyormuş. Değişim ücretsiz. Değişmeyene 10 bin lira ceza Uygulama saçma. Sayacı her ay ölçen kişi bunu herkesten iyi yapar. Ne diye vatandaşa yüklemişler bu sorumluluğu Benim saati de değiştirmişlerdi altı ay önce,sağ olsun takan arkadaş saat in binaya giren çıkışını test etmeden takıp gitmiş,kombi değişiminde tesisiatçı sistemde kaçak var dedi,başka bir tesisatçı sorunu çözdü bana 1500e mal oldu,sorarsak saat ücretsiz değişti. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 04:37 Paylaş Salı 04:37 Fatih Uzun yazdı: Benim saati de değiştirmişlerdi altı ay önce,sağ olsun takan arkadaş saat in binaya giren çıkışını test etmeden takıp gitmiş,kombi değişiminde tesisiatçı sistemde kaçak var dedi,başka bir tesisatçı sorunu çözdü bana 1500e mal oldu,sorarsak saat ücretsiz değişti. hakem heyetine başvuru yapabilirdiniz aslında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:37 Paylaş Salı 14:37 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hakem heyetine başvuru yapabilirdiniz aslında kaç saatte karar çıkar? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Salı 15:10 Paylaş Salı 15:10 Çağlar Bayur yazdı: kaç saatte karar çıkar? Ustalarda biliyor nasılsa kimse uğraşmaz diye saalayıp takıp gidiyorlar,işin tuhafı saatden sonra kaçak var 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 17:10 Paylaş Salı 17:10 Çağlar Bayur yazdı: kaç saatte karar çıkar? 6 ay sonra çıksın önemli değil. İşin peşini bırakmamak adına yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:28 Paylaş Salı 19:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 6 ay sonra yaz biter bir sonraki kışa , olur aslında mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 14:17 Paylaş Cuma 14:17 12m3 suya 500 lira yazmış ibb. m3’ü 41 lira. Daha pahalı ilimiz var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 17:31 Paylaş Cuma 17:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12m3 suya 500 lira yazmış ibb. m3’ü 41 lira. Daha pahalı ilimiz var mı? Çöp dahil mi hariç mi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Cuma 18:43 Paylaş Cuma 18:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12m3 suya 500 lira yazmış ibb. m3’ü 41 lira. Daha pahalı ilimiz var mı? 10 m³ 404 TL. Asat Antalya 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 18:55 Paylaş Cuma 18:55 Mehmet Göktürk yazdı: Çöp dahil mi hariç mi Çöpü ayırıp neden yazayım fatura totali Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 19:54 Paylaş Cuma 19:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çöpü ayırıp neden yazayım fatura totali Çünkü çok çöp çıkaran bir mahalledesin. adam çöpü almasın mı? lineer değil çünkü su parası. Yani A+BX Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 20:27 Paylaş Cuma 20:27 bahçede hortumu yarım açık bırakmışım. ana vanadan kısıktı ama sabah akadar akmış, aylık 1540 tl geldi... yine iyi bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 20:54 Paylaş Cuma 20:54 Doğan Arşiray yazdı: bahçede hortumu yarım açık bırakmışım. ana vanadan kısıktı ama sabah akadar akmış, aylık 1540 tl geldi... yine iyi bence. Amazonda damlama hortum var ama yaa, hortumu açık bıraktım aksın ulan kadar zengin olamadık nanet olsun Mehmet Göktürk yazdı: Çünkü çok çöp çıkaran bir mahalledesin. adam çöpü almasın mı? lineer değil çünkü su parası. Yani A+BX Mahallenin çöpü değişmedi. Ama su faturası elektrikle aynı oldu. Eskiden su ve elektrik faturası arasında kat kat fark vardı. Hadi elektrik üretimi direkt dışa bağlı ama su tedariği teçhizat harici bağlı değil. Belki onun da çoğu yerlidir. Bu fark nasıl kapandı anlayamadık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 21:17 Paylaş Cuma 21:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amazonda damlama hortum var ama yaa, hortumu açık bıraktım aksın ulan kadar zengin olamadık nanet olsun Mahallenin çöpü değişmedi. Ama su faturası elektrikle aynı oldu. Eskiden su ve elektrik faturası arasında kat kat fark vardı. Hadi elektrik üretimi direkt dışa bağlı ama su tedariği teçhizat harici bağlı değil. Belki onun da çoğu yerlidir. Bu fark nasıl kapandı anlayamadık su tedariğinin önemli bölümü dışa bağlı. pompalama, ilaç, klor, cart curt. Dışa bağlı olması da değil sonuç olarak pahalı. dürüm de pahalı. Adama derler git o zaman barajda duş al. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 21:24 Paylaş Cuma 21:24 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amazonda damlama hortum var ama yaa, hortumu açık bıraktım aksın ulan kadar zengin olamadık nanet olsun Mahallenin çöpü değişmedi. Ama su faturası elektrikle aynı oldu. Eskiden su ve elektrik faturası arasında kat kat fark vardı. Hadi elektrik üretimi direkt dışa bağlı ama su tedariği teçhizat harici bağlı değil. Belki onun da çoğu yerlidir. Bu fark nasıl kapandı anlayamadık unutmuşum la. uşak izindeydi. ondan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:26 Paylaş Cuma 21:26 havalimanındaki muz dünyanın en pahalısı ise, vardır suyun da bir hikmeti , itabardır biz anlamayız Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce kWh i 4.60 lira ise arabayı dışarıdan şarj etmek daha mantıklı. Dışarıda AC 5.70 zaten. DC de 9 lira falan. Eve charger kurdurmaya değmez. (Bende güneş santrali olduğu için durum farklı.) Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: kWh i 4.60 lira ise arabayı dışarıdan şarj etmek daha mantıklı. Dışarıda AC 5.70 zaten. DC de 9 lira falan. Eve charger kurdurmaya değmez. (Bende güneş santrali olduğu için durum farklı.) O paraya şarj kaldı mı? Tesla SC hariç. ben sitede indirimli 6,63’trn alıyorum AC’yi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts