Tansu Kalafatoğlu 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Ahmet İhsan Akşen yazdı: 81 m³ düzeltilmiş 73 m³, 788 kWh yazıyor benim faturada. 88 kuruşmuş kWh i faturaya göre. +%20 KDV ekleniyor tabi. 1,05 TL yani kWh i Üstte yazdığım fiyata kdv dahil değilmiş. Ekleyince 0,78 tl/kwh ediyor. sizin dağıtıcı kim? Ben igdaş’tan bakıyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: almanya'da parekende doğalgaz ücreti 1kwh 9 cent yani 3,3 tl türkiye'de istanbulda 1kwh gaz 1,7 cent, yani 0,65 tl bu adamlar gazı alaska'dan mı getiriyor nedir düzeltme. Kdv eklemeyi unutmuşum istanbulda 0,78 tl/kwh Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: sizin dağıtıcı kim? Ben igdaş’tan bakıyorum Antalya Korkuteli, enerya. Maalesef iklime göre fiyatlandırma var ama Korkuteli Antalya gibi sıcak bir memleket değil. Şuan 7 derece gece 2 dereceye kadar düşüyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: adamlar gazı alaska'dan mı getiriyor nedir Bizde devlet desteği çok fazla doğalgazda. Destek kalkar da olması gereken fiyatlara çıkarsa doğalgaz fiyatı tezek yakmaya başlarız gibi. 1929 kWh ve 1.280 TL ödedim geçen sene en yüksek. 3,3 TL olsa 6500 TL fatura gelir aylık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:24 Paylaş Dün saat 15:24 istanbulda suya ödediğim fatura elektrik ve doğalgazdan fazla şu an. Bence başlığa suyu da katalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:04 Paylaş Dün saat 17:04 hah elektrik faturana zam yapsınlar bunu okuyunca Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 17:20 Paylaş Dün saat 17:20 Çağlar Bayur yazdı: hah elektrik faturana zam yapsınlar bunu okuyunca Asgari ücret belli olsun. Yapıştıracaklar zaten Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce 3 aylık faturam 1090 TL geldi. İbrahim Arslan yazdı: Okunmasını beklemek zorunda değilsiniz. İgdas online işlemlerden güncel sayac m3 ünü yazıp hesapla butonuna basarak tahakkuk faturası oluşturabilirsiniz. Dediğiniz gibi yaptım işe yaradı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Daha durun, elektrikli arabası olanın evine 2. elektrik saatide gelir, arabana özel tarife, yok öyle benzinden kaçıp vergi ödememek... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Daha durun, elektrikli arabası olanın evine 2. elektrik saatide gelir, arabana özel tarife, yok öyle benzinden kaçıp vergi ödememek... Dolaylı yönden... https://www.tgrthaber.com/ekonomi/yeni-duzenleme-elektrikli-aracini-evinden-sarj-edenleri-uzecek-o-tarihten-itibaren-devlet-destegi-kalkacak-2983553?s=1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Siteyi mi yıkıyon naapıyon bize 1400 tl geldi iki aylik. kacak mi var diye merak ediyorum. ya asiri zam gordu fiyat yada bosa gidiyor su, su filtresinden filan. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Aytac Sakal yazdı: Dolaylı yönden... https://www.tgrthaber.com/ekonomi/yeni-duzenleme-elektrikli-aracini-evinden-sarj-edenleri-uzecek-o-tarihten-itibaren-devlet-destegi-kalkacak-2983553?s=1 bu daha başlangıç... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bu daha başlangıç... Daha büyük şeyler olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Daha büyük şeyler olacak 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Daha büyük şeyler olacak Yahşi batı... 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda suya ödediğim fatura elektrik ve doğalgazdan fazla şu an. Bence başlığa suyu da katalım 11 metreküp için 169 lira ödedim. Orada metreküpü kaç lira? Ya da kaç metreküp için ne kadar ödedin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bize 1400 tl geldi iki aylik. kacak mi var diye merak ediyorum. ya asiri zam gordu fiyat yada bosa gidiyor su, su filtresinden filan. Klozet damla damla kaçırsa 500tl temiz gidiyor boşa 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce kasım ayında toki merkezi sisteme ankarada 350 tl ödedim doğalgaz için Elektrik 250 tl aidat 600 tl kasım ayının 2 haftası annem ve babam geldi normalde tek yaşıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda suya ödediğim fatura elektrik ve doğalgazdan fazla şu an. Bence başlığa suyu da katalım su gökten geliyor. elektrik ve doğalgaz satın alınıyor. tüm kapıcılar süpürge kullanmadan fışkırtma ile sokak yıkıyor. Tabi bu dediğiniz mevcut belediyelere laf çakmak için bazı sosyal medyada çok da kullanılıyor. Su bence hala ucuz. Ama konuya dahil edilebilir. edilse iyi olur. Ali Cihangiroğlu yazdı: bu daha başlangıç... Bu arkadaşlar zam yapmadık demek için zam anlamında operasyon yapmaya çalışıyor ama bahsettikleri yüksek tüketimli abone olma süreçleri ayşe teyzenin yapabileceği türde değil bu süreçlerin hızlandırılması yeniden yazılım yazılması lazım. Çok hazırlık yapılmadı. Bence sistem tıkanabilir. Erteleme gelebilir. Düz zam yapsalar çok daha mantıklı olur. Öbürü oldukça karmaşık ve sorunlara gebe bir süreç. Bu yüksek tüketimli abonelerin çok çok önemli bölümünün elektrikli aracı felan yok. normal tüketici. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bizim gibi doğalgazı olmayan bölgede yaşayıp klima, ısı pompası ile ısınan evler için çok yazık olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bizim gibi doğalgazı olmayan bölgede yaşayıp klima, ısı pompası ile ısınan evler için çok yazık olur. Türkiye'nin sorunu "tutarsızlık".. şak öyle şak böyle.. yarının garantisi yok. vergi mi gelir istisna mı gelir vs. belirsiz. bu durumda kim iş kurmak ister ki? Dersin ki aylık 500 kw üstü şu para... bitti. hep tedirgin edici kararlar. adım atmayı engelleyici. binlerce kişi togg almaktan vazgeçti. ne odu şimdi? Neticede zam gelmesi zaten gerekliydi elektriğe. gaza... ilkokula 5 yaşında başlanacak dediler çocuğu yolladık sonra vazgeçtiler... müfredatta ise düzenleme yapmadılar. 1. sınıf konusunu 5 yaşında çocuğa dayadılar. yaz saati desen öyle. herşey öyle. belirsiz.. seçimin ne zaman yapılacağı bile ülkede belirsiz. kar tatili bile belirsiz. gece saat 12 de duyurusu yapılıyor çoğu kez millet yatmış oluyor. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: şak öyle şak böyle uruguay köftesi yolda hocam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: uruguay köftesi yolda hocam saatleri ayarlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: 11 metreküp için 169 lira ödedim. Orada metreküpü kaç lira? Ya da kaç metreküp için ne kadar ödedin? m3’ü 32,25 lira istanbulda. Sizin iki katınız 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: yada bosa gidiyor su, su filtresinden filan. Kaç lt arıtıyorsan en az iki katı çöpe gidiyor; kesin su oranı %25 ile %75 arasında değişebilir. Bu, her 1 litre içme suyu üretimi için ortalama olarak 3 ila 4 litre atık su olacağı anlamına gelir. Ancak, bazı su arıtma cihazları daha yüksek verimlilikle çalışarak daha az atık su üretirler. 3 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben ısı pompasıyla ısınıp klima ile serinleyen biri olarak bu sınırın tam üstündeyim. Fakat şöyle de bir durum var. Su faturam elektrik faturamdan fazla. 600 küsur lira su faturası geldi bu ay ve elektrik 490₺. Isı pompasını 1 hafta önce açtık, bismillah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Kaç lt arıtıyorsan en az iki katı çöpe gidiyor; kesin su oranı %25 ile %75 arasında değişebilir. Bu, her 1 litre içme suyu üretimi için ortalama olarak 3 ila 4 litre atık su olacağı anlamına gelir. Ancak, bazı su arıtma cihazları daha yüksek verimlilikle çalışarak daha az atık su üretirler. Çöpe gitmesine gerek yok tuvalete verebilirsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts