Mehmet Ozyurek 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Murat Sürmeli yazdı: Evden şarjı bitirdiler Daha 15 gün olmamıştır.. Çağlar'a dedim ki, bu elektrikli arabaların evde şarj edilmesinde ciddi bir ötv kaybı var. Buna bir şeyler düşünürler.. Çok sürmedi. düşünmüşler. 1 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Murat Sürmeli yazdı: Evden şarjı bitirdiler evde günlük 7kwh kullansak, ayda 210kwh eder. kaldı 207kwh bu da şehir içi tüketimde aylık 1200km eder. bence normal tüketimli kişi için yeterli. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: evde günlük 7kwh kullansak, ayda 210kwh eder. kaldı 207kwh bu da şehir içi tüketimde aylık 1200km eder. bence normal tüketimli kişi için yeterli. Villası olanlar için dedim Mehmet Ozyurek yazdı: Daha 15 gün olmamıştır.. Çağlar'a dedim ki, bu elektrikli arabaların evde şarj edilmesinde ciddi bir ötv kaybı var. Buna bir şeyler düşünürler.. Çok sürmedi. düşünmüşler. Çağlar abi yaymaz bu lafı emmi, kesin başka birine daha dedin 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Murat Sürmeli yazdı: Villası olanlar için dedim Çağlar abi yaymaz bu lafı emmi, kesin başka birine daha dedin Yoksa Mehmet abi Cendere Cendere 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Normal kullanıcıları etkilemez, evden şarj edenleri ve zenginleri ilgilendiriyor gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim Paylaş 31 Ekim bişi olmaz kwh leri hesaplamak ta yorucu matematik işi , aç pencereleri kökle gazı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanırım tamamı Mahkemeden döner Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Mahkemeden döner mtv de döner demiştik. meğer bize doğru dönmüş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Mahkemeden döner sorum geldi; ama sormayacağım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Ben çok uzun süredir doğalgaz faturası ödemiyorum. Sizce bu ay ödermiyim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: mtv de döner demiştik. meğer bize doğru dönmüş bu döner. Çünkü 1 kw ile kaçıran normal vatandaşlar olacak. evinde ekmek yapan var yemek yapıp işyerine satan kadınlar var. Bir sürü özel durum var. Herkes villada oturup puro içmiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: bu döner. Çünkü 1 kw ile kaçıran normal vatandaşlar olacak. %10 + hata payı koysak? Mehmet Göktürk yazdı: yemek yapıp işyerine satan kadınlar var vergisini veriyor muymuş? Mehmet Göktürk yazdı: evinde ekmek yapan var. Herkes villada oturup puro içmiyor. evinde ekmek yapan ailede bence puro içiliyordur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: %10 + hata payı koysak? vergisini veriyor muymuş? evinde ekmek yapan ailede bence puro içiliyordur. Bu EYP lilerin işine benzer hata payı da olsa. Kademeli tarife yaparlar ki zaten bu doğru olur. Eskiden iki kademe idi şimdi üç ya da 4 kademe olmuş olur. Alacağını alır yine. Vergisini tabi vermiyor. Onlara dokunamazsın onlar "oy". Evinde pizza yapan tanıyom. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Evinde pizza yapan tanıyom. İşte o fakir işi hocam. Ama ekmek 10 lira 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşte o fakir işi hocam. Ama ekmek 10 lira Satmak için yapıyor. İzmirde bir arkadaşım. Evet 100-150 liraya satıyor ama kendi için yapmıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Bkz: https://www.statista.com/statistics/263492/electricity-prices-in-selected-countries/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Satmak için yapıyor. İzmirde bir arkadaşım. Evet 100-150 liraya satıyor ama kendi için yapmıyor kaç yıllık maya kullanıyor? Biz 250’den aşağı yemiyoruz mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Ali Darbaz yazdı: Ben çok uzun süredir doğalgaz faturası ödemiyorum. Sizce bu ay ödermiyim gaz saati mi bozuk? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Mahkemeden döner Hangi mahkemeden ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Hangi mahkemeden ? It's the not mahkemesi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Bkz: https://www.statista.com/statistics/263492/electricity-prices-in-selected-countries/ 0,002 dolar ile İran çok iyiymiş. Norveç'le en üsttekiler arasında 3 kat fark olması da iyiymiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Çağlar Bayur yazdı: gaz saati mi bozuk? Ödeme yapıyormuşum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Kasım Paylaş 1 Kasım 100 tl lik fatura mı olur, ocak filan yokmu? şofben yokmu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Paylaş 1 Kasım (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: 100 tl lik fatura mı olur, ocak filan yokmu? şofben yokmu? Şofben yok kombi var doğal gaz ocağı var 1 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts