Fatih Evcin 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kaçak hat mı var evde O nası su yarısı komşudan 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Garajda farkedilmiyor da çıkınca rakam büyükçe büyüyor. Batıkentte -9 la işe geldim en soğuk Bende yarı kapalı otopark var. Arabanın içinde donmayan su dışarı çıkarıp kapağını açınca elimde dondu.. 8 Şubat 2022 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 (düzenlendi) artık zamanı geldi aha dur benzin zammı konusuna koyayım esas 8 Şubat 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Serkan Toker yazdı: Bende yarı kapalı otopark var. Arabanın içinde donmayan su dışarı çıkarıp kapağını açınca elimde dondu.. Abi bunda bir iş var Bu normal bir donma değil ne kattın içine Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: artık zamanı geldi aha dur benzin zammı konusuna koyayım esas Ne akılsız insanlar var memlekette. Videonun getirisi ne kadar fazla da böyle bir şey yapıyorlar acaba... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Abi bunda bir iş var Bu normal bir donma değil ne kattın içine Bir gün önce aynısı olmuştu ama video çekmedim. Ertesi gün aklıma geldi çocukları beklerken video çekeyim dedim. Hiç bir hile hurda yok valla, normal bildiğin Bimden alınma elmacık küçük su.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Serkan Toker yazdı: Bende yarı kapalı otopark var. Arabanın içinde donmayan su dışarı çıkarıp kapağını açınca elimde dondu.. kritik bir ısıda ondan öyle oluyor. ayrıca yarı kapalı olan otopark değil şişe bence Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: kritik bir ısıda ondan öyle oluyor. ayrıca yarı kapalı olan otopark değil şişe bence İşte bir gün önce bir yudum içeyim diye açtım aynı şekilde dondu. Gündüz çözülmüş, ertesi gün yine deneyim dedim yine dondu. Kapağı bir gün önceden açmıştım yani ama arabanın içinde kapağı sıkı sıkı kapalı durdu gece.. Mondeo içeriye soğuk almıyor tepeden tırnağa kaliteli araba... Arabanın arkası tellerle kapalı ama rüzgar ve kar giriyor. Üst ve yanlar kapalı sadece.. 8 Şubat 2022 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 fizik kanunu, kapağı açınca etkiye tepki 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: fizik kanunu, kapağı açınca etkiye tepki Kapağı açmadan içemem, açarsam donar, donarsa içemem o zaman nasıl olacak ? Arabaya soğuk suyla veya buzla beyazlaşan sıvı koymak lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: fizik kanunu, kapağı açınca etkiye tepki kapağı açınca iç basınç düşüyordur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: 4 kat. o da kot farkında ötürü. saçma sapan birşey bana sorarsanız. olması gereken 3 kat idi. mantıklı bir 3 kat mantıksız 4 kattan daha verimli olurdu her anlamda. Senin mütevaziliğine hayranım doğan abi ciddi söylüyorum 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Suvas bozkırında 5lt lik yedek suyum bile kemik gibi donuyor Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yerini hatırlamıyorum ama Ankarada bir yer görmüştüm.. -8 i vardı Dikmen mi yoksa? Soğuk olmasıyla meşhurdur, hatta tekerlemesi bile var 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Kaçak hat mı var evde [emoji3] O nası su [emoji3] [emoji23] Lavaboları kısınca çok farketti. Suyu köklüyorsun az açılıyor. Birtek mutfak sonuna kadar açık.Birde örnek abdest alırken sağ ayağımdan sol ayağıma geçiş yaparken bile kapatırım. Suyun faturasından çok kendisi önemli. 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Lavaboları kısınca çok farketti. Suyu köklüyorsun az açılıyor. Birtek mutfak sonuna kadar açık. Tasarrufa katkısı inkar edilemez, bizim evin muslukları da kısıktır genelde. Ona rağmen 100 TL'den aşağı fatura görmüyoruz 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Gök yazdı: Senin mütevaziliğine hayranım doğan abi ciddi söylüyorum teşekkür ederim arkadaşım. elimden geldiği kadar. fazlası da zarardır ama. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Lavaboları kısınca çok farketti. Suyu köklüyorsun az açılıyor. Birtek mutfak sonuna kadar açık. Birde örnek abdest alırken sağ ayağımdan sol ayağıma geçiş yaparken bile kapatırım. Suyun faturasından çok kendisi önemli. Ben kış ayında banyodaki hortumların yerlerini değiştiririm Sıcak tarafı açınca su ısınmıyor. Hemen açınca sıcak su gelmediği için boşa sıcak su sayacım dönüyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tasarrufa katkısı inkar edilemez, bizim evin muslukları da kısıktır genelde. Ona rağmen 100 TL'den aşağı fatura görmüyoruz [emoji3] Ben kış ayında banyodaki hortumların yerlerini değiştiririm [emoji3] Sıcak tarafı açınca su ısınmıyor. Hemen açınca sıcak su gelmediği için boşa sıcak su sayacım dönüyor. [emoji3] [emoji3] Banyo yaparken önden kovayı doldururum sıcak su gelene kadar [emoji4]Çay suyu koyarken kombinin kalorifer de çalışırken kısık ayarda suyu açarım hem ev ısınır hem sıcak su gelmiş olur hem de ocakta daha az gaz harcarım [emoji23] Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Banyo yaparken önden kovayı doldururum sıcak su gelene kadar Çay suyu koyarken kombinin kalorifer de çalışırken kısık ayarda suyu açarım hem ev ısınır hem sıcak su gelmiş olur hem de ocakta daha az gaz harcarım Suyun suyu çıktı. 😃 1 Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 778 TL doğalgaz ısınma, 193 TL elektrik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Serkan Toker yazdı: Kapağı açmadan içemem, açarsam donar, donarsa içemem o zaman nasıl olacak ? Arabaya soğuk suyla veya buzla beyazlaşan sıvı koymak lazım.. Antifriz var arkadaşım ıspartakule’nin en tepesinde oturuyor. Sitede. Bilenler vardır. Rüzgarlı soğuk bir yer. Başakşehir in arkaları. Geçtiğimiz ay çok soğuktu. Evi benden büyük. Isınma için 280 lira fatura gelmiş. Bana 850 geldi doğalgaz. Hem de onun evi 23-24 derecede. Benimki 22 Isı yalıtım ve güzel tasarlanmış soğuk koridoru olmayan binalarda faturalar %50’den fazla fark ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Isı yalıtım ve güzel tasarlanmış soğuk koridoru olmayan binalarda faturalar %50’den fazla fark ediyor. Yalıtım çok önemli.. Koridorun bize katkısı yok denecek kadar az çünkü ev yamaçta ve yaz kış sürekli aşağıdan eser Bizi en çok alt komşunun kombiyi kullanıp kullanmaması etkiliyor. Mert Gülkokan yazdı: Basınç nedeniyle böyle oluyor şişedeki iç basınç yüzünden suyun donma noktası -10 misal yani o nedenle hala sıvı Kapak açık şişe iç basıncı atmosfer basıncı ile eşitlenince hızlıca donmaya başlıyor Pet şişede o kadar basınç etkisi olmaz kanımca Hiç açılmamış pet şişenin biri mutfak balkonunda kalmıştı anında donuyor valla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Antifriz var arkadaşım ıspartakule’nin en tepesinde oturuyor. Sitede. Bilenler vardır. Rüzgarlı soğuk bir yer. Başakşehir in arkaları. Geçtiğimiz ay çok soğuktu. Evi benden büyük. Isınma için 280 lira fatura gelmiş. Bana 850 geldi doğalgaz. Hem de onun evi 23-24 derecede. Benimki 22 Isı yalıtım ve güzel tasarlanmış soğuk koridoru olmayan binalarda faturalar %50’den fazla fark ediyor. Bizde yalıtımın kralı var da camlar alüminyum doğrama, metal soğuğu direk iletiyor. Merkezi sistem ısınma 697 lira geldi. 10. katta benim ev, google earthten baktım benden yukarıda bu şehirde sadece üst komşum var.. Mert Gülkokan yazdı: Basınç nedeniyle böyle oluyor şişedeki iç basınç yüzünden suyun donma noktası -10 misal yani o nedenle hala sıvı Kapak açık şişe iç basıncı atmosfer basıncı ile eşitlenince hızlıca donmaya başlıyor Üstten aşağı doğru donmasını da açıklayın hemen.. Göllerde üstten donuyor.. Yurdaer Elay yazdı: Pet şişede o kadar basınç etkisi olmaz kanımca Hiç açılmamış pet şişenin biri mutfak balkonunda kalmıştı anında donuyor valla. Mondeonun içinde duruyordu şişe diyorum kimse dikkate almıyor hocam. Sıradan bir araba değil, Mondeo... 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts