Çağlar Bayur 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli yaşanılan evde değil yahu .. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 125 liraya talimat verilmiş.. 2680 küsür gelmiş mesaj geldi ahahdhs birkaç ay önce yarısı bile gelmiyordu. 2 rig yakıyor durduramıyoruz. Allahtan 4-5 kat getirisi var fatura göze batmıyor. Yürü reyizz, alem lider görsün. Mehteri unutmadan Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 336 tl doğalgaz, babamlara 600 küsür gelmiş. 2 gün önce termostat taktırdım 350 tl'ye kendini amorti edecektir. 22 dereceye gelince duruyor, hem doğalgazdan hem elektrikten tasarruf sağlıyorum. Bu ay sonunda göreceğiz bakalım. Normalde ev ısısı minimumda hep açık bıraktığımızda 25 26 lardaydı, gerek yok o kadar sıcağa dedim, cebimiz yanmasın 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 256 TL elektrik faturası geldi... ''Boşanalım'' diye bende hanıma direk talimatı verdim... Herkes babasının evine gitsin... Çocuğu da haftasonundan haftasonuna görürüm... Başka türlü çıkamicaz bu işin içinden... 5 12 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Erkut Uysal yazdı: 256 TL elektrik faturası geldi... ''Boşanalım'' diye bende hanıma direk talimatı verdim... Herkes babasının evine gitsin... Çocuğu da haftasonundan haftasonuna görürüm... Başka türlü çıkamicaz bu işin içinden... Karikatürünü paylaşamıyorum ama boşanmak daha pahalı diyorlar 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli yaşanılan evde 119 kwh nasıl oluyor ya hu. Çamaşırlar elde mi yıkanıyor? Bulaşık makinesi? Saç kurutma? Blender? Buzdolabı fişini çekip yemekleri balkona mı koyuyorsunuz? Tv açmıyor musunuz? Bilgisayar kullanmıyor musunuz? Kombi suyu pompalamıyor mu? Hiç mi fırında yemek pişmiyor? Standart bir ev bence 150-160’dan az harcayamaz. Ki sizde çocuk da var Teyemmümü unutmuşsun Lütfen demeyi unuttun? 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Benim fatura da 35 günlük. Tüketimim toplamda az ama ödenecek para daha çok. Enerjisayı arayıp itiraz ettim. 1 ocakta uygulanacak zammı aralık ayında kullandığım kısma da yansıtmışlar. Cimer üzerinden ve direk mail atarak faturayı ekleyerek epdk ya şikayette bulundum. Sabah ta epdnın haberi vardı çoğu kişi itiraz etmiş. İnceleme yapacakmış epdk. Bir şey çıkar mı bilmiyorum ama benle mi kazanıyor hakkı olandan fazlasını benden alıyor? Ben elimden geleni yaptım bakalım sonuç ne çıkacak. Epdk hem cimer hem de mail üzerinden dönüş yapmış gece. Aralık ayındaki kullanımların zamsız fiyattan hesaplanarak yansıtıldığını söylemiş. Su faturamızda zam olunca 2 ayrı endeks olurdu bunda tek endeks var. Yemedik ama sanırım uğraşsam da bir şey çıkmayacak. Bir de ilk okul çocuğuna anlatır gibi hesaplama yapmış yazdığı metnin arasında 😃 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Elektrik için boşuna şikayet etmeyin, 150 kWh üstü 2 TL olacak faturalarda daha düşük, muhtemelen sadece 1 Ocak sonrası olan kısımlara zam uygulanmış (net ölçemezler tabi yuaraklak hesap), şubatta daha çok gelecek yani hazırlıklı olun. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Elektrik için boşuna şikayet etmeyin, 150 kWh üstü 2 TL olacak Bu kısım ocak ayında olacaktı aralığa da yansıtmışlar. Bunun için şikayet ettim ben. Ocak bile elektrikli 160 kw nın altında gelmiyor hiç elektrik. 13 Ocak 2022 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Faturalarda 170 kw ya kadar %50 uygulanmış galiba(bakınız yukarıdaki benim fatura), aradaki 20 kw fark aralık farkına mahsuben sanırım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Erkut Uysal yazdı: 256 TL elektrik faturası geldi... ''Boşanalım'' diye bende hanıma direk talimatı verdim... Herkes babasının evine gitsin... Çocuğu da haftasonundan haftasonuna görürüm... Başka türlü çıkamicaz bu işin içinden... Aman abey şakasını bile yapma nikah düşmüş sayılır derler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli yaşanılan evde 119 kwh nasıl oluyor ya hu. Çamaşırlar elde mi yıkanıyor? Bulaşık makinesi? Saç kurutma? Blender? Buzdolabı fişini çekip yemekleri balkona mı koyuyorsunuz? Tv açmıyor musunuz? Bilgisayar kullanmıyor musunuz? Kombi suyu pompalamıyor mu? Hiç mi fırında yemek pişmiyor? Standart bir ev bence 150-160’dan az harcayamaz. Ki sizde çocuk da var Baba parası yiyor o demişti ya yemek vs babamlara gidiyoruz yatmadan yatmaya bizim eve gidiyoruz telefonumu iş yerinde bilgisayarda şarj ediyorum falan. 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Erkut Uysal yazdı: 256 TL elektrik faturası geldi... ''Boşanalım'' diye bende hanıma direk talimatı verdim... Herkes babasının evine gitsin... Çocuğu da haftasonundan haftasonuna görürüm... Başka türlü çıkamicaz bu işin içinden... Kahkaha attım ya bizde hanım bana talimat verecek ayda bi bilezik yapıp susturuyorum ahahasd 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Biz klimayla ısınıyoruz. Yağlı radyatör de var çocuğumun odasında. Geçen sene maksimum 490₺ ödemiştik elektriğe. Bu sene ne olacak merak içindeyim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Emre Şimşek yazdı: Biz klimayla ısınıyoruz. Yağlı radyatör de var çocuğumun odasında. Geçen sene maksimum 490₺ ödemiştik elektriğe. Bu sene ne olacak merak içindeyim. 900 olacak en az. O maks rakamı yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 bundan sonra çoçuğu uyuttuktan sonra erkenden yatıyoruz. Gece 24:00'a kadar durmak yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Aman abey şakasını bile yapma nikah düşmüş sayılır derler vaaalha de 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 bize 350 gelmiş, ağlanacak halimize Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 24.00 diye bir saatte bu hükümetin eseri değil mi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu kısım ocak ayında olacaktı aralığa da yansıtmışlar. Bunun için şikayet ettim ben. Ocak bile elektrikli 160 kw nın altında gelmiyor hiç elektrik. Köksal beyin faturaya bakarsanız son okuma 9 Ocak, genelde öyle faturalar (annemlere gelmiş 11 Ocak) o aradaki 10 gün zamlı ödememiz gerekiyor ya onu yuvarlamışlar gibi, ne eski 0,75 TLlik tarife var nede yeni 2 liralık tarife. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Aman abey şakasını bile yapma nikah düşmüş sayılır derler 3 kere söyleyinceydi o Metin hocam... Valla o işte benim açımdan çok sakıncalı, İmam nikahında kız tarafına artistlik olsun diye altın bazında rakamı çok yüksek tuttuk... 8 ay 1000 TL dogalgaz, 1000 TL Elektrik faturası ödesem daha karlı olur yani... 2 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 vaaalha de Vaaalha dedim gitti [emoji28] 3 kere söyleyinceydi o Metin hocam... [emoji3] Valla o işte benim açımdan çok sakıncalı, İmam nikahında kız tarafına artistlik olsun diye altın bazında rakamı çok yüksek tuttuk... 8 ay 1000 TL dogalgaz, 1000 TL Elektrik faturası ödesem daha karlı olur yani... [emoji3]O talak-ı selase değil miydi yahu [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Alper Şenses 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Kasım-Aralık faturası günlük 39 küsür kw 1150TL (1264kw) gelmişti, Aralık 13-Ocak 13 ayı fatura günlük 58 kw saat ile 2460TL, işin garibi aşağıya aralik ayı 155kw eski birimden, 1650kw saat ikinci kademeden hesaplama yapmışlar, katakulli işi yapmışlar 17 günde 155kw harcamışım, ocaktan sonra 1650kw (ikinci kademeye girsin diye) harcama yapmışlar. Bi daha mı geleceğiz dünyaya..😅 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Sanatçı burda ne anlatmak istemiş. Resmen keriz demek istemiş heralde. Kasabın et satmak istememesi gibi birşey Buda. Ha bu arada arka taraftaki tasarruf önerileri dahada komik [emoji1787] 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Sanatçı burda ne anlatmak istemiş. Resmen keriz demek istemiş heralde. Kasabın et satmak istememesi gibi birşey Buda. Ha bu arada arka taraftaki tasarruf önerileri dahada komik Tüm bildikleri bunlar mıymış. Gereksiz ise söndürün bile dememişler. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: bundan sonra çoçuğu uyuttuktan sonra erkenden yatıyoruz. Gece 24:00'a kadar durmak yok. Böyleyece çerez ve çaydan sa tasarruf yapılıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts