İçeriğe Yönlendir

Doğalgaz, Elektrik ve Su Faturası

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Bakalım biz ne vereceğiz seneye, şimdi kombi ve tesisatı yapma aşamasındayız, bu arada kombilerde acaip pahalı, bu ne arkadaş...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Bakalım biz ne vereceğiz seneye, şimdi kombi ve tesisatı yapma aşamasındayız, bu arada kombilerde acaip pahalı, bu ne arkadaş...
Ne ile ısınıyordunuz abi. Termal yok mu sizin mahallede?
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL
Ali bey, Edremite dağıtıldı mi dogalgaz?

Altinoluk tarafına gitme durumu var mı?
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Ne ile ısınıyordunuz abi. Termal yok mu sizin mahallede?

Merkezi Kömürlü kazan ile, termal burya gelmiyor daha doğrusu dağıtımı durdu yıllardır, yetmiyor, geri dönüş sistemide yok boşa dereye salıyorlar....

Barış AÇIL yazdı:

Ali bey, Edremite dağıtıldı mi dogalgaz?

Altinoluk tarafına gitme durumu var mı?

baya dağıldı, Altınoluğa gider zamanla fakat nedir ne zaman bilemiyorum, şuan Edremit Burhaniye civarında Akçaya doğru sahilden ilerliyor...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Altınoluk'a gelirse yaşlılar ayrılmaz bir daha oradan. 

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

pandemiyle beraber zaten ayrilmiyorlar diye duydum

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

birde kaçan İstanbullular var, gelip arsa alıp fiyat yükseletiyorlar, göç yasağı şart imarada kapatacaksın buraları :)

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Bence Altinoluk ve çevresi direk yurtdisi çalışıyor, dövize endeksli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mert Gülkokan yazdı:

Onu bunu bilmem de akçay tam bir hayal kırıklığı oldu

30 sene evvel harika bir yerdi. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Onu bunu bilmem de akçay tam bir hayal kırıklığı oldu
Edremitten küçükkuyuya kadar keşmekeş. Bildiğin şehir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Elektrik geçen aya göre günlük tüketim düşse de tutar fark etmiş tabi

43efa46d48073f6cbd1284092b03fe2f.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çamaşır ve bulaşık makinesine sıcak su aldıran var mı, ben denemeyi düşünüyorum ama şofben ile çamaşır makinesinin arasında epeyce mesafe var. Su ısınana kadar makinenin deposu dolabilir..

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Serkan Toker yazdı:

Çamaşır ve bulaşık makinesine sıcak su aldıran var mı, ben denemeyi düşünüyorum ama şofben ile çamaşır makinesinin arasında epeyce mesafe var. Su ısınana kadar makinenin deposu dolabilir..

Şofbenden değil de güneş enerjisi ile ısıttığı suyu çamaşır makinesinde kullananı okumuştum. Hatta sıcak ve soğuk girişli makineler de vardı galiba. Doğalgazla ısıtmaktan daha da ucuz olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Mahmut Yıldız yazdı:

Şofbenden değil de güneş enerjisi ile ısıttığı suyu çamaşır makinesinde kullananı okumuştum. Hatta sıcak ve soğuk girişli makineler de vardı galiba. Doğalgazla ısıtmaktan daha da ucuz olur. 

Aşırı sıcak su iyi olmaz ama şofbenle iyi kötü sıcaklığı ayarlayabiliriz. Bir de önce soğuk su alıyormuş makine sonra sıcak su alırmış ve en son durulama için yine soğuk su. Yani iki girişi de bağlamak lazım.. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum. O şofbene yakın ve daha sıcak su kullanıyor, makinede giriş varsa hafta sonu bi deneyim bakalım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

30C ye ayarla hemşire, yıkama süresi de kısalıyor

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Köksal Yılmaz yazdı:

Elektrik geçen aya göre günlük tüketim düşse de tutar fark etmiş tabi

43efa46d48073f6cbd1284092b03fe2f.jpg

Benim fatura da 35 günlük. Tüketimim toplamda az ama ödenecek para daha çok. Enerjisayı arayıp itiraz ettim. 1 ocakta uygulanacak zammı aralık ayında kullandığım kısma da yansıtmışlar. Cimer üzerinden ve direk mail atarak faturayı ekleyerek epdk ya şikayette bulundum. Sabah ta epdnın haberi vardı çoğu kişi itiraz etmiş. İnceleme yapacakmış epdk. Bir şey çıkar mı bilmiyorum ama benle mi kazanıyor hakkı olandan fazlasını benden alıyor? Ben elimden geleni yaptım bakalım sonuç ne çıkacak.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Serkan Toker yazdı:

Aşırı sıcak su iyi olmaz ama şofbenle iyi kötü sıcaklığı ayarlayabiliriz. Bir de önce soğuk su alıyormuş makine sonra sıcak su alırmış ve en son durulama için yine soğuk su. Yani iki girişi de bağlamak lazım.. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum. O şofbene yakın ve daha sıcak su kullanıyor, makinede giriş varsa hafta sonu bi deneyim bakalım..

Ben makinayı aldığımda sormuştum bulaşık makinası için sakın sıcak suya bağlamayın demişlerdi. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

119 kw elektrik tüketmişiz. Fatura 125 lira geldi.. Mühtemelen pandemide evde karantida olduğumuzdan yüksek tüketim olmuş. 

Hanıma gerekli talimatları verdim. Gereğini yapacak. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

gerekli talimatları verdim.

nereye taşınıyorsunuz? pasaport felan?

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

nereye taşınıyorsunuz? pasaport felan?

Ne pasaportu. Benim pasaporta verecek param yok. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

119 kw elektrik tüketmişiz. Fatura 125 lira geldi.. Mühtemelen pandemide evde karantida olduğumuzdan yüksek tüketim olmuş. 

Hanıma gerekli talimatları verdim. Gereğini yapacak. 

125 tl ne ki hocam. zaten buzdolabı ve kombi o kadar yakar. ampul bile yanmıyor evde herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Doğan Arşiray yazdı:

125 tl ne ki hocam. zaten buzdolabı ve kombi o kadar yakar. ampul bile yanmıyor evde herhalde.

Hanımla her akşam sahte mum ışığında oturuyoz. 

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

222 lira 198 kw. Kilometrede 1 lira olayı KW de oldu artık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sürekli yaşanılan evde 119 kwh nasıl oluyor ya hu. Çamaşırlar elde mi yıkanıyor? Bulaşık makinesi? Saç kurutma? Blender? Buzdolabı fişini çekip yemekleri balkona mı koyuyorsunuz? Tv açmıyor musunuz? Bilgisayar kullanmıyor musunuz? Kombi suyu pompalamıyor mu? Hiç mi fırında yemek pişmiyor?

Standart bir ev bence 150-160’dan az harcayamaz. Ki sizde çocuk da var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...